Anchors of Light 

 Meditation & Energiarbete

Soul Gatherings där vi förankrar ljuset i tider av yttre kaos

Freedom.jpg

Anchors of Light

Meditation & Energiarbete

Återkommande Soul Gatherings där vi träffas antingen online, utomhus eller i en lokal för att förankra ljus, kärlek & balans i tider av yttre kaos. 

Det är nu det är dags att kliva fram med allt ditt ljus & kärlek, 

Varje tillfälle är fristående men kan även ses som en cirkel som löper över tid. Rabatterat paketpris ges till den som vill skriva upp sig på alla tillfällen. 

Kl. 19.00 - 20.30 om fullmånen infaller en vardag / kl.11.11 om fullmånen infaller en lördag eller söndag

Ascension är redan en verklighet, det är oåterkalleligt. "Love has already won" som Matt Kahn (en amerikansk modern mystiker och andlig ledare) brukar uttrycka detta. Vår vackra planet och alla hennes varelser går mot ett 5-dimensionell varande. Nu är det dock upp till oss hur lång tid detta kollektiva uppvaknande kommer att ta. Det finns fortfarande ett stort motstånd mot denna förändring i det kollektiva fältet. Desto fler av oss som väljer att kliva fram och förankra ljuset aktivt, desto mer snabbar vi upp utgången av den

Vårt fokus ligger helt och hållet på att förankra de högsta möjliga kärleksfulla och ljusa frekvenser vi kan, och förankra dessa frekvenser på vår planet och i våra kroppars DNA. Vi är både ankare för det nya ljuset att komma ned till Jorden, och transmittorer genom våra hjärtan ut till vår omvärld. 

De energier vi förankrar på dessa träffar fokuserar inte på kamp, att ytterligare polarisera eller döma. Snarare så är det av oerhörd vikt att vi alla kliver ur "spelet" och står stadiga i ljuset nu. Det handlar inte om att "rädda" någon, det handlar om att väcka minnet till liv inom alla varelser att de redan är ljus, är hela, är kärlek. Inget annat en enhet och kärlek existerar. 

Åsa Miljands meditationer & energiarbeten är direktkanaliserade i stunden. Det innebär att vi inte på förhand vet vad som skall komma igenom under medtiationen. Vad vi får till oss baseras på energierna i gruppen och på de rådande energierna i stort. Kanske blir vi kallade till en helig plats där vi väcker gammal kunskap till liv inom oss, kanske flyger vi långt, långt ut i Universum och programmerar om oss i hjärtat av Källan. 

 

Tillsammans öppnar vi som grupp våra kanaler uppåt och går in i ett multidimensionellt fält, där vi existerar på flera plan samtidigt. Genom Åsa föremedlar Universum sedan en vacker resa & energiprocess med fokus på healing av oss själva, världen och andligt uppvaknande. Vårt fokus är alltid det stora skiftet som pågår på vår planet just nu /ascension och själslig service för alltet. Syftet med dessa meditationer är att fylla på oss med gudomlig kärlek, healing & att hämta hem vår själsliga kraft - att minnas mer om vilka vi egentligen är!

Dessa meditationer passar dig som älskar energiarbete och tycker om att sam-skapa genom att gå in i din egen upplevelse som ibland kan vara parallell till den resa som Åsa förmedlar. Det viktiga är inte de ord som Åsa förmedlar, eller de specifika bilderna och miljöerna, utan det viktiga är att du själv har din unika upplevelse i de energier som vi skapar  & tar ned tillsammans. Tillåt din Själ att visa dig vägen.

 

Hur fungerar det? 

 

Åsas styrka som guide & kanal ligger i hennes förmåga att skapa och ta ned höga, rena & kraftfulla energier. Hon har en förmåga att hålla väldigt höga energier på ett stabilt sätt för gruppens räkning under en lång tid. Detta ger gruppen möjligheten att verkligen gå in på djupet i energierna. Vi arbetar oss djupare och djupare under meditationens gång. Oftast tar det en stund för vårt vardagliga jag att släppa taget och tillåta djupare processer att komma igenom. Men när vi väl kommer "över tröskeln" så blir processerna och energierna väldigt sanna, transformerande & renande. Ofta når vi en väldigt ren och stark energiöverföring /healingenergi mot slutet.

 

Energiprocesserna kan därför ofta bli ganska långa, (Ibland 90 min eller mer).

 

Varje deltagare uppmuntras att avsluta sin meditation när man själv känner att man inte orkar med mer. Är man ovan vid att arbeta med energier på det här sättet så kan man bli ganska trött, och det är helt i sin ordning. Lyssna till din egen inre röst och vad som känns bra för dig.

shutterstock_1322350847.jpg

Anchors of Light

Datum, tid & plats

På vardagar startar meditationen kl. 19.00. På lördagar & söndagar startar vi kl.11.11

Kristihimmelsfärd Retreat - Hölicks fiskeläger, Hälsingland

Lördag 27 februari / kl.11.11

Söndag 28 mars / kl.11.11

Tisdag 27 april / Supermåne / Kl. 19.00

Onsdag 26 maj / Supermåne/ Kl. 19.00

Torsdag 24 juni / Kl.19.00

Lördag 24 juli / kl.11.11

Söndag 22 aug / kl.11.11

Tisdag 21 sept / Kl.19.00

Onsdag 20 okt / Kl.19.00

Fredag 19 nov / Kl.19.00

Söndag 19 dec / kl.11.11