Atlantis Emerald Temple
Miniworkshop 10 okt 2021

Atlantis Emerald Temple
Miniworkshop

Söndagen 10 oktober, kl 14:00 - 17:00

Brännkyrkagatan 41, Stockholm. 

700kr

7 deltagare. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. 

Bokning är bindande.

Åsa Miljand och Magdalena Kay guidar dig på en eterisk resa till Atlantis gyllene tidsålder och det tempel som senare kom att bli Sanningens tempel. Workshopen hålls i läromästaren Hilarions helande energi och avslutas med aktiveringar och energiöverföringar. 

Vi kommer att vara en liten grupp deltagare så att alla får en så individuell upplevelse som möjligt. Workshopen innehåller en kortare föreläsning om Hilarion, guidad meditation, aktiveringar och healing samt en avslutande, stämningsfull blomceremoni.

Denna sommar har varit extra laddad med högfrekventa energier och aktiveringar från kosmos. Hösten kommer att vara intensiv och det blir en händelserik och fartfylld tid framöver.  För att klara av vardagens alla utmaningar kan det ibland vara nödvändigt att ladda på med mer energi. Därför har vi ett extra stort fokus på just healing i olika former denna höst. 

En nyhet för hösten är Heal Fusion. En ny healingmetod som vi har utvecklat för dig som vill gå djupare in i din andliga utveckling och integrera ditt multidimensionella själv. Nytt för hösten är även två fristående workshops, Atlantis Emerald Temple och Green Tara Healing & Activation