Body of Light

Esoteriskt stöd för hälsa, balans & för att höja din vibration i tider av yttre kaos

Kropp - Hjärta - Själ

Freedom.jpg

Body of Light 

Esoteriskt stöd för hälsa, balans & för att höja din vibration i tider av yttre kaos

Kropp, hjärta & själ

NYHET!

Body of Light är ett helt nytt program för alla som vill satsa på sin fysiska, emotionella, mentala & själsliga hälsa detta år. Body of Light är ett program för dig som vill ha stöd på din resa mot mer energimässig balans, hälsa & 

I programmet ingår live direktkanaliserade healing & energiarbetes processer varje vecka. 

Detta ingår i Body of Light programmet 

Direktkanaliserade Healings & Energiarbeten varje vecka

En 90 min direktförmedlad multidimensionell healing & energiarbete online ingår varje vecka med fokus på hälsa, balans & att höja vår vibration. Dessa spirituella healings är mycket djupgående och vi arbetar ända ned på cellnivå med att frigöra oss ifrån gamla strukturer, självbilder och matrix osv. Dessa intuitivt förmedlade processer arbetar multidimensionellt, och i samarbete med högre dimensioner och varelser av ljus 

Ett 90-120 min gruppmöte online eller live varje vecka 

Ett 90 min gruppmöte online där vi kan dela med varandra om våra utmaningar & framgångar, finna stöd, inspiration osv. Denna grupp har tystnadsplikt och värnar om allas integritet, den är menad att vara en plats där vi kan tala fritt om hur vi har det utan att censurera eller låtsats att allt är "perfekt". 

Veckobrev med inspiration & övningar att göra hemma 

Varje vecka får du ett inspirations email som även kan innehålla övningar, tips och länkar osv. 

 • Mp3 inspelning av healing processen så att du kan använda den hemma som ett verktyg & stöd på din transformations resa. 

 • Veckobrev med inspiration & övningar att göra hemma.

 • Privat facebook grupp där du kan finna stöd, berätta om dina framgångar och planer m.m.

 • Inbjudan och förtur till special events där vi arbetar med tex. Quantum Healing Hypnos, tidigare liv, blockeringar, clearings osv. Dessa sker både online och live om situationen med covid tillåter det framöver. Rabatt ges för medlemmar i programmet. 

Jag vet att det inte bara är jag som har känt av energierna inför detta år, vi är många i världen idag som känner behovet av att ta hand om oss själva på ett djupare plan, bygga upp grunden för våra drömmar om ett mer själsligt liv, 2021 har av många andliga ledare världen över förutspåtts att bli ett "hälsans år". 

Energierna för det kommande året 2021 handlar mycket om att ta tag i de bitar av våra liv som vi undvikit. Stor vikt ligger på vår hälsa. 

Vi måste följa med Moder Jords frekvenshöjning 

För att vi skall klara av alla de planetära, globala & kollektiva frekvenshöjningar som vi står inför i denna tid, så behöver vi göra allt vi kan för att ta hand om oss själva (och världen) på ett djupare plan. De inkommande energierna/ljuset är så oerhört starka och transformerande nu och de går rakt in i våra celler och våra gamla programmeringar. Allt som vi ännu inte orkat /velat eller varit förmögna att ta tag i inom oss, kommer nu upp till ytan för att transformeras och läkas. Om vi inte adresserar våra egna fysiska, emotionella, mentala & själsliga obalanser, fördomar om oss själva, andra & världen, vår brist på självkärlek och kärlek till våra medmänniskor osv, så kommer till slut Universum att "ge oss en knuff" i den riktningen åt oss. 

Vår fysiska kropp, emotionella kropp, mentala kropp & själsliga kropp

 

Detta kan innefatta sådant som att skapa mer balans i vår vardag, ta tag i vår hälsa på olika sätt, äta renare mat, börja träna, läka de känslomässiga sår vi ännu inte adresserat 

Din Quantum Healing Hypnos session kommer att bli som bäst om du släpper alla förutfattade meningar och förväntningar på resultatet. Om vi förväntar oss ett speciellt resultat eller skeende blockerar vi flödet & kommunikationen. När vi går in i ett tillstånd av tillit & öppenhet istället så får vi ut så mycket mer, och kan ta emot av de gåvor vi får till oss! 

– Ta en liten promenad innan & gärna ute i naturen. Det har att göra med vilken energi du kommer till sessionen med, den reflekteras i din session. 

– Drick inte alkohol samma dag & minska ned på koffeinet om du kan. En kopp kaffe på morgonen är såklart okej, men en halvliters kaffe på café precis innan sessionen kan skapa svårigheter att slappna av…;-) 

– Det är generellt sett inte någon bra idé att boka in andra åtaganden efter en Quantum Healing Hypnos session, eller att boka in något som kräver stor koncentration av oss. Du bör ta det ganska lugnt efteråt.

– Klä dig bekvämt. Eftersom du kommer att sitta & ligga ned under några timmars tid kan det vara skönt med löst sittande kläder som inte sitter åt. Om du brukar bli frusen av dig vid energiarbete eller när du sover så kan du ta med dig/ ta på dig ett par varma sockar. 

ONLINE SESSIONER

Om du skall ha en Online session, se till att du har förberett en mysig och bekväm plats att ligga på under sessionen. Ta fram extra kuddar och filt (och raggsockar). Förbered en dämpad & behaglig belysning i det rum där du skall ligga. – Och först och främst, se till att du får vara ostörd. 

– Förbered ett bord eller plats för datorn att stå inför din session. Jag behöver kunna se dig, helst båda dina ögon och ansikte. Rikta därför gärna datorn lite snett framifrån om du ligger på en säng, och ställ den inte på sängen utan på ett litet bord intill sängen. (Så att du inte riskerar välta datorn under hypnosen).

– Vid Online sessioner; se till att du har ett bekvämt och fungerande headset, med mikrofon, inför sessionen. Det är genom dessa vi kommunicerar & spelar in. 

– Se till att det tekniska fungerar. Kolla internet uppkopplingen, prova ditt headset så att ljudet fungerar, bekanta dig med ZOOM på förhand osv. ZOOM är gratis och du laddar ned & installerar det här

shutterstock_1341989432.jpg

Body of Light

Upplägg

1. Förberedelse hemma – vilka frågor vill du ställa till dig själv?

Inför din Quantum Healing Hypnos session ska du förbereda några frågor eller områden som du önskar adressera under din session. Det finns inga gränser för vad du kan fråga. Det kan handla om hälsoproblem, frågor om arbete eller syftet med ditt liv. Du kan välja att fokusera både på livsfrågor och sätt att frigöra dig ifrån blockeringar och hindrande mönster, till att utforska din Själ bortom tid och rum, tidigare & parallella liv, själsliga aspekter av dig osv.

Här kommer några exempel på frågor du kan ställa:

 •  Jag har haft astma sen födseln. Varför? Kan jag bli fri från den? 

 •  Jag har precis startat en ny relation. Är denna person rätt för mig? 

 •  Jag trivs verkligen inte med mitt nuvarande arbete, jag vill sluta och hitta ett nytt jobb. Är detta möjligt för mig och vad i så fall skall jag söka mig till?

 •  Jag har ett knepigt förhållande till min syster. Varför, och kan jag göra något för att läka vår relation? 

 •  För många år sedan hade jag en märklig upplevelse i mitt liv eller inom mig. (Det kan vara en dröm, vision, känsla, upplevelse osv). Vad var det som hände, och varför? 

 • Jag har en livslång längtan efter eller dröm om …( fyll i själv ). Kan vi utforska detta närmre? 

 • Vilka tidigare liv påverkar mig i detta liv, och vad kan jag göra för att bli fri från dessa karmiska mönster & blockeringar? 

2. Intervju & Intention 

Vi börjar sessionen med ett samtal där vi går igenom de områden och frågor som du önskar arbeta med under din Quantum Hypnos session. Vi går nu igenom din lista med frågor som du har förberett hemma innan. Detta gör vi för att vi sedan skall kunna sätta en tydlig och kraftfull intention för din session tillsammans. Det förberedande samtalet och gemensamma arbetet är viktigt, det är då vi skapar de energimässiga förutsättningarna för att du ska få ut det allra bästa av din session!

3. Hypnos & regression

Nu är det dags för hypnos delen av sessionen att ta plats. Du kommer att få ligga ned, mysigt omstoppad med filtar och kuddar. Om vi skall ha vår session online (BQH) så kommer du att få ta på dig ett headset med mikrofon så att vi kan kommunicera med varandra & höra varandra tydligt under hypnosen. Denna del av din session spelas in, så att du sedan skall kunna lyssna till den så ofta du vill.

Du kommer sedan att guidas in i ett djupavslappnat & hypnotiskt tillstånd av mig. Detta tillstånd av theta hjärnvågor är ett väldigt kreativt tillstånd där du kan utforska och kommunicera med djupare nivåer av ditt medvetande. Läs gärna igenom FAQ sidan, där finner du svar på många vanliga frågor om hypnos & quantum healing.

I den första delen av hypnosen så fokuserar vi på regression bakåt till tidigare upplevelser i livet & tidigare liv. Beroende på vad det är som du vill arbeta med i din QHHT session så kommer bilder, upplevelser och budskap upp som är relaterade till det du vill titta närmre på. Min roll är att ställa dina frågor åt dig, att guida dig vidare på resan & vara lyhörd för den information som du förmedlar utifrån ditt djupavslappnade tillstånd.

Efter den inledande regressions delen av hypnosen så fokuserar den andra delen av hypnosen på att kommunicera med det Högre Självet, få svar på dina frågor & be om healing på olika sätt. Ditt Högre Själv vet exakt vad du behöver & är redo för att ta emot just nu i ditt liv. Oavsett vad du får till dig så är det alltid oerhört läkande att vara i kontakt med det högsta inom sig, och det skickar signaler till ditt inre att du är redo för läkning på alla plan, redo att gå vidare i din andliga utveckling & redo för transformation i ditt  liv!

 

4. Grundning & Sammanfattning

Efter din hypnos behöver du lite tid att landa & grunda dig igen. Vi sätter oss därför och samtalar en  kort stund om det du har varit med om & fått till dig. När du känner dig redo så avslutar vi.

 

Du kommer att få inspelningen av din hypnos skickad till dig via email efteråt, så att du kan lyssna igen hemma i lugn & ro.

Jag rekommenderar att du inte går direkt till jobbet efter en sådan här session, boka gärna in lite extra egen tid efteråt för vila & integrering. Ta hand om dig!

För vem passar Quantum Healing Hypnos? 

Villkor för att göra en QHHT eller BQH hypnos

 • Du är över 18 år 

 • Du förstår att dessa sessioner endast skall ses som ”andlig underhållning” & som ett verktyg för själv-utforskning.

 • Quantum Healing Hypnos är INTE en behandling och ersätter inte på något sätt behandling hos läkare, psykolog m.m. 

 • Du är fullt införstådd med att det är ditt eget ansvar att söka lämplig medicinsk vård då Quantum Healing Hypnos inte är en ersättning för behandling, läkarvård eller mediciner på något sätt.

 • Du förstår att all healing i grunden är själv-healing.

 • Det finns inga garantier för utlovade resultat. 

 • Quantum healing hypnos är inte en Quick-fix!  Varken modaliteten eller Åsa Miljand ”fixar” något inom dig eller i ditt liv. 

 • Du är införstådd med att om jag anser att Quantum healing hypnosen inte är lämplig för just din problematik, så kommer jag med stor vänlighet att neka dig en session för ditt måendes bästa.

 • Din Quantum Healing Hypnos session kommer att bli som bäst om du släpper alla förutfattade meningar och förväntningar på resultatet. Om vi förväntar oss ett speciellt resultat eller skeende blockerar vi flödet & kommunikationen. När vi går in i ett tillstånd av tillit & öppenhet istället så får vi ut så mycket mer, och kan ta emot av de gåvor vi får till oss!

Quantum Hypnos passar nästan alla, men med några undantag: 

Vid psykisk obalans/sjukdom (självmordstankar, vanföreställningar, svårt att skilja på verklighet & fantasi, psykotisk, schizofreni m.m.) eller svårare trauma rekommenderas inte BQH eller QHHT. Det är mycket viktigt att du som mår psykiskt dåligt eller har en diagnos söker dig till hypnos utövare som har rätt sorts utbildning, i vissa fall kan just hypnos till och med förvärra problematiken. Sök därför alltid din läkares råd innan du bokar någon slags hypnos session! 

Avbokning & Återbetalning

Bokad session gäller. QHHT och BQH sessioner kan EJ avbokas. 

Däremot kan du ändra datum & tid för din session, detta skall dock ske senast 48 timmar innan utsatt tid. Annars debiteras hela summan. Detta gäller även vid sjukdom. 

Betalning sker via faktura som skickas till dig via email. Denna kan du sedan enkelt betala via swish eller bankgiro. Ange alltid fakturanummer vid inbetalning.

Sessionen skall vara fullt betald innan utsatt tid. 

Ingen återbetalning ges på grund av det känsliga formatet.

Eftersom dessa sessioner är så omfattande både när det gäller tid, innehåll & energimässigt, så bokar jag endast in en Quantum Healing Hypnos per dag. Hela mitt fokus den dagen går till dig. Detta gör också att jag inte kan boka in annat den dagen om du skulle avboka.

Tack för din förståelse! Varmt välkommen att boka en spännande session!