Reiki healing

reiki Behandling

Usui Reiki behandling

Fram till hösten 2022 så är Nya Jorden mammaledig. Fram tills dess kommer inga event eller tjänster att erbjudas. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet om du vill ha information om kommande cirklar, meditationer och tjänster till hösten. Varmt välkommen tillbaka i höst!

 

Reiki på plats ca 60-75 min / 800 kr 

Reiki på distans / 700 kr

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage. / källa Svenska Reikiförbundet

Reiki healing är en mycket uppskattad form av friskvård världen över som kan hjälpa oss att hantera stress, lindra smärta, balansera oss och bidra till ett ökat välmående både fysiskt & psykiskt. 

I vissa länder erbjuds t.om. Reiki inom sjukhus som ett komplement till den traditionella sjukvården då Reiki kan lindra smärta, påskynda läkningen & bidra till minskad oro och ångest.

Rei betyder universell och ki betyder livsenergi. Reiki är alltså universell livsenergi. 

 

Inom Reiki healing använder man sig av en rad olika handpositioner utmed kroppen & ovanför kroppen. Handpositionerna följer ofta, men inte alltid, ett givet mönster då man arbetar sig igenom kroppens olika chakrapunkter. Som Reiki healer fungerar man som en kanal för den universella livsenergin som man kan rikta & förstärka på olika sätt med Reiki symboler och tekniker. Reiki energin vet exakt vart i kroppen och våra energikroppar den behövs, det är en mycket intelligent healingenergi. Den fyller på, renar & balanserar oss precis där vi behöver det som mest!

Man brukar kunna känna av Reiki healingen i form av värme som strålar ur utövarens händer in i kroppen, eller kyla då gamla stagnerade energier frigörs och rensas bort. Det kan kännas som pirrningar, stickningar, små vindpustar av energi osv. Alla har sina egna förnimmelser när energin kommer in i systemet. Det är också vanligt & helt naturligt att inte känna något speciellt alls. Däremot brukar de flesta tycka att Reiki healing är väldigt avslappnande, behagligt & påfyllande. 

Jag kan erbjuda dig en genuint varm, trygg & hållande Reiki healing där jag verkligen månar om att du skall ha det bra. Reiki & intuitiv healing ligger väldigt nära min själ & hjärta, jag älskar att arbeta med energier och närvaron av de högre dimensionerna brukar vara väldigt påtaglig!

 

shutterstock_1322350847.jpg

Utbilda dig inom Reiki med Nya Jorden

Under 2021 kommer Nya Jorden att erbjuda utbildningar inom Reiki steg I och steg II. Tanken är att erbjuda även Reiki Master utbildningar (steg III) från och med 2022.

Om du är intresserad av att deltaga i en sådan utbildning så är du välkommen att höra av dig & skriva upp dig på en intresselista redan nu. Datum & plats kommer att meddelas under våren 2021.

 

Reiki utbildning kommer även att erbjudas runt om i Sverige, först ut blir en kurs i Hölicks fiskeläger utanför Hudiksvall, Hälsingland! Missa inte denna chans till lyxig retreat + Reiki I utbildning vid havet!