BQH - Beyond Quantum Healing

Image by Robson Hatsukami Morgan

BQH - Beyond Quantum Healing 

Fram till början av 2023 så är Nya Jorden mammaledig. Fram tills dess kommer inga event eller tjänster att erbjudas. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet om du vill ha information om kommande cirklar, meditationer och tjänster till hösten. Varmt välkommen tillbaka 2023!

Ca 3 tim  / 1950 kr / Online via zoom

 

Just nu går det inte att boka QHHT eller BQH pga Covid och arbetsmiljön. Min förhoppning är dock att kunna erbjuda QHHT & BQH från augusti 2021. 

BQH står för Beyond Quantum Healing och är grundat av Candace Craw-Goldman. BQH är baserat på klassiska ”tidigare liv regressions hypnos” modeller. Men till skillnad ifrån andra modaliteter inom detta område som t.ex. QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique, skapad av Dolores Cannon) så tillåter BQH utövaren att aktivt erbjuda sina andra utbildningar, gåvor & förmågor till klienterna i kombination med BQH sessionen om klienten så önskar. Detta skapar en stor potential för inre healing på alla nivåer.

Åsa Miljands bidrag i BQH sessionen är hennes mediala seende samt hennes healing förmåga. Om du så önskar så kan hennes bidrag tillföra en extra dimension till din BQH session, men det är helt valfritt. 

 

BQH fokuserar på hjärtbaserat samarbete mellan klient och utövare & det faktum att alla människor är olika.  BQH följer därför inte fixerade manus, utan har som intention att utgå ifrån hjärtat & en gemensam intention omkring sessionens syfte med klienten. En BQH session följer alltid individens resa. 

Quantum Healing Hypnos är inte en behandling utan skall ses som ett verktyg för utforskande av våra inre Universum samt är ett verktyg för självläkning på olika sätt. 

För vem passar Quantum Healing Hypnos?

Längst ned på sidan kan du läsa mer om Villkor & avbokning. Läs igenom dessa noga innan du bokar, så att du är fullt införstådd med formatet & dess villkor. 

shutterstock_1341989432.jpg

Hur går en BQH session till?

1. Förberedelse hemma – vilka frågor vill du ställa till dig själv?

Inför din Quantum Healing Hypnos session ska du förbereda några frågor eller områden som du önskar adressera under din session. Det finns inga gränser för vad du kan fråga. Det kan handla om hälsoproblem, frågor om arbete eller syftet med ditt liv. Du kan välja att fokusera både på livsfrågor och sätt att frigöra dig ifrån blockeringar och hindrande mönster, till att utforska din Själ bortom tid och rum, tidigare & parallella liv, själsliga aspekter av dig osv.

Här kommer några exempel på frågor du kan ställa:

 •  Jag har haft astma sen födseln. Varför? Kan jag bli fri från den? 

 •  Jag har precis startat en ny relation. Är denna person rätt för mig? 

 •  Jag trivs verkligen inte med mitt nuvarande arbete, jag vill sluta och hitta ett nytt jobb. Är detta möjligt för mig och vad i så fall skall jag söka mig till?

 •  Jag har ett knepigt förhållande till min syster. Varför, och kan jag göra något för att läka vår relation? 

 •  För många år sedan hade jag en märklig upplevelse i mitt liv eller inom mig. (Det kan vara en dröm, vision, känsla, upplevelse osv). Vad var det som hände, och varför? 

 • Jag har en livslång längtan efter eller dröm om …( fyll i själv ). Kan vi utforska detta närmre? 

 • Vilka tidigare liv påverkar mig i detta liv, och vad kan jag göra för att bli fri från dessa karmiska mönster & blockeringar? 

2. Intervju & Intention 

Vi börjar sessionen med ett samtal där vi går igenom de områden och frågor som du önskar arbeta med under din Quantum Hypnos session. Vi går nu igenom din lista med frågor som du har förberett hemma innan. Detta gör vi för att vi sedan skall kunna sätta en tydlig och kraftfull intention för din session tillsammans. Det förberedande samtalet och gemensamma arbetet är viktigt, det är då vi skapar de energimässiga förutsättningarna för att du ska få ut det allra bästa av din session!

3. Hypnos & regression

Nu är det dags för hypnos delen av sessionen att ta plats. Du kommer att få ligga ned, mysigt omstoppad med filtar och kuddar. Om vi skall ha vår session online (BQH) så kommer du att få ta på dig ett headset med mikrofon så att vi kan kommunicera med varandra & höra varandra tydligt under hypnosen. Denna del av din session spelas in, så att du sedan skall kunna lyssna till den så ofta du vill.

Du kommer sedan att guidas in i ett djupavslappnat & hypnotiskt tillstånd av mig. Detta tillstånd av theta hjärnvågor är ett väldigt kreativt tillstånd där du kan utforska och kommunicera med djupare nivåer av ditt medvetande. Läs gärna igenom FAQ sidan, där finner du svar på många vanliga frågor om hypnos & quantum healing.

I den första delen av hypnosen så fokuserar vi på regression bakåt till tidigare upplevelser i livet & tidigare liv. Beroende på vad det är som du vill arbeta med i din QHHT session så kommer bilder, upplevelser och budskap upp som är relaterade till det du vill titta närmre på. Min roll är att ställa dina frågor åt dig, att guida dig vidare på resan & vara lyhörd för den information som du förmedlar utifrån ditt djupavslappnade tillstånd.

Efter den inledande regressions delen av hypnosen så fokuserar den andra delen av hypnosen på att kommunicera med det Högre Självet, få svar på dina frågor & be om healing på olika sätt. Ditt Högre Själv vet exakt vad du behöver & är redo för att ta emot just nu i ditt liv. Oavsett vad du får till dig så är det alltid oerhört läkande att vara i kontakt med det högsta inom sig, och det skickar signaler till ditt inre att du är redo för läkning på alla plan, redo att gå vidare i din andliga utveckling & redo för transformation i ditt  liv!

 

4. Grundning & Sammanfattning

Efter din hypnos behöver du lite tid att landa & grunda dig igen. Vi sätter oss därför och samtalar en  kort stund om det du har varit med om & fått till dig. När du känner dig redo så avslutar vi.

 

Du kommer att få inspelningen av din hypnos skickad till dig via email efteråt, så att du kan lyssna igen hemma i lugn & ro.

Jag rekommenderar att du inte går direkt till jobbet efter en sådan här session, boka gärna in lite extra egen tid efteråt för vila & integrering. Ta hand om dig!

För vem passar Quantum Healing Hypnos? 

Villkor för att göra en QHHT eller BQH hypnos

 • Du är över 18 år 

 • Du förstår att dessa sessioner endast skall ses som ”andlig underhållning” & som ett verktyg för själv-utforskning.

 • Quantum Healing Hypnos är INTE en behandling och ersätter inte på något sätt behandling hos läkare, psykolog m.m. 

 • Du är fullt införstådd med att det är ditt eget ansvar att söka lämplig medicinsk vård då Quantum Healing Hypnos inte är en ersättning för behandling, läkarvård eller mediciner på något sätt.

 • Du förstår att all healing i grunden är själv-healing.

 • Det finns inga garantier för utlovade resultat. 

 • Quantum healing hypnos är inte en Quick-fix!  Varken modaliteten eller Åsa Miljand ”fixar” något inom dig eller i ditt liv. 

 • Du är införstådd med att om jag anser att Quantum healing hypnosen inte är lämplig för just din problematik, så kommer jag med stor vänlighet att neka dig en session för ditt måendes bästa.

 • Din Quantum Healing Hypnos session kommer att bli som bäst om du släpper alla förutfattade meningar och förväntningar på resultatet. Om vi förväntar oss ett speciellt resultat eller skeende blockerar vi flödet & kommunikationen. När vi går in i ett tillstånd av tillit & öppenhet istället så får vi ut så mycket mer, och kan ta emot av de gåvor vi får till oss!

Quantum Hypnos passar nästan alla, men med några undantag: 

Vid psykisk obalans/sjukdom (självmordstankar, vanföreställningar, svårt att skilja på verklighet & fantasi, psykotisk, schizofreni m.m.) eller svårare trauma rekommenderas inte BQH eller QHHT. Det är mycket viktigt att du som mår psykiskt dåligt eller har en diagnos söker dig till hypnos utövare som har rätt sorts utbildning, i vissa fall kan just hypnos till och med förvärra problematiken. Sök därför alltid din läkares råd innan du bokar någon slags hypnos session! 

Image by Vincent Ledvina

Hur kan du få ut så mycket som möjligt av din Quantum Healing Hypnos session? 

För att få ut så mycket som möjligt av din Quantum Healing Hypnos session (BQH & QHHT) så har jag några tips som kan vara till hjälp innan. Allt för att stärka energi & intention omkring din session.

Utöver att ta med dig listan med frågor som du har förberett hemma så kan du fundera över följande:

Din Quantum Healing Hypnos session kommer att bli som bäst om du släpper alla förutfattade meningar och förväntningar på resultatet. Om vi förväntar oss ett speciellt resultat eller skeende blockerar vi flödet & kommunikationen. När vi går in i ett tillstånd av tillit & öppenhet istället så får vi ut så mycket mer, och kan ta emot av de gåvor vi får till oss! 

– Ta en liten promenad innan & gärna ute i naturen. Det har att göra med vilken energi du kommer till sessionen med, den reflekteras i din session. 

– Drick inte alkohol samma dag & minska ned på koffeinet om du kan. En kopp kaffe på morgonen är såklart okej, men en halvliters kaffe på café precis innan sessionen kan skapa svårigheter att slappna av…;-) 

– Det är generellt sett inte någon bra idé att boka in andra åtaganden efter en Quantum Healing Hypnos session, eller att boka in något som kräver stor koncentration av oss. Du bör ta det ganska lugnt efteråt.

– Klä dig bekvämt. Eftersom du kommer att sitta & ligga ned under några timmars tid kan det vara skönt med löst sittande kläder som inte sitter åt. Om du brukar bli frusen av dig vid energiarbete eller när du sover så kan du ta med dig/ ta på dig ett par varma sockar. 

ONLINE SESSIONER

Om du skall ha en Online session, se till att du har förberett en mysig och bekväm plats att ligga på under sessionen. Ta fram extra kuddar och filt (och raggsockar). Förbered en dämpad & behaglig belysning i det rum där du skall ligga. – Och först och främst, se till att du får vara ostörd. 

– Förbered ett bord eller plats för datorn att stå inför din session. Jag behöver kunna se dig, helst båda dina ögon och ansikte. Rikta därför gärna datorn lite snett framifrån om du ligger på en säng, och ställ den inte på sängen utan på ett litet bord intill sängen. (Så att du inte riskerar välta datorn under hypnosen).

– Vid Online sessioner; se till att du har ett bekvämt och fungerande headset, med mikrofon, inför sessionen. Det är genom dessa vi kommunicerar & spelar in. 

– Se till att det tekniska fungerar. Kolla internet uppkopplingen, prova ditt headset så att ljudet fungerar, bekanta dig med ZOOM på förhand osv. ZOOM är gratis och du laddar ned & installerar det här

Avbokning & Återbetalning

Bokad session gäller. QHHT och BQH sessioner kan EJ avbokas. 

Däremot kan du ändra datum & tid för din session, detta skall dock ske senast 48 timmar innan utsatt tid. Annars debiteras hela summan. Detta gäller även vid sjukdom. 

Betalning sker via faktura som skickas till dig via email. Denna kan du sedan enkelt betala via swish eller bankgiro. Ange alltid fakturanummer vid inbetalning.

Sessionen skall vara fullt betald innan utsatt tid. 

Ingen återbetalning ges på grund av det känsliga formatet.

Eftersom dessa sessioner är så omfattande både när det gäller tid, innehåll & energimässigt, så bokar jag endast in en Quantum Healing Hypnos per dag. Hela mitt fokus den dagen går till dig. Detta gör också att jag inte kan boka in annat den dagen om du skulle avboka.

Tack för din förståelse! Varmt välkommen att boka en spännande session!