Energiarbete för Kropp & Själ

Meditation & Energiarbete - support för integrering av energier i det stora skiftet & som stöd för dig som vill satsa på din hälsa

Namnlös design (24).png

Energiarbete för Kropp & SjälMeditation & energiarbete

1000 kr för 5 tillfällen  

Online via Zoom

Kl. 19.00 - 20.30

Datum

Sön 31 jan 2021

Sön 21 feb

Sön 14 mars

Sön 4 april

25 april 

2021 kommer att bli ett fortsatt skakigt år på många sätt. Vi behöver hitta sätt att komma i balans så att vi orkar stå stadigt när det stormar i det yttre, och kanske även i våra privata liv. 

Många andliga ledare världen över talar i sina energirapporter inför 2021 om att detta år kommer att handla mycket om vår Hälsa. 

Personligen har jag länge sökt ett mer andligt fokuserat stöd vid viktminskning, hälsosatsningar och välmående, men aldrig riktigt hittat det jag sökt efter. 

Energiarbete för Kropp & Själ är en andlig cirkel där vi träffas online vid 5 tillfällen för att meditera & utföra djupgående energiarbete tillsammans med fokus på att stötta integreringen av 

Hur går det till?

Vid varje tillfälle guidar Åsa Miljand deltagarna i en intuitivt direktförmedlad meditationsresa in i våra inre Universum där vi tar ned & samarbetar med de rådande energierna som kommer till Jorden just nu. Vi har ett multidimensionellt fokus och rör oss mellan olika högre dimensionella plan, alltid med våra högre själsliga aspekter närvarande. Allt vi läker & transformerar inom oss själva, läker vi också i det kollektiva fältet. Vi skapar på  det sättet den ”nya jorden” – inifrån och ut! Fördelen med att arbeta tillsammans som en grupp är att var och ens förmåga att ta ned & hålla ljus förstärks. Tillsammans blir vi verkligen starkare på alla sätt! 

Varmt välkommen! 

shutterstock_1322350847.jpg

Några röster om Healing Cirkeln

Saftig

 ”Hej Åsa

ÅHH tack tack TACK underbara du. Denna cirkel betyder mycket för mig, mer än jag förstår. Vi får så underbar energi och det händer mycket med mig på många plan. Jag förstår det inte direkt utan det kommer mellan gångerna.

Så djupt…. så fint…. så utvecklande….  så STORT… en underbar tid ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! Tack för att du finns i mitt liv

Jag går på mycket: olika meditationsgrupper mm. men dessa kommer inte i närheten av de energier som finns när vi ses, måste ju betyda något.. 

Oerhört starka och djupa meditationer, de djupaste jag upplevt. Åsa, du en har unik förmåga att kanalisera djupa och rena energier som verkligen berör ens innersta. Ord räcker inte till att beskriva det obeskrivbara, måste upplevas.

Tack för allt.”

 

Marie / Deltagare Healing Cirkel