Avalons Prästinnor

Retreat vid havet i Hälsingland

Namnlös design (20).png

Avalons Prästinnor Retreat

Hölicks fiskeläger, Hälsingland

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay

Hölicks fiskeläger, Hornslandsudde, Hälsingland

Fre 18 - Sön 20 juni 2021

Rabatterat pris: 1555 kr

Boende,resa & måltider ingår ej i priset och bokas av deltagaren själv. 

RETREATET ÄR NU FULLBOKAT. En reservlista finns om du är intresserad. Vi kommer även att erbjuda nya retreats efter sommaren!

Drömmer du också om att få komma ut i naturen i ett spirituellt sammanhang och umgås med likasinnade vid en knastrande brasa under midnattssolen, gå barfota på en sandstrand och lyssna till ljudet av skummande vågor? 

Vi har länge haft en vision att hålla retreats på olika platser i Sverige för att föra ned ljuset i vårt vackra, avlånga land. Helgen 18-20 juni, alldeles innan sommarsolståndet, planerar vi nu att hålla vårt första retreat. Vi beger oss då till natursköna Hölick i Hudiksvall där Åsa är uppvuxen och som befinner sig drygt 3,5 timmes bilfärd från Stockholm. 

Under två dagar samlas vi, Avalons prästinnor, vid havet och sjunger in öppningen av portalen vid sommarsolståndet. Helgen kommer också bjuda på meditation, healing, aktiveringar och energiöverföringar samt umgänge vid öppen brasa i skogen som vi så länge har längtat efter. 

94963921
94963921

press to zoom
IMG_2800
IMG_2800

press to zoom
halsingland-hudiksvall-hornslandet-holic
halsingland-hudiksvall-hornslandet-holic

press to zoom
94963921
94963921

press to zoom
1/23

Retreatets upplägg

Mer info och detaljerat schema kommer inom kort...

IMG_2753.JPG

Boende, måltider & info

Här finner du info & länkar till boende och resan

Boende, resa och måltider arrangeras av deltagaren själv, detta ingår ej i priset.

Du kan välja mellan att boka ditt boende på:

  •  Hölicks havsresort

  • Hudiksvall, ca 3 mil ifrån Hölick (Fungerar endast om du har egen bil)

 

Boende på Hölicks havsresort

 

Hölicks havsresort har de senaste åren förvandlats ifrån en vanlig camping till en lite lyxigare "glamping" med tillgång till Spa pool och resturang. Alla stugor och tipi-tält på området är fräscha och håller hög standard. De flesta stugor har egen dusch och toalett. Här kan du bada jacuzzi under stjärnorna om du väljer ett Lagunen hus tex. 

 

Alla stränder och naturområden där vi kommer att röra oss under retreatet ligger precis intill boendet. Hölick ligger i ett vackert naturreservat.

Bo tillsammans med andra 

Vi rekommenderar att ni går samman 4-6 personer och bokar ett större hus. (Del i dubbelrum). Det finns både ett lite lyxigare hus som kallas för "Lagunen - designhus" där ni kan bada i egen jacuzzi i midnattssolen på terrassen, där 4 personer kan bo mycket bekvämt, eller ett enklare och lite billigare hus med eget kök,badrum osv (huset kallas för Furan, plats för 4-6 personer). Båda dessa alternativ har tv och wifi. Ett annat billigare alternativ är Parstugan.

De stugor som kallas för Mini-Chalets är perfekta för er som föredrar att bo ensamma eller två tillsammans. 

Till de flesta stugorna och rum/tipis så kan man köpa till frukostpåse som levereras till rummet alt. frukostbuffé. Hör efter när du bokar vad som gäller vid just ditt boende. I många alternativ ingår även 100 kr rabatt till Spa poolen.

Här finner ni mer info och bilder på alla boende alternativ : www.holick.se 

Boende i Hudiksvall

 

Om du har tillgång till egen bil så har du även möjligheten att bo inne i Hudiksvall, ca 3 mil inåt land ifrån Hölick.

 

Quality Hotell Statt

Best Western Hotell Hudik

Strandpiren Hotell

Hotell Temperance 

Måltider

 

Varje deltagare ansvarar för sina egna måltider under retreatet.

 

Under högsäsong skall det finnas två restauranger i området, en på själva Havsresorten och en restuarang på Storsand några hundra meter ifrån boendet. Den senare drivs i samarbete med stjärnkocken Melker Andersson.

Om du vill laga mat själv så bör du handla med dig mat ifrån Hudiksvall, det finns ingen matbutik i Hölick (endast glass). Så glöm inte att köpa med dig eventuell frukost, fika och måltider. 

Är ni en grupp som bor tillsammans så kan ni med fördel gå samman och planera era måltider ihop. Billigare och framförallt trevligare!