kanalisering

WORKSHOP – HITTA DITT UNIKA SÄTT ATT KANALISERA & ÖVERSÄTTA ENERGI

workshop om kanalisering

FÖRDJUPA KONTAKTEN MED DINA GUIDER & HITTA DITT UNIKA SÄTT ATT KANALISERA OCH ÖVERSÄTTA ENERGI

Det här är en workshop som passar alla, oavsett om du är nybörjare eller ”proffs” inom kanalisering. Snarare än att ”lära ut” vad kanalisering är så vill jag hjälpa dig att finna just ditt egna sätt att kanalisera. Vi är alla olika, och vi har alla vårt unika sätt att förmedla, kommunicera med & översätta energi. Det finns inget rätt och fel sätt, däremot finns det olika saker vi kan göra för att fördjupa vår unika förmåga. Alla kan kanalisera, det handlar bara om att släppa på prestationskrav och föreställningar om hur man tror att det ska gå till. Och våga lita på sin förmåga – tro mig, du har allt du söker inom dig!
Det kommer att bli en fin dag då vi tar oss utrymme att verkligen bada i energier, närvaro & kontakt med högre dimensioner och kommunciera med våra guider på alla möjliga sätt. Vi kommer att samtala omkring vad kanalisering är, hur det fungerar och göra olika övningar där vi öppnar upp på olika sätt. Du kommer att få testa på att kanalisera energi på flera olika sätt, genom skrift, ord, toner, light language, symboler med mera. Vi kommer även att meditera mycket och ta emot massor med budskap & healing. Helt enkelt spendera så mycket tid som möjligt i de högre frekvenserna! Och vi kommer att öva på varandra, vilket betyder att du som deltagare både kommer att få ta emot och ge oerhört mycket vägledning under denna dag. Vi kommer att ha så mycket ljus, kärlek & närvaro av alla våra guider!

boka din plats

datum

Söndag 24 nov 2019

Tid

Kl.10.00 – 16.30 inkl.lunchpaus

Pris

550 kr

Plats

Hälsans Hus

Fjällgatan 23b, Stockholm

Sal: Terrassen

villkor & avbokning

Du kan avboka din plats när som helst innan den 1 nov 2019. Därefter ingen avbokning eller återbetalning. 

Faktura skickas ut 7 dagar innan, och skall vara betald innan kursstart.  

”You give to Yourself by giving of Yourself”  – Matt Kahn 

 

upplägg

Mer detaljerad information om workshopens upplägg & innehåll kommer i augusti 2019. 
 
Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin

Certified BQH Practicioner

Advanced Soul Realignment Practicioner

Boka din plats

1. Välj det event du önskar boka. 
 
2. Skriv in dina uppgifter. Du betalar inte vid registrering, utan ca 1-2 vecka innan eventet startar.Du kommer då att få en faktura via email, denna kan du betala både via bankgiro eller SWISH.  Fyll alltid i fakturanumret när du betalar, även när du swishar. Annars kan jag inte se vem det är som har betalat in!
Eventet skall vara betald innan utsatt tid & datum.
 

Enklare än så blir det inte!