Fullmåne Meditation & Energiarbete
Online via Zoom

Image by malith d karunarathne

Fullmåne Meditation & Energiarbete

Fram till början av 2023 så är Nya Jorden mammaledig. Fram tills dess kommer inga event eller tjänster att erbjudas. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet om du vill ha information om kommande cirklar, meditationer och tjänster till hösten. Varmt välkommen tillbaka 2023!

Online via zoom / fristående tillfällen vid varje fullmåne

Kl. 19.00 - 20.30 om fullmånen infaller en vardag / kl.11.11 om fullmånen infaller en lördag eller söndag

Åsa Miljands meditationer & energiarbeten är direktkanaliserade i stunden. Det innebär att vi inte på förhand vet vad som skall komma igenom under medtiationen. Vad vi får till oss baseras på energierna i gruppen och på de rådande energierna i stort. Kanske blir vi kallade till en helig plats där vi väcker gammal kunskap till liv inom oss, kanske flyger vi långt, långt ut i Universum och programmerar om oss i hjärtat av Källan. 

 

Tillsammans öppnar vi som grupp våra kanaler uppåt och går in i ett multidimensionellt fält, där vi existerar på flera plan samtidigt. Genom Åsa föremedlar Universum sedan en vacker resa & energiprocess med fokus på healing av oss själva, världen och andligt uppvaknande. Vårt fokus är alltid det stora skiftet som pågår på vår planet just nu /ascension och själslig service för alltet. Syftet med dessa meditationer är att fylla på oss med gudomlig kärlek, healing & att hämta hem vår själsliga kraft - att minnas mer om vilka vi egentligen är!

Dessa meditationer passar dig som älskar energiarbete och tycker om att sam-skapa genom att gå in i din egen upplevelse som ibland kan vara parallell till den resa som Åsa förmedlar. Det viktiga är inte de ord som Åsa förmedlar, eller de specifika bilderna och miljöerna, utan det viktiga är att du själv har din unika upplevelse i de energier som vi skapar  & tar ned tillsammans. Tillåt din Själ att visa dig vägen.

 

Hur fungerar det? 

 

Åsas styrka som guide & kanal ligger i hennes förmåga att skapa och ta ned höga, rena & kraftfulla energier. Hon har en förmåga att hålla väldigt höga energier på ett stabilt sätt för gruppens räkning under en lång tid. Detta ger gruppen möjligheten att verkligen gå in på djupet i energierna. Vi arbetar oss djupare och djupare under meditationens gång. Oftast tar det en stund för vårt vardagliga jag att släppa taget och tillåta djupare processer att komma igenom. Men när vi väl kommer "över tröskeln" så blir processerna och energierna väldigt sanna, transformerande & renande. Ofta når vi en väldigt ren och stark energiöverföring /healingenergi mot slutet.

 

Energiprocesserna kan därför ofta bli ganska långa, (Ibland 90 min eller mer).

 

Varje deltagare uppmuntras att avsluta sin meditation när man själv känner att man inte orkar med mer. Är man ovan vid att arbeta med energier på det här sättet så kan man bli ganska trött, och det är helt i sin ordning. Lyssna till din egen inre röst och vad som känns bra för dig.

shutterstock_1322350847.jpg

Fullmånens datum 2021

På vardagar startar meditationen kl. 19.00. På lördagar & söndagar startar vi kl.11.11

Torsdag 28 januari / kl.19.00

Lördag 27 februari / kl.11.11

Söndag 28 mars / kl.11.11

Tisdag 27 april / Supermåne / Kl. 19.00

Onsdag 26 maj / Supermåne/ Kl. 19.00

Torsdag 24 juni / Kl.19.00

Lördag 24 juli / kl.11.11

Söndag 22 aug / kl.11.11

Tisdag 21 sept / Kl.19.00

Onsdag 20 okt / Kl.19.00

Fredag 19 nov / Kl.19.00

Söndag 19 dec / kl.11.11