Din Själsliga Kraft

Fördjupa kontakten med dina högre aspekter & öppna upp för ny kreativitet, visdom och mening i ditt liv

Elegant woman dancing on water. Sunset a

Din Själsliga Kraft

Denna läsning erbjuds både online via zoom & på distans/skriftligen.

1200 kr / ca 90 min via zoom/online

950 kr / skriftlig läsning & healing på distans

Läsningen är tänkt att vara ett stöd och ett verktyg för dig att minnas mer om vem du är på själsnivå och hämta hem mer av din själsliga kraft. I nära samarbete med dina guider så kallar vi hem högre dimensionella aspekter av dig som är redo att integreras i ditt nuvarande liv. Guiderna kan även vilja visa dig minnen ifrån tidigare liv. Vi glömmer ibland bort att vi har levt tidigare liv där vi haft stor kraft, visdom och förmågor - dessa är nu redo att hämtas hem igen! 

I läsningen så fokuserar vi på dessa områden:

 • Vilka högre dimensionella uttryck och aspekter av dig själv är du redo att minnas, integrera och uttrycka i ditt liv just nu? 

 • Vilka uppstigna Mästare, änglar, Ärkeänglar & galaktisk familj har du med dig?

 • Hämta hem visdom, kunskap & aspekter av din själ ifrån tidigare liv. 

 • Budskap ifrån dina guider angående din personliga & andliga utveckling den kommande tiden

 • Linjera dig mer med din själ & ditt högre livssyfte - vad är det du har kommit till Jorden för att bidraga med i detta liv? 

 • Healing - vilka områden är du redo att läka inom dig & ditt liv det kommande året? Detta kan även gälla tidigare liv och olika sorters energimässiga blockeringar.

 • Healing och energiprocesser som förmedlas live ifrån de högre dimensionerna. Detta kommer igenom om guiderna anser att behov finns. 

 

Hur går det till?

 

Den här läsningen görs intuitivt i samarbete med dina guider och de högre dimensionerna. Det är inte jag själv som styr vad som kommer igenom till dig i sessionen utan det bestämmer ditt Högre Själv. Varje session är därför olik den andra!

Tillsammans skapar vi ett energifält som gör det möjligt för dina guider & högre själsliga aspekter att kommunicera fritt med dig. Huvudsakligt fokus är dock att kalla hem själsliga aspekter, kraft och förmågor hos dig.

 

I denna session förmedlas ofta även healing & multidimensionella energiprocesser ifrån de högre dimensionerna i syfte att ge dig healing, support, rena dig ifrån blockeringar, aktivera ditt högre livssyfte m.m.

Vad kan du få ut av Din Själsliga Kraft läsningen?

 • Läsningen kan göras många gånger och användas regelbundet som ett verktyg för att hämta hem din själsliga kraft & minnas vem du är på själsnivå.

 • Aktiverar och accellererar din andliga & personliga utveckling.

 • Stärker din kontakt med dina guider & din högre dimensionella familj.

 • Regelbundna sessioner ger utrymme för djupgående healing & support på din livsresa.

Eftersom denna läsning passar så bra för regelbundet arbete och som ett varmt stöd i ditt uppvaknande, så erbjuder jag även paket med fem sessioner till rabatterat pris.

 

Vi har oändligt med kraft & visdom inom oss att hämta hem - den kreativa potentialen är oändlig! 

Varmt välkommen att boka en läsning!