Quantum Human

Quantum Healing Hypnos tekniker & multidimensionella healingprocesser för läkande inre arbete 

Woman meditating on sacred geometry.jpg

Quantum Human

Quantum Healing Hypnos tekniker & multidimensionella healingprocesser för läkande inre arbete

Ca 2 - 2,5 tim/ 1600 kr

Erbjuds på plats eller online.

Andligt fokus på människanDen här sessionen har jag utvecklat som ett verktyg för inre läkning & healingarbete 

Inom oss har vi ett enormt Universum av bilder, symboler och minnen som rör sig mellan verkligheten här på Jorden och högre dimensionella uttryck. Vi kan uppnå djup läkning genom att arbeta med vår inre föreställningsförmåga

I den här sessionen så har jag utvecklat en kombinationsteknik för läkande arbete med våra inre barn. 

Vi har alla flera olika inre barn i olika åldrar. Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin. Inom Psykosyntesen så talar vi om delpersonligheter inom oss som har skapats i situationer i vår barndom och ungdom.

Hur går det till? 

Du kommer att bli guidad in i ett lätt hypnotiskt tillstånd enligt Quantum Healing Hypnos tekniker (QHHT och BQH), där du blir guidad in i ett läkande möte med ditt inre barn.

Ditt högre omedvetna kommer att leda vägen in i en miljö, situation eller ett minne där du får chansen att aktivt möta, kommunicera med och läka barnet och relationen er emellan. 

Om sessionen sker online så lägger du dig bekvämt på soffan eller sängen i tryggheten av ditt eget hem. Gör det gärna mysigt för dig själv och se till att du får vara ifred. Detta är din stund! 

 

Välkommen på en mycket varm, vilsam & kraftull healingsession.

shutterstock_1520865572.jpg

Sophias Tempel & Det gudomligt feminina

Sophia är ett av många namn på Gud Moder, Shekina - det gudomligt feminina. Det sägs att det finns ett eteriskt Sophias Tempel i de högre dimensionerna - en av de mest heliga platserna i vårt Universum. Det gudomligt feminina finns inom oss alla, även inom män. 

Det gudomligt feminina har alltid varit starkt närvarande i mitt liv & i allt mitt arbete. Det är det gudomligt femininas balanserande kraft som kommer att hjälpa på värld (och oss själva) att stiga upp i högre frekvenser. Bortom polaritet, dualitet och kamp. När jag startade med mina meditationskvällar så kallade jag dessa kvällar för Sophia Tempel. 

Close up image of relaxed young woman ly