Tempel Healing 

Healing,budskap & energiöverföring ifrån de högre dimensionerna

Lotus Mahal Temple in Hampi, Karnataka,

Tempel Healing 

Healing, budskap & energiöverföring ifrån de högre dimensionerna

Ca 60- 75 min / 950 kr

Erbjuds på plats, online och på distans. Vid distanshealing så ingår en skriftlig rapport som skickas via email efter healingen. 

Välkommen på en djupt avslappnande healingsession där du får ta emot healing, energiöverföringar & budskap ifrån de högre dimensionerna. Sessionen har som syfte att rena, balansera & fylla på med ny livsenergi. I denna healing session blir du inbjuden in i ett högre dimensionellt eteriskt tempel där de uppstigna Mästarna, dina guider & dina högre själsliga aspekter väntar på dig. I detta tempel, (som kan vara olika tempel beroende på vad de högre dimensionerna vill förmedla till dig utifrån din nuvarande situation), så får du ta emot höga renande energiprocesser, kärleksfulla budskap & vackra symboliska bilder som kan hjälpa dig mot mer frihet, glädje & kreativitet i vardagen. 

Hur går det till? 

 

Du kommer att få ligga på en massagebänk, mysig omstoppad med filtar och en mjuk kudde. Vi har dämpat ned belysningen och runtomkring dig har vi tända ljus. I bakgrunden så spelas behaglig & avslappnande musik. 

 

Tanken är att denna session ska handla om de helande energier som du får till dig ifrån de högre dimensionerna. Fokus ligger på att integrera dessa energier i kroppen & på att vila, ta emot och bara släppa taget om vardagen. Vi arbetar därför delvis i tystnad men då och då kommer bilder & budskap igenom till dig. Närvaron av de högre dimensionerna är stark i denna healingsession!

Välkommen på en mycket varm, vilsam & kraftull healingsession.

Sophias Tempel & Det gudomligt feminina

Sophia är ett av många namn på Gud Moder, Shekina - det gudomligt feminina. Det sägs att det finns ett eteriskt Sophias Tempel i de högre dimensionerna - en av de mest heliga platserna i vårt Universum. Det gudomligt feminina finns inom oss alla, även inom män. 

Det gudomligt feminina har alltid varit starkt närvarande i mitt liv & i allt mitt arbete. Det är det gudomligt femininas balanserande kraft som kommer att hjälpa på värld (och oss själva) att stiga upp i högre frekvenser. Bortom polaritet, dualitet och kamp. När jag startade med mina meditationskvällar så kallade jag dessa kvällar för Sophia Tempel. 

©2021 by Nya Jorden. 

  • Facebook Social Ikon