grupper, cirklar & workshops

grupper, cirklar & workshops

STÖD, GEMENSKAP & INSPIRATION FÖR DIG SOM VILL LEVA, SKAPA & BIDRA TILL ALLTET PÅ OLIKA SÄTT. DIN UNIKA SJÄLSLIGA VIBRATION ÄR EN GÅVA TILL VÄRLDEN – FINN DITT HJÄRTAS VÄG & UTTRYCK SJÄLENS SÅNG.

Massor med NYHETER! Under 2019 erbjuder jag en hel rad med nya cirklar, workshops & kvällar! Du kan välja mellan att deltaga i små intima grupper där vi fokuserar på stöd, gemenskap & inspiration på vår andliga resa, eller ta del av spännande & användbara workshops!
Det andliga uppvaknandets resa tar aldrig slut, snarare är det en rörelse av att expandera inifrån och ut i all oändlighet. Nytt fokus för i år är att jag erbjuder cirklar som vill hjälpa oss att relatera mer till kroppen och förkroppsligandet på olika sätt.
Kom och låt dig inspireras, aktiveras och minnas din egen kärna! 

Pris

Se respektive event

Tid

Se respektve event

Plats

Hälsans Hus Fjällgatan 23

116 28 Stockholm

”NEW EARTH IS A FREQUENCY ACCESSED FROM WITHIN. STAY TUNED

meditationer, workshops & cirklar

hösten 2019

HEALING CIRKEL HÖSTEN 2019

en meditations & healing cirkel där vi minns att vi redan är hela på själsnivå – all healing sker inifrån och ut

Datum: Tors 22 aug, tors 5 sept, tors 10 okt, tors 21 nov & tors 12 dec
Andlig cirkel, 5 träffar /  Hälsans Hus / Sal Terrassen

Healing Cirkeln är skapad för att erbjuda ett ”heligt utrymme” i tillvaron. En kärleksfull och ljusfylld plats som är helt och hållet vigd åt själslig kontakt, inre och yttre ljusarbete, och andlig påfyllnad på alla plan! Det är en plats där hela du får utrymme, blir omhändertagen & ompysslad av ditt Högre Själv och upprättad i din själsliga storhet. Allt vi läker, älskar och accepterar inom oss själva – läker, helar och transformerar vi också inom det kollektiva fältet. Självkärlekens väg skapar också en kärleksfull värld omkring oss. Det är själslig alkemi rakt ur hjärtat!

Detta är något så ovanligt som en Healing Cirkel som utgår ifrån att vi redan är hela inom oss och i vårt högsta gudomliga uttryck precis så som vi är just nu. Den här Healing Cirkeln fokuserar på att aktivera minnet av enhet, kärlek och skaparkraft inom oss. Vi är inte i behov av healing utifrån – vi väcker istället minnet av att vi i själva verket ÄR själva healingkraften förkroppsligad!

Läs mer…

workshop – att manifestera i den nya tiden

en workshop som handlar om manifestering  på olika sätt

Datum: Söndag 16 feb 2020
Tid: Kl.10.00 – 16.30 inkl. lunchpaus
Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, Stockholm
Sal: Terrassen 
En skriftlig läsning av ditt unika & optimala recept för manifestering ingår! Visdom hämtad ifrån ditt Akasha register (värde 1600kr). Vi kommer att använda denna analys som en grund att bygga vidare på under workshopen! 
Mer information kommer inom kort. 

11:11 – healingkväll med arkturisk healing 

healing & energy transmission av de arkturiska energierna med Manereia sol & åsa miljand 

Datum: 11 / 11 2019

Tid: 19.00 -21.00

Plats: Sal Terrassen,

Hälsans Hus, Fjällgatan 23b. Stockholm 

Pris: 350 kr

Välkommen på en unik Arkturisk Healing kväll under 11:11 portalen!

Manereia Hanuman & Åsa Miljand bjuder med glädje in till en mycket speciell kväll där de gemensamt förmedlar budskap, frekvenser och healingprocesser ifrån de Arkturiska energierna. Tillsammans skapar de ett kraftfullt utrymme för att arbeta med & ta emot höga frekvenser utifrån djupaste kärlek till alltet. Denna speciella healing kväll tar plats under 11:11 portalen, vilket förstärker både kontakten & vår healing intention för kvällen. 

Manereia Sol har under en tid fått mer och mer kontakt med de Arkturiska energierna (Arcturian energies). Dessa guidar honom och ”bygger om honom energimässigt” på nätterna när han sover. Manereia har av de Arkturiska energierna fått som uppdrag att kanalisera ner healingenergi i gruppövningar där vi tillsammans kopplar upp oss på Kärlekens Källa som sedan öppnar upp och rinner ner i gruppen och ut till Jorden. Han har genomfört denna healingprocess vid flertalet tillfällen nu och det energin växer för varje gång. 

Läs mer…

workshop om kanalisering

Utforska vad som är just ditt unika sätt att kanalisera – en dag där vi utforskar, leker & öppnar upp

Datum: Söndag 24 november 2019
Tid: Kl.10.00 – 16.30 inkl. lunchpaus
Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, Stockholm
Sal: Terrassen 
Det här är en workshop som passar alla, oavsett om du är nybörjare eller proffs inom kanalisering. Snarare än att ”lära ut” vad kanalisering är så vill jag hjälpa dig att finna just ditt egna sätt att kanalisera. Vi är alla olika, och vi har alla vårt unika sätt att förmedla, kommunicera med & översätta energi. Det finns inget rätt och fel sätt, däremot finns det olika saker vi kan göra för att fördjupa vår unika förmåga. Alla kan kanalisera, det handlar bara om att släppa på prestationskrav och föreställningar om hur man tror att det ska gå till. Och våga lita på sin förmåga – tro mig, du har allt du söker inom dig! 
Detta blir en fin dag då vi tar oss utrymme att verkligen bada i energier, närvaro & kontakt med högre dimensioner och kommunciera med våra guider på alla möjliga sätt. Vi kommer att samtala omkring vad kanalisering är, hur det fungerar och göra olika övningar där vi öppnar upp på olika sätt. Du kommer att få testa på att kanalisera energi på flera olika sätt, genom skrift, ord, toner, light language, symboler med mera. Vi kommer även att meditera mycket och ta emot massor med budskap & healing. Helt enkelt spendera så mycket tid som möjligt i de högre frekvenserna! Och vi kommer att öva på varandra, vilket betyder att du som deltagare både kommer att få ta emot och ge oerhört mycket vägledning under denna dag. Vi kommer att ha så mycket ljus, kärlek & närvaro av alla våra guider!