Om Nya Jorden

Nya Jorden bild youtube liten.png

Om Nya Jorden & Åsa Miljand

New Earth is a frequency accessed and transmitted from the inside out.

Nya Jorden erbjuder en mängd olika tjänster & event för andlig och personlig utveckling i den Nya Tiden.

Åsa Miljand erbjuder ett varmt & genuint stöd för dig på din unika resa mot uppvaknande. Åsa har själv ett djupt & livslångt intresse för det andliga uppvaknandet & skiftet som pågår på vår planet just nu. Alla hennes tjänster, cirklar & direktförmedlade meditationer kommer direkt ur ett eget intresse och förmedlas med stor kärlek. Här finner du en sann, ärlig och djupgående vilja till att stå i själslig service för Moder Jord och alltet. 

 

Förhoppningen är att du via Nya Jordens plattform skall få tillgång till en palett av olika verktyg för att hämta hem din själsliga kraft & få hjälp att minnas din egna unika roll i det stora skiftet!

Från mitt hjärta till din Själ! 

asa_miljand-800x1178_medium-res.jpg

Om Åsa Miljand

Stabilizor - Healer - Wayshower

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin

QHHT - Quantum Healing Hypnosis Technique Practicioner

BQH - Beyond Quantum Healing Practicioner

Soul Realignment Practicioner Level I, II & III

Manifesting Blueprint Practicioner

Reiki Steg I & II

Åsa har ett stort intresse för att utforska våra inre multidimensionella Universum, och med sin bakgrund som Diplomerad Psykosyntesterapeut så finns det även en djupare förståelse för den mänskliga upplevelsen också - inte bara den själsliga. 

 

Allt eftersom Åsas mediala förmågor har öppnats upp, så har hennes fokus skiftat alltmer mot healing och energiöverföringar. Vi går alla mot att bli multidimensionella varelser av ljus och energi, och detta börjar märkas av i vår värld. Åsa arbetar både genom intuitiv healing samman med de högre dimensionerna, och traditionell Reiki healing - ett område som ligger Åsa varmt om hjärtat.

 

Framför allt är Åsa en uppskattad meditationsledare. Åsas styrka som guide & kanal ligger i hennes förmåga att skapa och ta ned höga, rena & kraftfulla energier. Hon har en förmåga att hålla väldigt höga energier på ett stabilt sätt för gruppens räkning under en lång tid. Detta ger gruppen möjligheten att verkligen gå in på djupet i energierna. Vi arbetar oss djupare och djupare under meditationens gång. Oftast tar det en stund för vårt vardagliga jag att släppa taget och tillåta djupare processer att komma igenom. Men när vi väl kommer "över tröskeln" så blir processerna och energierna väldigt sanna, transformerande & renande. Ofta når vi en väldigt ren och stark energiöverföring /healingenergi mot slutet.