Tempelresor II

Healing Cirkel med aktiveringar, meditation & energiarbete 

The Christed Feminine

Freedom.jpg

Tempelresor II

Healing Cirkel med aktiveringar, meditation & energiarbete 

The Christed Feminine

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay

Hälsans hus, Fjällgatan 23b, Stockholm

Sal: Mellanrummet

Pris: 2222 kr / 5 tillfällen 

Datum

Mån 23 aug 2021

Mån 6 sept

Mån 20 sept

Mån 4 okt

Mån 18 okt

Tid: kl. 18.30 - 20.30

Max antal deltagare: 10 st

Tempelresor 

 

På måndag 23 augusti slår vi upp dörrarna till Tempelresor II och denna gång beger vi oss ännu högre upp i frekvens och lämnar jordeplanet. Vi längtar redan tills hösten och våra kraftfulla träffar! 

Mer information om healing cirkelns temakvällar kan du läsa om nedan. Längst ned på sidan kan du även läsa mer om Åsa & Magdalena. 

Varmt välkommen önskar både Åsa & Magdalena!

shutterstock_1520865572.jpg

Tempelresor med aktiveringar

Upplägg för de fem träffarna

1. The Magdalene Order - Glastonbury

Måndag 23 aug 2021, kl 18.30 -20-30. Hälsans Hus, Mellanrummet. Stockholm.

 

Vi beger oss än en gång till Glastonbury, denna gång för att fortsätta det vi påbörjade under Tempelresor I. Som prästinnor i The Magdalene Order förenas vi i Maria Magdalenas energi, tar emot guidning, aktiveringar och uppmanas att bära fanan för den feminina kristus som finns inom oss alla. 

2. Holy Amethyst - Kristallstaden

Måndag 6 sept, kl.18.30 ä-19,00. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

 

Högt upp i dimensionerna i en av de många kristallstäder som befinner sig ovan jorden så bjuds vi in i Holy Amethyst tempel. Holy Amethyst hjälper oss att rena våra energier med den violetta flamman och transmuterar de delar inom oss som inte är i harmoni med vårt högre själv. Vi frigörs från blockeringar, tar emot aktiveringar och höjer våra frekvenser så att vi mer obehindrat kan röra oss i de högre dimensioner där Universums gudomliga varelser huserar. 
 

3. Isis - Sirius 

Måndag 20 sept, kl.18.30 - 20.30, Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

 

Isis var Egyptens främsta gudinna under antiken och dyrkades som gudinnan för fertilitet, moderskap, magi, död, healing och återfödelse. Än idag räknas hon som en mycket kraftfull gudinna i spirituella kretsar och anses vara en stor magiker med stora kunskaper inom magi och mystik. Vi beger oss denna kväll till Sirius där vi känner att hennes sanna hemvist är. Under kvällen tar Isis oss under sina vingar och initierar oss till sina lärjungar. Vi tar emot starka aktiveringar och skiftar ännu djupare in våra roller som prästinnor. 
 

4.Lady Venus & Sanat Kumara - Venus

 Måndag 4 okt, kl.18.30 - 20.30. Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

I en uppstigen del av Venus tar Lady Venus och Sanat Kumara emot oss i sin hemvist, högt beläget på ett kalkstensberg tornar deras vita palats upp och blickar ut över undersköna nejder och en djupblå vik vars vatten sägs inrymma oändlig visdom. Den uppstigna delen av Venus har nu kommit att bli ett lärosäte för högre visdom och kvällen bjuder på venusiansk energi, kraftfulla aktiveringar och vägledning från Lady Venus och Sanat Kumara. 

5. Elohim - Universum

 Måndag 18 okt, kl.18.30 - 20.30 . Hälsans hus, Mellanrummet. Stockholm.

I vår avslutande del går vi mycket högt upp i dimension och möter de gudomliga varelser som sörjer för Universums skapelsekrafter. I denna sfär befinner vi oss helt bortom tid och rum och de aktiveringar som kommer igenom är mycket, mycket kraftfulla. Denna kväll kommer vi i kontakt med våra högre medvetanden och förenar oss med den högsta källan. 

Läs mer om Åsa & Magdalenas samarbete här nedanför: 

Image by Lightscape

Om Åsa & Magdalena

På healspiritlounge.com kan du läsa mer om Magdalena Kay och ta del av Åsa & Magdalenas tjänster, events och i framtiden även kommande retreats runt om i Sverige.

 

Åsa och Magdalena är båda två mediala i grunden och har utvecklat en healingform som baserar sig på Reiki i kombination med intuitiv healing. Vi arbetar i ett team då vi har upptäckt att effekten förstärks när vi slår ihop våra förmågor och blir betydligt starkare än om man bara är en utövare.

Tillsammans öppnar vi upp ett helande fält och bjuder in ljusguider, änglar, ärkeänglar och uppstigna mästare att bistå i healingprocessen medan vi själva fungerar som kanaler för de högre energierna som kommer igenom. Inom detta fält arbetar vi mycket med den violetta och smaragdgröna flamman.

Vi utför healing antingen på distans eller i vår lokal vid Mariatorget (endast söndagar för närvarande)

Förutom healingsessioner så håller vi också healingcirklar och meditationer. Under fliken Aktuellt kan du se våra aktuella aktiviteter.