Sommarsolståndet 21 juni 2021

Meditation & Energiarbete

Online via Zoom

Sommarsolståndet 21 juni 

Meditation & Energiarbete online

Online via zoom

Måndag 21 juni kl.19.00 - ca 20.30 

Pris: 250 kr 

Våren 2021 har varit oöverträffad när det kommer till transformativa energier - vi har fullkomligen bombarderats av ljus! 

Alla vågor av ljus som rullar in över vårt solsystem och Moder Jord den här våren har varit djupt, djupt transformerande för oss alla. Så många själar går just nu igenom uppvaknanden på alla plan, i det yttre ser vi en planet i kaos, men under ytan finns en helt ny nivå av varande. Det ligger en ton av frihet, expansion och frigörelse ifrån gamla strukturer i luften. Detta som vi är med om i dessa tider är både omtumlande, lite skrämmande och samtidigt helt otroligt frigörande för kropp, hjärta & själ! 

Alla dessa vågor av ljus ,uppvaknande & frihet har sin kulmen just den 21 juni vid sommarsolståndet! 

Sommarsolståndets energiarbete har som fokus att öppna upp oss för att "gå igenom sommarsolståndets portal" tillsammans. Portalen som tippar oss över kanten och för oss in i den "nya jorden". 

 

Tillsammans öppnar vi som grupp våra kanaler uppåt och skapar

ett multidimensionellt "Quantum-fält", där vi existerar på flera plan samtidigt. Genom Åsa föremedlar Universum sedan en vacker resa & energiprocess med fokus på healing av oss själva, världen och andligt uppvaknande. Vårt fokus är alltid det stora skiftet som pågår på vår planet just nu /ascension och själslig service för alltet. Syftet med dessa meditationer är att fylla på oss med gudomlig kärlek, healing & att hämta hem vår själsliga kraft - att minnas mer om vilka vi egentligen är!

Dessa meditationer passar dig som älskar energiarbete och tycker om att sam-skapa genom att gå in i din egen upplevelse som ibland kan vara parallell till den resa som Åsa förmedlar. Det viktiga är inte de ord som Åsa förmedlar, eller de specifika bilderna och miljöerna, utan det viktiga är att du själv har din unika upplevelse i de energier som vi skapar  & tar ned tillsammans.

 

Tillåt din Själ att visa dig vägen!