Soul Realignment

justin-w-4xuIt5gsIG4-unsplash.jpg

Soul Realignment - Akashic Record readings

Fram till början av 2023 så är Nya Jorden mammaledig. Fram tills dess kommer inga event eller tjänster att erbjudas. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet om du vill ha information om kommande cirklar, meditationer och tjänster till hösten. Varmt välkommen tillbaka 2023!

 

Åsa Miljand är Soul Realignment Practicioner Level I, II & III

Soul Realignment, Själsprofil + clearing 2 tim

Online via Zoom / 1800kr

Läsningen kan också fås i skriftligt format, meddela mig om så önskas. (Also available in english)

BOKAS VIA EMAIL: info@nyajorden.se 

Känner du dig redo att ta ett stort steg framåt i ditt liv? Längtar du efter mer inre frihet, livsenergi och att leva ditt liv mer utifrån din själ & ditt hjärta? Är du nyfiken på att veta mer om vem du är på Själsnivå? 

Soul Realignment är en praktisk healing modalitet som använder sig av Akasha registret som ett verktyg för att lära känna oss själva på själsnivå, lära oss mer om våra unika gåvor, och som visar oss hur vi kan leva mer i linje med den vi verkligen är.

 

Med hjälp av denna insiktsfulla modalitet kan vi också frigöra oss ifrån negativa begränsningar, blockeringar & karmiska mönster som påverkar oss i vårt nuvarande liv. Soul Realignment är ett kraftfullt & användbart verktyg för transformation på alla nivåer av oss själva!

Här nedanför kan du läsa mer om vad som ingår i en Soul Realignment läsning m.m.

shutterstock_1520865572.jpg

Vår själsliga energi - vårt "Divine Soul Blueprint"

När vår själ ”blev till” så skapades ett ursprungligt gudomligt ”blueprint”, vilket utgör vår unika & eviga ”vibrations sammansättning”. Vår själs vibration är evig, vi bär den med oss genom alla våra liv och existenser. Desto mer vi minns, förkroppsligar och lever i linje med vårt unika ”divine soul blueprint”, desto mer flöde, överflöd och glädje får vi i våra liv. Desto mer vi kommer ”ur kurs”, ur ”alignment” med den vi är på Själsnivå, desto mindre livsenergi, flöde & ”framgång” får vi. Det är nämligen genom att leva & uttrycka vår själs ”Divine Soul Blueprint” som vi får tillgång till vår livsenergi! 

Soul Realignment hjälper oss att förstå vilka val som kan sätta oss mer i linje med vår själ och på så sätt också ge uttryck för det livssyfte vi är här på jorden för att skapa. Vi är alla här på Jorden för att bidra med vår unika vibration i det stora skiftet – det är alltså väldigt viktigt att vi ser gåvorna vi har inom oss & uttrycker dem aktivt i våra liv!

Soul Realignment hjälper oss även att få syn på de val vi har gjort, kanske även i tidigare liv, och som skapat karmiska mönster, blockeringar & begränsningar som påverkar oss i vårt nuvarande liv utan att vi är medvetna om det. Dessa karmiska mönster & blockeringar kan hindra oss ifrån att uttrycka mer av den vi verkligen är på Själsnivå.

Som själva namnet antyder, Soul Realignment, så syftar denna modalitet på att hjälpa oss att linjera oss med  vår Själs ursprungliga gudomliga ”blueprint” igen. Att leva utifrån ”alignment”. Allt för att vi ska må bättre, finna djupare mening med våra liv & upptäcka skapar kraften inom oss igen!

Image by Aron Visuals

Vad ingår i en Soul Realignment?

Själsprofilen innehåller:

 • Lär dig mer om vem du är på Själsnivå och din unika själsliga energi /ditt Divine Soul Blueprint.

 • Vilka val kan du göra för att leva mer i linje/i alignment med din själsliga energi/ditt Divine Soul Blueprint?

 • Vilka val skulle du kunna göra för att skapa mer flöde i ditt liv?

 • Vad är ditt högre livssyfte?

 • Vad har du som själ valt för livstema för detta liv?

 • Vilka är just dina unika själsliga gåvor? Och hur kan du bäst uttrycka dem i ditt vardagliga liv?

 • Vilken själsgrupp tillhör du? Är du ett ”starseed” eller hör du hemma på Jorden?

Clearingen: 

 • Känner du att något inom dig hindrar dig från att komma dit du vill, trotts att du kämpar hårt mot att nå dina mål?

 • Upprepar du omedvetet gamla karmiska mönster?Känns det som att saker och ting upprepar sig i ditt liv?

 • Lös upp gamla själsliga kontrakt & löften som inte längre tjänar dig. 

 • Påverkas du negativt på ett omedvetet/medvetet plan av saker som skett i ett tidigare liv? 

 • Frigör dig ifrån energier som hindrar dig ifrån att leva det liv du längtar efter. 

 • Rening och genomgång av negativa karmiska mönster & blockeringar för att frigöra mer livsenergi inom dig och i ditt liv.

 • I en clearing ingår en 21 dagars reningsprocess att göra hemma + att jag gör en clearing i ditt Akasha register för att förstärka resultatet.