Multidimensionell Healing & Budskap

Healing,budskap & energiöverföring ifrån de högre dimensionerna

Woman meditating on sacred geometry.jpg

Multidimensionell Healing & Budskap

Healing, budskap & energiöverföring ifrån de högre dimensionerna

Fram till början av 2023 så är Nya Jorden mammaledig. Fram tills dess kommer inga event eller tjänster att erbjudas. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet om du vill ha information om kommande cirklar, meditationer och tjänster till hösten. Varmt välkommen tillbaka 2023!

Ca 60 min / 1100 kr / Distans + en skriftlig rapport 

 

Session online tillgänglig vid önskemål / 60-70 min, ingen skriftligt rapport. 

BOKAS VIA EMAIL: info@nyajorden.se 

I denna healing session blir du inbjuden in i ett högre dimensionellt eteriskt tempel eller en annan högre dimensionell mötesplats där de uppstigna Mästarna, dina guider, din galaktiska familj & dina högre själsliga aspekter väntar på dig. I detta tempel, (som kan vara olika tempel/plats beroende på vad de högre dimensionerna vill förmedla till dig utifrån din nuvarande situation), så får du ta emot höga renande energiprocesser, kärleksfulla budskap & vackra symboliska bilder som kan hjälpa dig mot mer frihet, glädje & kreativitet i vardagen. 

Fokus ligger på din andliga & personliga utveckling, ascension och på din unika roll i det stora skiftet. Guiderna arbetar även gärna med healing på alla plan och kan hjälpa oss att frigöra oss ifrån både fysiska & känslomässiga blockeringar.

Vad arbetar vi med i sessionen? 

Varje session är olika och innehållet styrs helt och hållet av vad du är redo för att ta emot och arbeta med just nu i ditt liv. Det är ditt högre själv och dina guider som styr processen, inte jag. Det går därför inte att veta på förhand exakt vad som skall ske i just din session. Allt förmedlas dock med största kärlek och respekt för den gudomliga varelse som du är.

Några exempel på saker som kan komma igenom: 

- Helande energier skickas till fysiska åkommor (jag ser och känner ofta av platser i din kropp där du har ont eller som behöver öppnas upp för mer flöde)

- Guiderna förmedlar budskap, helande processer, frigör energimässiga blockeringar osv.

- Tidigare liv minnen dyker upp för att helas eller väcka upp förmågor i dig igen

- Högre själsliga aspekter & förmågor av dig som vill aktiveras och intergreras

- Din roll i skiftet, soul mission osv. 

- Budskap om din andliga & personliga utveckling

- Aktiveringar, energijusteringar & energiöverföringar

- Light language och galaktiska healing processer kan förekomma

- Personliga symboler eller övningar att använda för din utveckling

Huvudsakligt fokus ligger på din andliga & personliga utveckling, du får healing och aktiverar högre aspekter & förmågor inom din egen själ. Sessionen är ett verktyg för dig att minnas mer om vem du är på multidimensionell nivå och arbeta dig igenom gamla strukturer som spelat ut sin roll i ditt uppvaknande. 

Hur går det till? 

Om du väljer en session online via Zoom så börjar vi med att jag guidar dig in i ett meditativt tillstånd som öppnar upp din kanal på ett djupare plan och gör dig mer mottaglig för de höga frekvenserna som vill komma igenom till dig. Därefter samskapar du, jag och de högre dimensionerna den process som kommer till dig. 

Du kan med fördel lägga dig bekvämt på din soffa eller säng därhemma och öppna upp dig för healingprocessen under själva sessionen. Använd gärna hörlurar med mikrofon som du kopplar till din mobil eller dator. 

Healing på distans + skriftlig rapport 

Det går även fint att få healingen helt på distans. Du får då ligga hemma på soffan/sängen och ta emot healingen vid ett bestämt klockslag. Jag skriver sedan en sammanfattning på ca 5 - 8 sidor av det som skett under sessionen och de budskap du fått till dig och skickar till dig via email efteråt. För mig är det inte någon skillnad i energiuppkopling även om vi gör det helt på distans, faktum är att det ibland blir ännu starkare därför att fokuset är mer koncentrerat.

Välkommen på en mycket varm, aktiverande & kraftull multidimensionell session.

shutterstock_1520865572.jpg

De högre dimensionerna

Hur arbetar jag? 

När jag sätter mig ned och öppnar upp min kanal så kommer det massor med bilder, energier, färger och symboler till mig. Jag både ser och känner väldigt starkt energierna - de strömmar, de glittrar, bär starka ljuskoder och kan ha alla möjliga färger och uttryck. Dessa frekvenser går djupt in i cellerna och vårt DNA på en energinivå.

 

Jag öppnar upp ett energifält där jag bjuder in personens guider, uppstigna Mästare, änglar, galaktisk familj osv. I detta fält så förmedlas sedan multidimensionella healingprocesser och symboliska scener som har att göra med det som personen går igenom i nuet. Ofta kommer det upp minnen ifrån tidigare liv, eller ingående möten med guider på eteriska platser bortom tid & rum. I nästan alla sessioner eller meditationer som jag håller så kommer det igenom renande, balanserande och aktiverande energiprocesser på olika sätt. Varje session och meditation är direktkanaliserade i stunden och är lika spännande och fascinerande för mig själv som det kan vara för deltagaren. Vi människor har verkligen oändliga skatter inom oss, tillgängliga precis under ytan på det vardagliga bruset! 

 

Jag har valt att endast ta en bokning per dag för att kunna ge dig hela mitt fokus. När jag gör en healing på distans så lägger jag ofta flera timmar, ibland en hel arbetsdag, på att skicka healing till dig samt skriva samman ett sammanfattning av processen. Detta är mer än en traditionell "andlig vägledning" på det sättet. 

Jag kan ofta förnimma vart i kroppen en person har ont eller behöver mer flöde osv. Ibland kan jag se väldigt tydliga bilder "inuti kroppen" vad som är i obalans, ibland handlar obalansen om tidigare liv trauman eller känslomässiga blockeringar. 

Close up image of relaxed young woman ly