Green Tara Healing & Activation workshop
Miniworkshop den 7 nov 2021

53095732_2983336565040647_6726840854884909056_o.jpg

Green Tara Healing & Activation workshop

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay

 

Söndagen 7 november kl 14:00-17:00

Brännkyrkagatan 41, Stockholm.  

700 kr

7 deltagare. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. 

Bokning är bindande.

Åsa Miljand och Magdalena Kay guidar dig till en spegelklar sjö söder om Himalaya, mitt i en grönskande dal, omgiven av dimhöljda berg. Här vistas Green Tara och hon välkomnar dig till att finna den vackra plats inom dig där du finner läkning och stillhet. Något som vi alla kan vara i behov av under denna hektiska tid. 

Vi kommer att vara en liten grupp deltagare så att alla får en så individuell upplevelse som möjligt. Workshopen innehåller en kortare föreläsning om Green Tara, guidad meditation, aktiveringar och healing samt en avslutande, stämningsfull blomceremoni. 

Denna sommar har varit extra laddad med högfrekventa energier och aktiveringar från kosmos. Hösten kommer att vara intensiv och det blir en händelserik och fartfylld tid framöver.  För att klara av vardagens alla utmaningar kan det ibland vara nödvändigt att ladda på med mer energi. Därför har vi ett extra stort fokus på just healing i olika former denna höst.

 

 En nyhet för hösten är Heal Fusion. En ny healingmetod som vi har utvecklat för dig som vill gå djupare in i din andliga utveckling och integrera ditt multidimensionella själv. Nytt för hösten är även två fristående workshops, Atlantis Emerald Temple och Green Tara Healing & Activation.

Artwork: Lily Moses / Keepers of the light Oracle cards by Kyle Grey