Den Nya Tidens barn

Lär känna ditt barn, tonåring & barnbarn på Själsnivå 

yousef-espanioly-cD2KzhohMQc-unsplash (1

Den Nya Tidens barn

Lär känna ditt barn, tonåring & barnbarn på Själsnivå

Åsa Miljand är Diplomerad Soul Realignment Practicioner Level I, II & III

 

Denna läsning görs i Akasha registret och baseras på modaliteten Soul Realignment.

 

800 kr 

 

Läsningen levereras skriftligen via email (PDF)

Leveranstid ca 1-2 veckor beroende på kötid. 

Formatet för läsningen kan liknas vid ett horoskop och rör sig mer allmänt omkring barnets energier & gåvor, inget siande om framtiden eller negativa inslag förekommer. Läsningen riktar sig till den Nya Tidens vårdnadshavare och värnar om barnets integritet. Denna läsning har som fokus att hjälpa oss fördjupa vårt medvetna föräldraskap och vår förståelse för hur vi bäst kan bemöta våra barn. 

Denna läsning får endast beställas om vårdnadshavarna har godkänt detta. Det räcker inte med att vara mor/farförälder. Om du som vän vill ge bort en läsning i present så behöver du fortfarande ha vårdnadshavarens tillåtelse först. Detta för att skydda barnens integritet & rättigheter. 

Att vara vårdnadshavare i den Nya Tiden är ett stort ansvar och en bortglömd aspekt av det stora skiftet. Barnen som kommit hit till Jorden de senaste åren och som föds nu har oerhört höga, rena frekvenser. De är själsliga mästare som inte kommit hit till Moder Jord av en slump, de har medvetet valt att komma hit för att assistera i denna massiva transformation som pågår. 

 

Det här är framförallt en läsning som riktar sig till den Nya Tidens föräldrar & morföräldrar - alla vi som har fått äran att ta hand om de nya barnen som kommit till Jorden för att skifta vår värld upp i högre frekvenser!

Läsningen fokuserar på vem barnet är på Själsnivå - vad har ditt barn, tonåring eller barnbarn för själslig energi?

  • Vilka gåvor har barnet med sig, som det kommit till Jorden för att uttrycka? Har barnet någon större livsuppgift? 

  • Varifrån kommer barnets själ? Är barnet ett starseed med kopplingar till andra planeter?

  • Vilket livstema har barnet valt att arbeta med i detta liv?

  • Själsliga kunskaper, förmågor & "expertis"?

  • Hur kan du bäst stötta & lyfta ditt barn så att det kan blomstra senare i livet?

Kom ihåg att det finns lika många sätta att tolka en människas energi som det finns människor! Denna läsning är inte på något sätt den "enda sanningen" om barnet och vem den är. Långt ifrån, läsningen är mer avsedd att ge en grund för att förstå, stötta & lyfta barnet på dess egna unika resa genom livet.

Läsningar kan göras från det att barnet är 8 veckor gammalt, innan dess har inte den själsliga energin hos barnet integrerats fullt ännu. Tonåringar mellan 16-18 år har rätt att ta del av det som förmedlats om du som vårdnadshavare tror att det skulle ge dem glädje. 

shutterstock_1183584721.jpg

Den Nya Tidens föräldrar & morföräldrar

Alla föräldrar och mor/farföräldrar har väldigt viktiga roller i det stora skiftet som pågår inom vår planet och det kollektiva fältet. Detta eftersom det är Vi som kan transformera det gamla och bana ny väg för barnen. Det vi lyfter fram och stöttar i våra barn får direkt eko i framtiden i vår värld! Hur vi agerar & relaterar till våra barn (och oss själva & världen) är direkt avgörande för hur välkomna, sedda och tillåtna att vara sig själva våra barn kommer att känna sig i sina egna liv. Det är vi som bygger grunden åt framtida generationer som kommer att skapa den gyllene tidsålder vi hört talas så mycket om. Det är vårt ansvar att skapa kärleksfulla framtida ledare, empatiska medmänniskor & kreativa fria individer - och det gör vi genom att se våra barn som jämlika mästare av ljus, genom att överösa dem med kärlek, och genom att släppa dem fria att vara sig själva fullt ut. 

 

Vi har nu en möjlighet nu att uppfostra våra barn utifrån ett själsligt perspektiv. Vi kan välja att se på dem som de visa, kreativa & kraftulla själar de faktiskt är, och inte bara se till personligheten/ rollen som de spelar i just detta liv. Om vi är medvetna om vilka våra barn är på Själsnivå och vilka unika förutsättningar de behöver för att blomstra - ja, då kan vi stötta och lyfta dem in i liv som faktiskt passar dem, istället för att omedvetet stöpa dem in i roller som ges till dem utifrån!