Healing Cirkel

Hälsans Hus / Hösten 2021

Healing Cirkel på Hälsans Hus

Hälsans hus, Fjällgatan 23b, Stockholm

Sal: Mellanrummet

Pris: 1500 kr / 5 tillfällen 

Datum

Torsdag 30 sept 2021 

Torsdag 21 okt 

Torsdag 11 nov (11:11 portalen)

Torsdag 2 dec

Tisdag 21 dec /vintersolståndet/ (obs, byte av veckodag)

Tid: kl. 18.30 - 20.00

Healing Cirkeln är en andlig utvecklingscirkel där vi träffas för att meditera & utföra djupgående energiarbete tillsammans med fokus på andligt uppvaknande, ascension & själslig service för Jorden.

Hur går det till?

Vid varje tillfälle guidar Åsa Miljand deltagarna i en intuitivt direktförmedlad meditationsresa in i våra inre Universum där vi tar ned & samarbetar med de rådande energierna som kommer till Jorden just nu. Vi har ett multidimensionellt fokus och rör oss mellan olika högre dimensionella plan, alltid med våra högre själsliga aspekter närvarande. Allt vi läker & transformerar inom oss själva, läker vi också i det kollektiva fältet. Vi skapar på  det sättet den ”nya jorden” – inifrån och ut! Fördelen med att arbeta tillsammans som en grupp är att var och ens förmåga att ta ned & hålla ljus förstärks. Tillsammans blir vi verkligen starkare på alla sätt! 

Under meditationen kan du välja mellan att sitta på en stol eller ligga på en bekväm madrass. Vi skapar en mysig stämning tillsammans med släckta lampor, tända ljus och avslappnande vacker musik i bakgrunden.

Varmt välkommen! 

shutterstock_1322350847.jpg

Några röster om Healing Cirkeln

Saftig

 ”Hej Åsa

ÅHH tack tack TACK underbara du. Denna cirkel betyder mycket för mig, mer än jag förstår. Vi får så underbar energi och det händer mycket med mig på många plan. Jag förstår det inte direkt utan det kommer mellan gångerna.

Så djupt…. så fint…. så utvecklande….  så STORT… en underbar tid ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! Tack för att du finns i mitt liv

Jag går på mycket: olika meditationsgrupper mm. men dessa kommer inte i närheten av de energier som finns när vi ses, måste ju betyda något.. 

Oerhört starka och djupa meditationer, de djupaste jag upplevt. Åsa, du en har unik förmåga att kanalisera djupa och rena energier som verkligen berör ens innersta. Ord räcker inte till att beskriva det obeskrivbara, måste upplevas.

Tack för allt.”

 

Marie / Deltagare Healing Cirkel