your sacred space

surrender & slow down – let the universe heal you 

your sacred space

SURRENDER & SLOW DOWN – LET THE UNIVERSE HEAL YOU

ANDLIG CIRKEL FÖR STÖD, AVSLAPPNING & SJÄLSLIG KONTAKT – FÖR DIG SOM ÄR UTMATTAD, SJUKSKRIVEN ELLER ÖVERVÄLDIGAD AV LIVET.

Det här är en andlig cirkel som riktar sig till dig som är utmattad, sjukskriven eller överväldigad av livet på olika sätt.

Med denna grupp vill jag erbjuda ett Sacred Space för dig att vila på djupet, bli påmind om din själ och samtala om de stora perspektiven på det som pågår i ditt liv & mående. Inom denna cirkeln fokuserar vi på det som är friskt, helt & ljust inom dig. Vi påminner oss själva om att avidentifera oss med det som sker för en stund, och bara vara oss själva bortom tid & rum.

Ett av huvudsyftena med denna grupp är att skapa en plats, YOUR SACRED SPACE, för avslappning, återkoppling till Själen och påfyllnad av livsenergi, kärlek och högre mening i tillvaron. Att få ett andligt perspektiv på sig själv och sin situation med hjälp av liksasinnade själar inom gruppen. Stort fokus ligger på att bemöta oss själva, våra känslor och vår kropp utifrån ett högre perspektiv. Vi är andliga varelser som har en mänsklig upplevelse, inte tvärtom!

Det finns idag många olika behandlingar att få genom vården, men de flesta av dessa glömmer bort ett avgörande perspektiv; utifrån ett själsligt perspektiv är vi är INTE trasiga, vi genomgår bara en transformations process & ett uppvaknande.

Tanken är att just den här gruppen skall kunna bidra med ett utrymme som ser HELA dig, en kravlös plats för återhämtning, gemenskap & påfyllnad. Inget krävs av dig, du kommer till cirkeln precis så som du är för stunden. Inom cirkeln håller & bemöter vi varandra med värme, respekt & ser varandras ljus, kraft och gåvor – även när vi själva inte har förmåga att göra det! Detta är inte en terapigrupp eller någon slags behandling, inte heller utlovar detta upplägg att ”fixa, laga eller heala” något inom dig som deltagare. Läkning kommer inifrån och ut. 

 

För vem?

Your Sacred Space cirkeln riktar sig till dig som är utmattad, sjukskriven eller överväldigad av livet på olika sätt.

Denna cirkel passar dig som är andligt intresserad & finner glädje i att tala om ämnen som andligt uppvaknande, ”ascension” och själen. Du anar att ditt mående är kopplat till det stora skiftet som pågår med Moder Jord just nu. Du vet inom dig att det är ett öppet hjärta som är vägen mot läkning.

 

vad kan sacred space erbjuda dig?

– Ett fredat utrymme i en kaotisk vardag – Your Sacred Space – en oas för själslig kontakt & påfyllnad. En plats att bara vara med oss själva. Vi hedrar oss själva genom att LYSSNA till vår kropp & hjärtas röst.

– Nya perspektiv – på Själsnivå är vi redan hela, det inget fel på oss! 

-Kroppen som ett eget väsen – hur kan vi bemöta & samarbeta med oss själva, vår kropp & vår process utifrån det Högsta inom oss? Med villkorslös kärlek, tålamod & icke dömande attityd.

Att vara precis den vi är i stunden – utan krav eller behov av att fixa något inom oss. Vi är Själar som har en mänsklig upplevelse!

Gemenskap med andra som genomgår liknande situationer. Helande, inspirerande & hållande.

 

så här går det till

Vid varje träff så direktförmedlar Åsa Miljand intuitivt en kärleksfull, djupavslappnande & läkande meditation med syfte att hjälpa kropp & själ att få en paus ifrån vardagens ekorrhjul. Under meditationen / avslappningen kan du välja mellan att ligga bekvämt på en madrass på golvet eller sitta på en stol. Vi släcker ned stressande lampor och tänder en massa ljus. Om det inte är för mycket för de stressade sinnena så spelar vi vacker musik i bakgrunden.

Åsa förmedlar alltid utifrån ett icke-dömande & helhets perspektiv. Fokus ligger på att öppna upp för högre mening, tankar & kontakt med sig själv. Vi lyssnar till vår kropp utifrån ett öppet hjärta & ett själsligt perspektiv.

Det kan ibland vara en utmaning att lära sig att landa i kroppen & släppa taget om allt för en stund när man har en stressnivå inom sig som är väldigt hög. Vi mediterar därför utan krav på prestation eller resultat. Det är den självläkande intentionen som räknas, att våga möta sig själv som man är & ta emot påfyllnad ifrån sitt Högre själv!

Efter meditationen har vi gott om utrymme för att dela med varandra, diskutera våra liv utifrån ett högre perspektiv och ur en andlig vinkel tillsammans med likasinnade, varma, & stöttande medmänniskor.

Jag bjuder såklart på fika på våra träffar!

 

Åsa Miljand är Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin.

 

 

BOKA PLATS

Du är varmt välkommen att bli en del av denna fina grupp!

Denna cirkel kommer snart! Skriv upp dig på intresselista genom att maila mig info@nyajorden.se

Pris

2500 kr inkl.fika

datum & tid

Totalt 5 tillfällen á 2,5 h

Plats

Hälsans Hus, Fjällgatan 23b, Stockholm

Sal: Info kommer inom kort

villkor & avbokning

Du kan avboka din plats fram till den ———,

När du väl har fått din faktura går det inte längre att avboka. Fakturerad avgift återbetalas Ej.

min egen resa som utmattad

Jag har själv varit sjukskriven för utmattning under flera års tid, och det är först nu som jag långsamt börjar återvända till livet igen. Sacred Space är den cirkel jag själv hade behövt när det stormade som mest i mitt eget liv & mående. Jag saknade verkligen en återkommande plats att gå till för avslappning, stöd, gemenskap & påminnelse om de stora perspektiven bakom allt som pågick. Framför allt så hade jag mått bra av att bli påmind om att jag inte var trasig på något sätt, även om det kändes som att allt gick i tusen bitar. Som vi alla vet, andligt uppvaknande kan vara allt annat än en dans på rosor!

 

Jag vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att orka med allt som pågår när man är utmattad. Bara tanken på att deltaga i någon slags ”program” kan få en helt ur balans. Samtliga behandlingsprogram som fanns tillgängliga när jag var sjukskriven fokuserade helt och hållet på att man skulle återgå till arbetet och prestera som man gjorde ”innan”. Man skulle ”öva” sig på att klara av mer och mer, men alltid med inriktning på arbetsförmåga och aldrig på att klara av livet självt. Intentionen med dessa behandlingar är såklart god, men ibland kommer man inte ut ur dessa kriser precis ”så som man var innan”. Man förändras i grunden, och kanske gör ens värderingar omkring vad som är viktigt i livet också det? Samtidigt är man desperat efter förändring och i behov av hjälp. Och det finns all möjlig sorts hjälp att få därute, men de flesta behandlingsprogram glömmer bort en mycket viktig del av tillfrisknandet, nämligen Själen och de större existentiella perspektiven på det du går igenom!

Det är svårt att minnas sitt eget ljus & själsliga kraft när man befinner sig mitt uppe i en kris. Det kan vara till stor hjälp att bli påmind om de stora perspektiven, och vem man egentligen är som Själ. På själsnivå är vi redan hela, vi har bara glömt det!

 
Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PykosyntesAkademin

Boka din session

Du bokar din plats direkt via Nya Jordens bokningssida.
 
1. Välj Your Sacred Space- cirkel våren 2019
 
2. Skriv in dina uppgifter och registrera dig för att boka din plats. Du kommer sedan att få en faktura skickad till dig via email 10 dagar innan cirkeln startar. Fakturan kan du sedan betala via bankgiro eller swish, glöm dock inte bort att ange fakturanumret även vid swish inbetalning! 
 

Enklare än så blir det inte! 

Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.