Nu finns det en liveinspelning av Fullmånemeditation & energiarbete online den 27 april 2021 tillgänglig som nedladdningsbar Mp3 i Nya Jordens shop!Denna kväll var det en väldigt stor grupp deltog i meditationen, med hela 80 anmälda. Energin i quantum fältet som vi skapade tillsammans var därför mycket stark. Denna måne var dessutom vårens, och kanske årets mest kraftfulla måne, en så kallad Supermåne! I denna direktkanaliserade meditation & energiarbete gick resan via berstopparna på Kreta upp i rymden till ett högre dimensionellt kosmiskt tempel av månljus. Inne i templet blir vi inbjudna in i Smaragdsalen, en stor sal täckt av smaragder och fylld av helande grönt ljus. Där väntar Ärkeängeln Rafael med fler änglaenergier på oss för att överskölja oss med en mycket djupgående healing och aktivering av vårt högre hjärtas öga! Healigen går mycket djupt in och reparerar gamla förlegade tankebanor i hjärnan, renar oss ifrån det gamla och frigör oss. Vi genomgår även en process där vi läker och frigör våra släktled, från våra föräldrar och mor och farföräldrar, ända bak i våra släktled så långt vi kan se i tid och rum. Det smaragdgröna ljuset frigör varje själ i vår släkt ifrån den roll de spelade i alla dessa liv, frigör dem så att alla kan kliva fram med sitt gudomliga ljus igen. En mycket starkt helande process! Vi får sedan hjälp att aktivera våra ljuskroppar, vi strålar och pulserar av kristallint ljus. Detta ljus sänder vi sedan ut i Moder Jords kristallinga nätverk, i alla riktningar. Vi sänder det även ut till alla människors hjärtan, som en gåva att ta emot när var och en är redo. På slutet av denna meditation så ger de högre dimensionerna oss en personlig gåva! Vi får överlämna vårt hjärtas djupaste önskning till Universum, och den gröna flamman för med sig vår önskan in i skapelsekraftens mittpunkt. "Det vi ber om skall vi också få", är änglarnas budskap till oss! Obs. Detta är en liveinspelning ifrån Zoom. Den är inte redigerad eller gör anspråk på att vara en "proffsig" produkt, varken när det gäller inspelning eller hur meditationen leds av mig. Meditationen förmedlar framförallt höga & välgörande energier, och ligger bortom orden och bilderna. Processerna är direktkanaliserade i stunden, energin finns där i Quantum fältet för dig att koppla upp dig på även om du lyssnar i efterhand. Men upplevelsen blir vad du gör den till. Ljudkvaliteten kan ibland vara lite vacklande.

20 visningar0 kommentarer

För att fira att våren ÄNTLIGEN är här så har jag nu ett erbjudande för dig som vill prova på Multidimensionell Healing & Budskap. Rabatten gäller läsningar som bokas inom maj månad.

I denna healing session så blir du inbjuden in i ett högre dimensionellt eteriskt tempel eller en annan eterisk mötesplats där de uppstigna Mästarna, dina guider, din galaktiska familj & dina högre själsliga aspekter väntar på dig. I detta tempel, (som kan vara olika tempel/plats beroende på vad de högre dimensionerna vill förmedla till dig utifrån din nuvarande situation), så får du ta emot höga helande & renande energiprocesser, kärleksfulla budskap och vackra symboliska bilder som kan hjälpa dig mot mer frihet, glädje & kreativitet i vardagen. Huvudsakligt fokus ligger på din andliga & personliga utveckling, du får massor av healing och aktiverar högre aspekter & förmågor inom din egen själ. Sessionen är ett verktyg för dig att minnas mer om vem du är på multidimensionell nivå och arbeta dig igenom gamla strukturer som spelat ut sin roll i ditt uppvaknande. Det är vanligt att det kommer upp minnen ifrån tidigare liv, eller högre själsliga aspekter som är redo att vakna till liv inom dig. Det är också vanligt att du får till dig healing både på fysisk, känslomässig och mental nivå. Det kommer ofta upp processer inom kroppen, djupt ned i cellerna och gamla trauman som är redo att läkas och släppas taget om. Om du har några specifika områden eller frågor du vill ställa till dina guider så går det bra att skicka dem i förväg till mig via email, så ska jag inkludera dem. Dock är det viktigt att ha ett öppet sinne, Universum tenderar att ge oss det vi behöver i stunden och inte vad vi tror oss vilja ha. ​ Vad arbetar vi med i sessionen? Varje session är olika och innehållet styrs helt och hållet av vad du är redo för att ta emot och arbeta med just nu i ditt liv. Det är ditt högre själv och dina guider som styr processen, inte jag. Det går därför inte att veta på förhand exakt vad som skall ske i just din session. Allt förmedlas dock med största kärlek och respekt för den gudomliga varelse som du är. Några exempel på saker som kan komma igenom:

  • Helande energier skickas till fysiska åkommor (jag ser och känner ofta av platser i din kropp där du har ont eller som behöver öppnas upp för mer flöde)

  • Guiderna förmedlar budskap, helande processer, frigör energimässiga blockeringar osv.

  • Tidigare liv minnen dyker upp för att helas eller väcka upp förmågor i dig igen

  • Högre själsliga aspekter & förmågor av dig som vill aktiveras och intergreras

  • Din roll i skiftet, soul mission osv.

  • Budskap om din andliga & personliga utveckling

  • Aktiveringar, energi-justeringar & energiöverföringar

  • Light language och galaktiska healing processer kan förekomma

  • Personliga symboler eller övningar att använda för din utveckling​​

Jag lägger ned mycket tid, energi & kärlek på din läsning. Ofta tar det mig en hel arbetsdag att sammanställa allt. Därför tar jag endast en healingklient per dag - du har mitt fulla fokus med andra ord. Detta gör också att energin och kanalen till dig blir väldigt ren & stark!


Om detta låter spännande (vilket det är...):-) så är du varmt välkommen att boka in en tid!10 visningar0 kommentarer

Till min stora glädje så är det väldigt många som har hört av sig efter de många gratis Fullmånemeditationerna som jag håller varje månad (online via Zoom). Fina själar skriver och berättar om sina upplevelser under energiarbetet och hur de blivit berörda av healingen. Det är bland annat dessa fina små kommentarer som gör dessa gratis meditationer värda besväret - för mig räcker det att en enda person berättar att den blivit rörd till tårar av en process för att jag ska känna att jag är på rätt plats i mitt Universum!


Utöver alla fantastiskt fina kommentarer, så är det även många som undrar om jag kan tänka mig att sälja en inspelad Mp3 av meditationen till dem.


Jag har inte riktigt vetat hur jag skulle göra med det där. En liveinspelning via Zoom är alltid lite känslig på grund av formatet. Ljudkvaliteten blir inte alltid så bra, och processerna & energierna som förmedlas är väldigt mycket beroende på vilken grupp själar det är som har samlats. Ärligt talat har jag nog känt mig lite undrande över kvaliteten.


Men eftersom så många ändå har frågat mig om detta, så inser jag att Universum försöker säga mig någonting! Kanske är det så att energierna, budskapen och kärleken som förmedlas i mina meditationer kan ge någon lite stöd på sin andliga resa? Då är det värt det - även om allt inte är "perfekt" i form av ljud, och "proffsighet" osv.


Den energi som skapas i Quantum fältet när vi samlas i grupp och gör energiarbete går alltid att koppla upp sig på igen, när som helst. Av den anledningen så går det faktiskt att uppleva de fantastiska energierna även när man lyssnar på en inspelning av ett live tillfälle. Men det krävs att man öppnar upp med intentionen om att tillgodogöra sig de energier som skapades där och då. I Quantum fältet finns inte tid, allt är bortom tid och rum. Allt är på sätt och vis NU.


Mina meditationer är direktkanaliserade. De kommer direkt i stunden ut ur en högre aspekt av min själ. Detta är en del av mitt multidimensionella själv som vet väldigt mycket om just healingprocesser och andligt uppvaknande på olika sätt. Det är en aspekt av mig i evigheten som arbetar mycket tätt samman med högre dimensionella varelser och alltid, alltid, alltid förmedlar ut ur en stor respekt för varje varelses gudomlighet. Det är en del av mig som alltid förmedlar ur gudomlig kärlek.


Du hittar från och med nu alltid en inspelning av aktuella online meditationer & energiarbeten under Nya Jordens shop!


19 visningar0 kommentarer
1
2