Heal Fusion 
Fördjupa din andliga utveckling & integrera ditt multidimensionella själv

Nyhet!
Heal Fusion

Fördjupa din andliga utveckling & integrera ditt multidimensionella själv

Fram till hösten 2022 så är Nya Jorden mammaledig. Fram tills dess kommer inga event eller tjänster att erbjudas. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet om du vill ha information om kommande cirklar, meditationer och tjänster till hösten. Varmt välkommen tillbaka i höst!

 

Privat session på 1,5 timme utförd av Åsa Miljand & Magdalena Kay.

 

Kan bokas på Söndagar och Måndagar.

Söndagar: Brännkyrkagatan 41, Stockholm.

Måndagar: Online via Zoom 

1800 kr

Bokas via email: info@nyajorden.se eller  magdalena@healspiritlounge.com

Åsa och Magdalena är båda två mediala i grunden. Vi arbetar i ett team då vi har upptäckt att effekten förstärks när vi slår ihop våra förmågor och blir betydligt starkare än om man bara är en utövare.

 

Från och med augusti 2021 kan du boka in dig på vår nya healingmetod, Heal Fusion, en metod för dig som vill fokusera mer på aktiveringar och integrering av ditt Multidimensionella själv.

 

Med Heal Fusion går du ett steg längre in i din andliga utveckling, öppnar upp dina högre chakran, tar emot aktiveringar och integrerar högre aspekter vilket i sin tur skapar en djupare förståelse av ditt Multidimensionella själv.
 

Vi utför healing antingen på distans/via zoom (måndagar) eller i vår lokal vid Mariatorget (endast söndagar för närvarande)

shutterstock_1707149461.jpg

Aktuella event med Åsa & Magdalena

Nyhet! Den 21 januari 2021 slog vi upp portarna för vår första gemensamma Healing Cirkel - Tempelresor med aktiveringar. Hösten 2021 drar vi igång Tempelresor II på Hälsans hus i Stockholm.  I denna intima lilla cirkel kommer vi att ta emot aktiveringar, energiöverföringar, meditera samt göra energiarbete tillsammans med de uppstigna Mästarna i deras olika eteriska tempel.