Reiki & healing till djur

_edited.jpg

Reiki & healing till djur

Åsa Miljand är andlig multidimensionell healer och utbildad inom Reiki 

30 min på distans +skriftlig rapport / 350 kr 

Boka

Djur är mycket mottagliga för Reiki och helande energier.

 

Min kärlek till djurriket är stor och jag skickar gärna helande energier och stöd ifrån de högre dimensionerna till djur i alla dess former, stora som små. Kanske har du ett husdjur därhemma som skall genomgå en operation, eller är sjuk på något sätt? Kanske är ditt djur oroligt? Kanske behöver ditt djur hjälp att hantera smärta eller stöd i att läka efter ett ingrepp/skada/sjukdomsperiod? Healing är ett utmärkt stöd i återhämtningsprocessen. 

När jag skickar healing till ett djur på distans så brukar jag uppleva dem väldigt påtagligt, nästan fysiskt närvarande, i rummet där jag själv befinner mig. Om det rör sig om ett mindre djur, så upplever jag dem ofta sittandes i min famn . Ibland visar djuret mig vart det har ont, eller berättar vad som är i obalans. Till exempel visar djuret mig sin höft och ber mig lägga min hand där för att lindra smärta osv. Om det finns ett känslomässigt behov, till exempel om djuret är rädd, så visar djuret även detta tydligt. Sedan kommer det ljus och olika energier genom mig till djuret ifrån de högre dimensionerna. Ofta finns det guider närvarande som assisterar i healingen. Det kan också komma budskap igenom till djurets ägare som är viktiga att förmedla. Med vissa djur strömmar det verkligen in massor av budskap och processer, och med andra djur är det mer subtilt. 

Som med all healing, så finns det dock inga garantier för att healingen kommer att göra ditt djur "mirakulöst" frisk. Healingen ersätter inte vanlig veterinärvård på något sätt, utan skall snarare ses som ett stöd och komplement till denna. Däremot kan man säga att energierna djuret får skickade till sig alltid är välgörande, kärleksfulla och har den starkaste intentionen om läkning. Mer kan vi inte göra, resten är upp till Universum. 

OBS! Misstänker du att ditt djur är skadat, har ont eller lider av sjukdom, kontakta alltid veterinär för rådgivning och eventuell behandling!