Tempelresor grupp 2

Healing Cirkel med aktiveringar, meditation & energiarbete med de uppstigna Mästarna

Beautiful photo of a landscape.jpg

Tempelresor grupp 2

Healing Cirkel med aktiveringar, meditation & energiarbete med de uppstigna Mästarna

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay

Brännkyrkagatan 41, Stockholm

T-bana Mariatorget eller Slussen

Pris: 2222 kr / 5 tillfällen 

Datum

Sön 7 feb 2021

Sön 7 mars

Fre 23 april kl.18.30-20.30

Sön 9 maj

Sön 13 juni

Tid: kl. 15.00 - 17.00 (Undantag fre 23 april)

Detta är en extra insatt grupp på grund av stort intresse. 

Tempelresor 

 

Nytt för 2021 är ett fantastiskt & kraftullt själsligt samarbete mellan Åsa Miljand och Magdalena Kay. Tillsammans erbjuder vi redan nu healingsessioner, men vi kommer även kommer att erbjuda andliga cirklar & retreats i framtiden. Vi planerar även att ta oss ut i Sverige för att göra energiarbeten med grupper runt om vårt vackra land. Något stort är på gång, håll utkik! 

 

Den 21 januari slår vi upp dörrarna för årets första gemensamma Healing cirkel: Tempelresor. Vid fem tillfällen under våren möts vi för att bege oss på eteriska resor för att öppna upp för vår inre potential, våra healingförmågor och vår kontakt med högre ljusvarelser såsom ärkeänglar och uppstigna mästare.

Denna healing cirkel är för dig som har mediterat tidigare och har en viss vana vid höga energier redan.

 

Mer information om healing cirkelns temakvällar kan du läsa om nedan. Längst ned på sidan kan du även läsa mer om Åsa & Magdalena. 

Varmt välkommen önskar både Åsa & Magdalena!

shutterstock_1520865572.jpg

Tempelresor med aktiveringar

Upplägg för de fem träffarna

1. Delphis systrar – Apollons tempel (Delphi): Torsdag 21 januari, kl 19:00. Hälsans Hus, Mellanrummet. Stockholm.

Under vår första resa beger vi oss till Delphi. Kvällen startar med meditation som för oss genom tid och rum till Apollons soliga tempel och prästinnorna i Delphi. Vi upplever de vackra och behagfulla energierna i denna svunna oas som vi under meditationen för med oss hem och sedan använder oss av i en healing ceremoni under kvällens andra del.

2. Hilarion – Sanningens tempel (Kreta) : Torsdag 11 februari, kl 19:00. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

Sanningens tempel är ett eteriskt tempel som befinner sig högt ovan bergen på Kreta. Denna kväll stiger vi in i en högre dimension och möts av läromästaren Hilarion och en lång rad andra ljusvarelser. I Sanningens tempel tar vi emot healing på en hög nivå, frigör blockeringar och tar emot aktiveringar som möjliggör att vi blir ännu mer mottagliga för de höga frekvenser som nu finns tillgängliga på jorden. 

3. Green Tara – Naturtempel (Himalaya): Torsdag 4 mars, kl 19:00. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.


Någonstans söder om Himalaya så ligger en stillsam sjö undangömd mellan dimhöljda berg, vita lotusblommor ligger på den spegelblanka vattenytan och runt om sjön växer spirande grönska. På denna underbara naturplats möts vi av Green Tara, alla buddhors heliga moder. Tara har en betydelsefull roll inom tibetansk buddhism och inom vissa grenar inom buddhismen anses hon vara en kvinnlig buddha. Hon förekommer även inom hinduismen där hon är en form av Shakti. Tara beskyddar människor i nöd, visar vägen till upplysning, befriar människor från blockeringar och distraktioner men är också en stor helare som kan vara till hjälp vid sjukdomar och ohälsa. Under kvällen hjälper Green Tara oss att släppa taget om blockeringar och distraktioner så att vi kan se klarare på oss själva och våra liv. Vi får också ta del av hennes mycket rena, feminina energier.

4.Maria Magdalena – Glastonbury Tor: Torsdag 18 mars, kl 19:00. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

Maria Magdalena är en översteprästinna och mystiker som symboliserar den feminina aspekten av kristusenergin. Hon bjuder in oss att gå djupare in i våra gudomliga själv och lyfta dessa aspekter inom oss själva. Kvällen börjar med meditation och avslutas i en helande ceremoni. 

5. Kristusenergin – Genesarets sjö (Galileen): Torsdag 15 april, kl 19:00. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

Oavsett om man är kristen eller ej så har Jesus och hans lärjungar stor betydelse i vår historia. Jesus var en stor läromästare som kom till jorden för att sprida budskap om den högsta kärleken och hans budskap är högst relevanta även idag. Vi beger oss till Gensesarets sjö för att möta Jesus och hans lärjungar för att ta del av den mycket rena energi som de var ödesbestämda att föra ned till jorden. Healing cirkeln avslutas med många aktiveringar och vi initieras att bära den helande kristusenergin. 

Läs mer om Åsa & Magdalenas samarbete här nedanför: 

Image by Lightscape

Om Åsa & Magdalena

På healspiritlounge.com kan du läsa mer om Magdalena Kay och ta del av Åsa & Magdalenas tjänster, events och i framtiden även kommande retreats runt om i Sverige.

 

Åsa och Magdalena är båda två mediala i grunden och har utvecklat en healingform som baserar sig på Reiki i kombination med intuitiv healing. Vi arbetar i ett team då vi har upptäckt att effekten förstärks när vi slår ihop våra förmågor och blir betydligt starkare än om man bara är en utövare.

Tillsammans öppnar vi upp ett helande fält och bjuder in ljusguider, änglar, ärkeänglar och uppstigna mästare att bistå i healingprocessen medan vi själva fungerar som kanaler för de högre energierna som kommer igenom. Inom detta fält arbetar vi mycket med den violetta och smaragdgröna flamman.

Vi utför healing antingen på distans eller i vår lokal vid Mariatorget (endast söndagar för närvarande)

Förutom healingsessioner så håller vi också healingcirklar och meditationer. Under fliken Aktuellt kan du se våra aktuella aktiviteter.