workshops, cirklar & retreat

STÖD, INSPIRATION & SJÄLSLIG GEMENSKAP I DEN NYA TIDEN

WORKSHOPS, CIRKLAR & RETREAT

STÖD, INSPIRATION OCH GEMENSKAP MED FOKUS PÅ ANDLIG & PERSONLIG UTVECKLING

Nya Jorden bjuder kontinuerligt in till inspirerande Workshops, cirklar & retreats med temat andlig och personlig utveckling. 

Nyhet! Till hösten 2019 kommer även mindre grupper/ cirklar att erbjudas inom olika format. Där kommer du att finna stöd, inspiration & gemenskap tillsammans med en trygg liten grupp om ca 5-8 personer.

Det kommer bland mycket annat att erbjudas en cirkel för dig som kanske är utmattad eller sjukskriven av olika anledningar & behöver ett utrymme för djupavslappning, återhämtning & bli påmind om de större perspektiven av livet och allt som sker. Denna cirkel handlar om återupprättelse av själv värde & att finna större mening med sitt liv igen. Vi samtalar om hur man kan återfinna sin självkänsla och livsenergi, finns det någon högre, andlig mening med det som sker? Gruppen riktar sig till dig som är öppen för andliga perspektiv & synssätt och tror att du kan finna stöd i att samtala om dig själv och din situation på detta sätt tillsammans med människor som befinner sig i samma situation. Denna grupp träffas på dagtid, en gång per vecka, under ett par veckors tid. 

Det kommer även att erbjudas ett antal andra grupper / cirklar, teman för dessa meddelas inom kort. 

Nya Jorden kommer även att erbjuda mini-workshops, hel eller halvdagar där vi djupdyker inom ett område i syfte att öppna upp och minnas mer om vem vi är! Allt med förhoppning om att kunna sprida inspiration, gemenskap och själslig vägledning med bredd och djup.

 

Pris

Pris varierar beroende på format, längd & innehåll. Se respektive event.

Tid

Se respektive event.

Plats

Hälsans Hus
Fjällgatan 23
116 28 Stockholm

datum

Datum, tider & titlar meddelas inom kort.

”NEW EARTH IS A FREQUENCY ACCESSED FROM WITHIN. STAY TUNED

workshops, cirklar & retreats – 2019

MER INFORMATION KOMMER INOM KORT