Anchors of Light

Free online Meditations & Energywork 

%20blue%20%20planet%20earth%20%20in%20sp

Anchors of Light

Free Meditations & Energywork / online via Zoom

This is a loving invitation to all open hearts around the world to come together and anchor the light - let´s do this together as a WE, a global family of light! 

 

These online events are FREE for all - a gift from my heart to your Soul! 

 

Ca 90 min / online via Zoom

Every Fullmoon, see below for dates & time.

I would like to invite all souls & open hearts to join me in free online meditations & energywork. We are already a growing family of light from all over Sweden that meets up regularly, but now I have had a request to open up for our global family as well. 

Åsa Miljands meditations are transmissions and journeysÅsa Miljands meditationer & energiarbeten är direktkanaliserade i stunden. Det innebär att vi inte på förhand vet vad som skall komma igenom under medtiationen. Vad vi får till oss baseras på energierna i gruppen och på de rådande energierna i stort. Kanske blir vi kallade till en helig plats där vi väcker gammal kunskap till liv inom oss, kanske flyger vi långt, långt ut i Universum och programmerar om oss i hjärtat av Källan. 

 

Tillsammans öppnar vi som grupp våra kanaler uppåt och går in i ett multidimensionellt fält, där vi existerar på flera plan samtidigt. Genom Åsa föremedlar Universum sedan en vacker resa & energiprocess med fokus på healing av oss själva, världen och andligt uppvaknande. Vårt fokus är alltid det stora skiftet som pågår på vår planet just nu /ascension och själslig service för alltet. Syftet med dessa meditationer är att fylla på oss med gudomlig kärlek, healing & att hämta hem vår själsliga kraft - att minnas mer om vilka vi egentligen är!

Dessa meditationer passar dig som älskar energiarbete och tycker om att sam-skapa genom att gå in i din egen upplevelse som ibland kan vara parallell till den resa som Åsa förmedlar. Det viktiga är inte de ord som Åsa förmedlar, eller de specifika bilderna och miljöerna, utan det viktiga är att du själv har din unika upplevelse i de energier som vi skapar  & tar ned tillsammans. Tillåt din Själ att visa dig vägen.

 

Hur fungerar det? 

 

Åsas styrka som guide & kanal ligger i hennes förmåga att skapa och ta ned höga, rena & kraftfulla energier. Hon har en förmåga att hålla väldigt höga energier på ett stabilt sätt för gruppens räkning under en lång tid. Detta ger gruppen möjligheten att verkligen gå in på djupet i energierna. Vi arbetar oss djupare och djupare under meditationens gång. Oftast tar det en stund för vårt vardagliga jag att släppa taget och tillåta djupare processer att komma igenom. Men när vi väl kommer "över tröskeln" så blir processerna och energierna väldigt sanna, transformerande & renande. Ofta når vi en väldigt ren och stark energiöverföring /healingenergi mot slutet.

 

Energiprocesserna kan därför ofta bli ganska långa, (Ibland 90 min eller mer).

 

Varje deltagare uppmuntras att avsluta sin meditation när man själv känner att man inte orkar med mer. Är man ovan vid att arbeta med energier på det här sättet så kan man bli ganska trött, och det är helt i sin ordning. Lyssna till din egen inre röst och vad som känns bra för dig.

shutterstock_1322350847.jpg

Dates & time for Anchors of Light

Weekdays at 7 pm GMT Sweden,Stockholm time, weekends at 11 am

Torsdag 28 januari / kl.19.00

Lördag 27 februari / kl.11.11

Söndag 28 mars / kl.11.11

Tisdag 27 april / Supermåne / Kl. 19.00

Onsdag 26 maj / Supermåne/ Kl. 19.00

Torsdag 24 juni / Kl.19.00

Lördag 24 juli / kl.11.11

Söndag 22 aug / kl.11.11

Tisdag 21 sept / Kl.19.00

Onsdag 20 okt / Kl.19.00

Fredag 19 nov / Kl.19.00

Söndag 19 dec / kl.11.11