Tempelresor Del II

Healing Cirkel - Aktiveringar, meditation & energiarbete med de uppstigna Mästarna

Image by Tom Gainor

Tempelresor Del II

Healing Cirkel med aktiveringar, meditation & energiarbete med de uppstigna Mästarna

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay

Hälsans hus, Fjällgatan 23b, Stockholm

Sal: Stora Salen

Pris: 2222 kr / 5 tillfällen 

Datum

Tors 29 april 2021

Tors 13 maj

Tors 26 maj

Tors 10 juni

Tors 24 juni

Tid: kl. 19.00 -21.00

Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Om du ej får en plats denna omgång  så finns möjlighet skriva upp sig på en intresselista för kommande grupper. 

Tempelresor 

 

Nytt för 2021 är ett fantastiskt & kraftullt själsligt samarbete mellan Åsa Miljand och Magdalena Kay. Tillsammans erbjuder vi redan nu healingsessioner, men vi kommer även kommer att erbjuda andliga cirklar & retreats i framtiden. Något stort är på gång, håll utkik! 

 

Den 21 januari slår vi upp dörrarna för årets första gemensamma Healing cirkel: Tempelresor. Vid fem tillfällen under våren möts vi för att bege oss på eteriska resor för att öppna upp för vår inre potential, våra healingförmågor och vår kontakt med högre ljusvarelser såsom ärkeänglar och uppstigna mästare.

Denna healing cirkel är för dig som har mediterat tidigare och har en viss vana vid höga energier redan.

 

Mer information om healing cirkelns temakvällar kan du läsa om nedan. Längst ned på sidan kan du även läsa mer om Åsa & Magdalena. 

Varmt välkommen önskar både Åsa & Magdalena!

shutterstock_1520865572.jpg

Tempelresor med aktiveringar

Upplägg för de fem träffarna

1. Delphis systrar – Apollons tempel (Delphi): Torsdag 21 januari, kl 19:00. Hälsans Hus, Mellanrummet. Stockholm.

Under vår första resa beger vi oss till Delphi. Kvällen startar med meditation som för oss genom tid och rum till Apollons tempel och prästinnorna i Delphi. Vi upplever de vackra och behagfulla energierna i denna svunna oas som vi under meditationen för med oss hem och sedan använder oss av i en healing ceremoni under kvällens andra del.

2. Hilarion – Sanningens tempel (Kreta) : Torsdag 11 februari, kl 19:00. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

Vi beger oss till det eteriska templet: Sanningens tempel som befinner sig ovan bergen på Kreta. Där möter vi Hilarion och flera andra ljusvarelser för att ta emot healing på en mycket hög nivå. Hilarion bistår oss att justera våra kroppar så att vi blir mer mottagliga för att ta emot energier på högre frekvenser. Under kvällen kommer det ske aktiveringar och frigörande av blockeringar.

3. Green Tara – Shamballa (Himalaya): Torsdag 4 mars, kl 19:00. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

 

Någonstans ovan Himalayas berg finns öppningen till Shamballa. Det mytomspunna riket där Sanat Kumara sägs vara kung. Hur det än förhåller sig med den saken så är han åtminstone kungen för aktiveringar. Även denna kväll kommer det att bjudas på frigörande av blockeringar och aktiveringar så att våra kroppar förbereds att ta emot de höga frekvenser som nu är tillgängliga på jorden.

 

4.Maria Magdalena – Prästinnetempel (Montserrat): Torsdag 18 mars, kl 19:00. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

Denna kväll sker i Maria Magdalenas energi och vi beger oss till ett prästinnetempel i Montserrat. Vi går djupare in i det gudomliga feminina och aktiveras i våra högre feminina aspekter.

5. Kristusenergin – Genesarets sjö (Galileen): Torsdag 15 april, kl 19:00. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

Healing cirkeln avslutas med en eterisk resa till Geneserats sjö och möte med Jesus och lärjungarna. Vi tar denna kväll emot aktiveringar och initieras att bära den kraftfulla kristusenergin.

Läs mer om Åsa & Magdalenas samarbete här nedanför: 

Image by Lightscape

Om Åsa & Magdalena

På healspiritlounge.com kan du läsa mer om Magdalena Kay och ta del av Åsa & Magdalenas tjänster, events och i framtiden även kommande retreats runt om i Sverige.

 

Åsa och Magdalena är båda två mediala i grunden och har utvecklat en healingform som baserar sig på Reiki i kombination med intuitiv healing. Vi arbetar i ett team då vi har upptäckt att effekten förstärks när vi slår ihop våra förmågor och blir betydligt starkare än om man bara är en utövare.

Tillsammans öppnar vi upp ett helande fält och bjuder in ljusguider, änglar, ärkeänglar och uppstigna mästare att bistå i healingprocessen medan vi själva fungerar som kanaler för de högre energierna som kommer igenom. Inom detta fält arbetar vi mycket med den violetta och smaragdgröna flamman.

Vi utför healing antingen på distans eller i vår lokal vid Mariatorget (endast söndagar för närvarande)

Förutom healingsessioner så håller vi också healingcirklar och meditationer. Under fliken Aktuellt kan du se våra aktuella aktiviteter.