Healing till djur på distans

Image by Arleen wiese

Healing till djur på distans

Fram till början av 2023 så är Nya Jorden mammaledig. Fram tills dess kommer inga event eller tjänster att erbjudas. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet om du vill ha information om kommande cirklar, meditationer och tjänster till hösten. Varmt välkommen tillbaka 2023!

 

Åsa Miljand är andlig multidimensionell healer och utbildad inom Reiki 

30-60 min på distans +skriftlig rapport / 400 kr 

Boka

Djur är mycket mottagliga för helande energier. Precis som med människor så reagerar alla djur olika på healing. En del älskar det och vissa känner inte av det alls. Denna distanshealing skall ses som en kärleksfull gåva från din själ till ditt djur som kanske behöver extra stöd just nu på olika sätt. 

Hur går det till? 

Jag arbetar med andlig multidimensionell healing där intuitiva budskap, bilder och processer kommer till mig i stunden. Ibland kommer healingen & budskapen ifrån guider och högre väsen, men ofta är det djuret självt som visar mig vad det behöver. 

 

På en avtalad tid & datum så sätter jag mig ned och mediterar/skickar healing på distans. När jag skickar healing till ett djur på distans så brukar jag uppleva dem väldigt påtagligt, nästan fysiskt närvarande, i rummet där jag själv befinner mig. Om det rör sig om ett mindre djur, så upplever jag dem ofta sittandes i min famn . Ibland visar djuret mig vart det har ont, eller berättar vad som är i obalans. Till exempel visar djuret mig sin höft och ber mig lägga min hand där för att lindra smärta osv. Om det finns ett känslomässigt behov, till exempel om djuret är rädd, så visar djuret även detta tydligt. Sedan kommer det ljus och olika energier genom mig till djuret ifrån de högre dimensionerna. Ofta finns det guider närvarande som assisterar i healingen. Det kan också komma budskap igenom till djurets ägare som är viktiga att förmedla. Med vissa djur strömmar det verkligen in massor av budskap och processer, och med andra djur är det mer subtilt. 

När jag suttit en stund, vanligtvis mellan 30-60 min och koncentrerat skickat healing på distans till ditt djur så sätter jag mig och skriver ned alla de budskap, bilder och processer jag fått till mig. Detta dokument skickar jag sedan till dig via email. 

Energierna djuret får skickade till sig är alltid välgörande, kärleksfulla och har den starkaste intentionen om läkning. Det blir en gåva ifrån din själ till ditt djur. Mer kan vi inte göra, resten är upp till Universum. 

Denna distanshealing skall endast ses som ett kärleksfullt komplement till professionell veterinärvård osv, Det finns inga garantier för dess effekt eller ej, och inga resultat kan utlovas. 

OBS! Misstänker du att ditt djur är skadat, har ont eller lider av sjukdom, kontakta alltid veterinär för rådgivning och eventuell behandling!