Mammalycka & nya energier

Först och främst vill jag skicka en stor varm kram till alla Nya och gamla vänner här på Nya Jordens sida - jag saknar er! Det gör mig också mycket glad, rörd och förundrad över att så många nya vänner hittar min sida varje dag - en sann glädje!


Orsaken till min långa frånvaro är på grund av att jag har fått barn! Sent i livet och när vi trodde att vi inte skulle få fler barn, så dök han plötsligt upp. Maken till hjärtöppnande och andligt utvecklande händelse får man leta efter!


Hjärtat svämmar över av kärlek till vår nya lilla son. Han är en ovanligt vaken, kommunikativ och kraftull liten kille. Han har redan en underbar humor och skrattar högt åt sådant som han tycker är lite oväntat och knasigt (som när vi lite panikartat byter hans blöja i vagnen mitt på gågatan...). Han har ett leende som får vem som helst att smälta, när han fyrar av de där leendena är det nästan som att jag kan se en blixt av ljus gå rakt in i hjärtat på dem han möter. Han har ett skimmer omkring sig som är ljuvligt, varmt och vänligt. Som att komma hem. Ännu kan han inte gå eller krypa, men det är bara en tidsfråga. Och när han fått häng på detta, då kommer vi få det riktigt svettigt. Det finns igen ände på hans nyfikenhet och drivenhet - världen väntar och vi är för långsamma ....haha....


Jag har varit borta från världens ögon en längre tid nu, snart ett år faktiskt. Tiden rusar fram, min lilla son är nu hela 7 månader redan. Det blev ett par kämpiga sista månader på graviditeten vilket gjorde att jag var tvungen att sluta jobba tidigare än vad jag tänkt mig. Därefter följde en tuff förlossning och ett par månaders intensiv utmaning på olika sätt.


En vacker dag kommer jag kanske berätta om mina svåra upplevelser, utmaningar och insikter när det kommer till mina kejsarsnitt och allt annat som hänt i samband med dessa. Men ännu är det inte tid för detta, men kanske finns det någon därute som behöver höra min historia. Jag har som alla andra behov av att ge mina utmaningar tyngd och värde. Vi får se vad jag gör av allt som skett, men i mitt hjärta vet jag att det är meningen att jag skall dela med mig av mig själv till dem som vill höra. Sårbarhet och öppenhet kan vara en gåva till andra om vi bara vågar...


Alla min tid om dagarna går just nu till att ta hand om vår lilla son, det finns knappt tid att duscha eller sova ens. Men i bakhuvudet snurrar nya idéer inför det kommande året då jag ska börja jobba igen. Nya workshops, nya läsningar och idéer. Nya andliga insikter och visioner, och nya inriktningar. Energierna har skiftat så enormt det senaste året i fältet, så den person jag var innan finns inte längre. Det är dags för NYstart.


Vad önskar ni för slags event i det kommande året? Fler meditations cirklar? Workshops med ngt specifikt tema? Healingsessioner eller läsningar?


Berätta gärna för mig vad just du önskar se på schemat nästa år. Jag planerar att återgå till arbete någon gång i början av 2023 - självklart meddelar jag er alla i god tid när det närmar sig!


Stor kram till er alla, Åsa71 visningar0 kommentarer