Erbjudande i maj! Multidimensionell Healing & Budskap till rabatterat pris!

För att fira att våren ÄNTLIGEN är här så har jag nu ett erbjudande för dig som vill prova på Multidimensionell Healing & Budskap. Rabatten gäller läsningar som bokas inom maj månad.

I denna healing session så blir du inbjuden in i ett högre dimensionellt eteriskt tempel eller en annan eterisk mötesplats där de uppstigna Mästarna, dina guider, din galaktiska familj & dina högre själsliga aspekter väntar på dig. I detta tempel, (som kan vara olika tempel/plats beroende på vad de högre dimensionerna vill förmedla till dig utifrån din nuvarande situation), så får du ta emot höga helande & renande energiprocesser, kärleksfulla budskap och vackra symboliska bilder som kan hjälpa dig mot mer frihet, glädje & kreativitet i vardagen. Huvudsakligt fokus ligger på din andliga & personliga utveckling, du får massor av healing och aktiverar högre aspekter & förmågor inom din egen själ. Sessionen är ett verktyg för dig att minnas mer om vem du är på multidimensionell nivå och arbeta dig igenom gamla strukturer som spelat ut sin roll i ditt uppvaknande. Det är vanligt att det kommer upp minnen ifrån tidigare liv, eller högre själsliga aspekter som är redo att vakna till liv inom dig. Det är också vanligt att du får till dig healing både på fysisk, känslomässig och mental nivå. Det kommer ofta upp processer inom kroppen, djupt ned i cellerna och gamla trauman som är redo att läkas och släppas taget om. Om du har några specifika områden eller frågor du vill ställa till dina guider så går det bra att skicka dem i förväg till mig via email, så ska jag inkludera dem. Dock är det viktigt att ha ett öppet sinne, Universum tenderar att ge oss det vi behöver i stunden och inte vad vi tror oss vilja ha. ​ Vad arbetar vi med i sessionen? Varje session är olika och innehållet styrs helt och hållet av vad du är redo för att ta emot och arbeta med just nu i ditt liv. Det är ditt högre själv och dina guider som styr processen, inte jag. Det går därför inte att veta på förhand exakt vad som skall ske i just din session. Allt förmedlas dock med största kärlek och respekt för den gudomliga varelse som du är. Några exempel på saker som kan komma igenom:

  • Helande energier skickas till fysiska åkommor (jag ser och känner ofta av platser i din kropp där du har ont eller som behöver öppnas upp för mer flöde)

  • Guiderna förmedlar budskap, helande processer, frigör energimässiga blockeringar osv.

  • Tidigare liv minnen dyker upp för att helas eller väcka upp förmågor i dig igen

  • Högre själsliga aspekter & förmågor av dig som vill aktiveras och intergreras

  • Din roll i skiftet, soul mission osv.

  • Budskap om din andliga & personliga utveckling

  • Aktiveringar, energi-justeringar & energiöverföringar

  • Light language och galaktiska healing processer kan förekomma

  • Personliga symboler eller övningar att använda för din utveckling​​

Jag lägger ned mycket tid, energi & kärlek på din läsning. Ofta tar det mig en hel arbetsdag att sammanställa allt. Därför tar jag endast en healingklient per dag - du har mitt fulla fokus med andra ord. Detta gör också att energin och kanalen till dig blir väldigt ren & stark!


Om detta låter spännande (vilket det är...):-) så är du varmt välkommen att boka in en tid!20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla