Kropp & Själ

Andlig cirkel - Support för dig som vill satsa på din hälsa 

Energiarbete, meditationer, stöd ifrån gruppen, promenadgrupp m.m.

Image by Emma Simpson

Kropp & Själ

Soul Realignment, Själsprofil + clearing 2 tim

Online via Zoom / 1500 kr

Läsningen kan också fås i skriftligt format, meddela mig om så önskas. (Also available in english)

I februari 2021 startar en helt ny Andlig Cirkel - Body & Soul. Träffarna sker i denna PILOT GRUPP online för att hålla kostnaden nere. Men framöver kommer även live träffar att ingå! 

 

Välkommen till en helt ny tjänst som är under utveckling. Tanken är att detta så småningom kommer att bli till en tjänst som du kan prenumerera på så länge du har behov av stödet. Att ta tag i sin hälsa tar tid, och vi behöver massor av stöd under resans gång. 

Året 2021 handlar energimässigt väldigt mycket om att det nu är dags för oss alla att kollektivt ta tag i vår hälsa på olika sätt. Och visst kan man känna energin i detta, i år är det dags!

 

Oavsett om vi vill gå ned i vikt, komma igång med någon slags motion, äta hälsosammare mat eller en gång för alla förbättra vår relation till vår egen kropp och själ - denna Cirkel är för dig! 

Personligen befinner jag mig i en situation då jag verkligen behöver ta tag i min hälsa på alla plan, efter många års sjukskrivningar och sjukdom. Denna Cirkel som nu är i utformningsstadiet är det lite mer andliga support för 

Ett andlig perspektiv på kroppen och hälsa 

För dig som vill använda Cirkeln som support vid viktminskning

I denna grupp ingår ingen allmän plan för diet - istället följer vi alla vår egen individuella plan och väljer den diet som passar just oss bäst. Det här gör också att vi har större chans att lyckas.

Det kan vara en bra idé att till exempel gå med i viktväktarna, viktklubb eller skaffa en app där du skriver upp ditt kalori intag. 

För dig som gärna vill förbättra din hälsa på andra sätt så rekommenderar jag starkt Medical Mediums böcker och synsätt på hälsa. 

Vad ingår i detta koncept? 

- En online träff varje vecka där vi samtalar med varandra om våra respektive resor och ger varandra support.

- Vid varje träff direktkanaliserar Åsa Miljand även en meditation & energiarbete med fokus på att stärka relationen mellan själ och kropp. Energiarbetet kan handla om att frigöra oss ifrån gammalt bagage

- Privat facebook grupp där vi supportar, delar & hejjar på varandra under resans gång.

shutterstock_1520865572.jpg

Vår själsliga energi - vårt "Divine Soul Blueprint"

När vår själ ”blev till” så skapades ett ursprungligt gudomligt ”blueprint”, vilket utgör vår unika & eviga ”vibrations sammansättning”. Vår själs vibration är evig, vi bär den med oss genom alla våra liv och existenser. Desto mer vi minns, förkroppsligar och lever i linje med vårt unika ”divine soul blueprint”, desto mer flöde, överflöd och glädje får vi i våra liv. Desto mer vi kommer ”ur kurs”, ur ”alignment” med den vi är på Själsnivå, desto mindre livsenergi, flöde & ”framgång” får vi. Det är nämligen genom att leva & uttrycka vår själs ”Divine Soul Blueprint” som vi får tillgång till vår livsenergi! 

Soul Realignment hjälper oss att förstå vilka val som kan sätta oss mer i linje med vår själ och på så sätt också ge uttryck för det livssyfte vi är här på jorden för att skapa. Vi är alla här på Jorden för att bidra med vår unika vibration i det stora skiftet – det är alltså väldigt viktigt att vi ser gåvorna vi har inom oss & uttrycker dem aktivt i våra liv!

Soul Realignment hjälper oss även att få syn på de val vi har gjort, kanske även i tidigare liv, och som skapat karmiska mönster, blockeringar & begränsningar som påverkar oss i vårt nuvarande liv utan att vi är medvetna om det. Dessa karmiska mönster & blockeringar kan hindra oss ifrån att uttrycka mer av den vi verkligen är på Själsnivå.

Som själva namnet antyder, Soul Realignment, så syftar denna modalitet på att hjälpa oss att linjera oss med  vår Själs ursprungliga gudomliga ”blueprint” igen. Att leva utifrån ”alignment”. Allt för att vi ska må bättre, finna djupare mening med våra liv & upptäcka skapar kraften inom oss igen!

Image by Aron Visuals

Vad ingår i en Soul Realignment?

Själsprofilen innehåller:

 • Lär dig mer om vem du är på Själsnivå och din unika själsliga energi /ditt Divine Soul Blueprint.

 • Vilka val kan du göra för att leva mer i linje/i alignment med din själsliga energi/ditt Divine Soul Blueprint?

 • Vilka val skulle du kunna göra för att skapa mer flöde i ditt liv?

 • Vad är ditt högre livssyfte?

 • Vad har du som själ valt för livstema för detta liv?

 • Vilka är just dina unika själsliga gåvor? Och hur kan du bäst uttrycka dem i ditt vardagliga liv?

 • Vilken själsgrupp tillhör du? Är du ett ”starseed” eller hör du hemma på Jorden?

Clearingen: 

 • Känner du att något inom dig hindrar dig från att komma dit du vill, trotts att du kämpar hårt mot att nå dina mål?

 • Upprepar du omedvetet gamla karmiska mönster?Känns det som att saker och ting upprepar sig i ditt liv?

 • Lös upp gamla själsliga kontrakt & löften som inte längre tjänar dig. 

 • Påverkas du negativt på ett omedvetet/medvetet plan av saker som skett i ett tidigare liv? 

 • Frigör dig ifrån energier som hindrar dig ifrån att leva det liv du längtar efter. 

 • Rening och genomgång av negativa karmiska mönster & blockeringar för att frigöra mer livsenergi inom dig och i ditt liv.

 • I en clearing ingår en 21 dagars reningsprocess att göra hemma + att jag gör en clearing i ditt Akasha register för att förstärka resultatet.