Heal med Åsa & Magdalena

Multidimensionell Healingsession med två utövare för kraftullare processer.

Lotus Mahal Temple in Hampi, Karnataka, India. Beautiful carved stone arch and sunset. A p

Heal med Åsa & Magdalena 

Multidimensionell healingsession med två utövare för kraftfullare processer.

Fram till hösten 2022 så är Nya Jorden mammaledig. Fram tills dess kommer inga event eller tjänster att erbjudas. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet om du vill ha information om kommande cirklar, meditationer och tjänster till hösten. Varmt välkommen tillbaka i höst!

 

Healingsessionen erbjuds på plats i vår lokal på Mariatorget (endast söndagar för närvarande) eller på distans.

Vid distanshealing ingår ett kortare zoom samtal online + 2 skriftliga rapporter.  

1800 kr

DENNA HEALINGSESSION BOKAS VIA EMAIL: info@nyajorden.se 

Åsa och Magdalena är båda två mediala i grunden och har utvecklat en healingform som baserar sig på Reiki i kombination med intuitiv healing. Vi arbetar i ett team då vi har upptäckt att effekten förstärks när vi slår ihop våra förmågor och blir betydligt starkare än om man bara är en utövare.

Tillsammans öppnar vi upp ett helande fält och bjuder in ljusguider, änglar, ärkeänglar och uppstigna mästare att bistå i healingprocessen medan vi själva fungerar som kanaler för de högre energierna som kommer igenom. Inom detta fält arbetar vi mycket med den violetta och smaragdgröna flamman.

 

Vid en distanshealing möts vi på en eterisk plats som vi alla tonar in på. Det som uppstår i healingen skriver Åsa och Magdalena sedan ned, oberoende av varandra, och du får två skriftliga rapporter skickade till dig. Vi arbetar med samma energier som när vi helar på plats.

Vi utför healing antingen på distans eller i vår lokal vid Mariatorget (endast söndagar för närvarande)

shutterstock_1707149461.jpg

Aktuella event med Åsa & Magdalena

Nyhet! Den 21 januari 2021 slår vi upp portarna för vår första gemensamma Healing Cirkel - Tempelresor med aktiveringar. I denna intima lilla cirkel kommer vi att ta emot aktiveringar, energiöverföringar, meditera samt göra energiarbete tillsammans med de uppstigna Mästarna i deras olika eteriska tempel.