NYHET! Nu kan du köpa Mp3 inspelningar av meditationer & energiarbeten direkt från hemsidan!

Till min stora glädje så är det väldigt många som har hört av sig efter de många gratis Fullmånemeditationerna som jag håller varje månad (online via Zoom). Fina själar skriver och berättar om sina upplevelser under energiarbetet och hur de blivit berörda av healingen. Det är bland annat dessa fina små kommentarer som gör dessa gratis meditationer värda besväret - för mig räcker det att en enda person berättar att den blivit rörd till tårar av en process för att jag ska känna att jag är på rätt plats i mitt Universum!


Utöver alla fantastiskt fina kommentarer, så är det även många som undrar om jag kan tänka mig att sälja en inspelad Mp3 av meditationen till dem.


Jag har inte riktigt vetat hur jag skulle göra med det där. En liveinspelning via Zoom är alltid lite känslig på grund av formatet. Ljudkvaliteten blir inte alltid så bra, och processerna & energierna som förmedlas är väldigt mycket beroende på vilken grupp själar det är som har samlats. Ärligt talat har jag nog känt mig lite undrande över kvaliteten.


Men eftersom så många ändå har frågat mig om detta, så inser jag att Universum försöker säga mig någonting! Kanske är det så att energierna, budskapen och kärleken som förmedlas i mina meditationer kan ge någon lite stöd på sin andliga resa? Då är det värt det - även om allt inte är "perfekt" i form av ljud, och "proffsighet" osv.


Den energi som skapas i Quantum fältet när vi samlas i grupp och gör energiarbete går alltid att koppla upp sig på igen, när som helst. Av den anledningen så går det faktiskt att uppleva de fantastiska energierna även när man lyssnar på en inspelning av ett live tillfälle. Men det krävs att man öppnar upp med intentionen om att tillgodogöra sig de energier som skapades där och då. I Quantum fältet finns inte tid, allt är bortom tid och rum. Allt är på sätt och vis NU.


Mina meditationer är direktkanaliserade. De kommer direkt i stunden ut ur en högre aspekt av min själ. Detta är en del av mitt multidimensionella själv som vet väldigt mycket om just healingprocesser och andligt uppvaknande på olika sätt. Det är en aspekt av mig i evigheten som arbetar mycket tätt samman med högre dimensionella varelser och alltid, alltid, alltid förmedlar ut ur en stor respekt för varje varelses gudomlighet. Det är en del av mig som alltid förmedlar ur gudomlig kärlek.


Du hittar från och med nu alltid en inspelning av aktuella online meditationer & energiarbeten under Nya Jordens shop!


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla