Inre resa till Agartha

Meditation & Energiarbete Mp3

Courthouse Butte red rock formation in S

Inre resa till Agartha Mp3

Meditation & Energiarbete

Inspelad live via Zoom

Längd: ca 1.38 tim

Pris: 150 kr

Så här beställer du denna Mp3: Efter köp kommer du att få en länk skickad till dig via email så snart jag ser ditt email, senast samma dag.

Vid den senaste fullmånemeditationen online så blev vi överraskande nog inbjudna in i Mount Shasta, Karlifornien. Djupt därinne i berget fick vi äran att komma in i en gigantisk kristall grotta där mycket högt utvecklade varelser väntade på oss för att assistera oss i en djupgående healingprocess som tog oss hela vägen in i våra celler och DNA. Det var en väldigt, väldigt stark och fin meditation. 

Därefter har Agartha påkallat min uppmärksamhet igen, och de vill gärna påbörja ett samarbete med oss alla som är villiga att lyssna. Detta är ju såklart inte en inbjudan som man tackar nej till, så därför vill jag bjuda in dig på en resa in i Agarthas energier! 

Vi vet inte på förhand vad som skall ske under processen som vi får till oss. Vi vet endast att en inbjudan finns att öppna upp oss för de energier som de vill förmedla till oss på olika sätt. 

Meditationen & Energiarbetet kanaliseras live i stunden och baseras på rådande kosmiska energier samt på gruppens energier. 

Varmt välkommen på denna spännande inre resa!