villkor & avbokning

för nya jordens tjänster, workshops & event

villkor & avbokning

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE – QhHT & BQH

 

avbokning

Avbokning av QHHT & BQH sessioner skall ske senast 7 dagar innan utsatt tid.

Efter du bokat en QHHT eller en BQH session så kommer du att få en faktura via email, oftast skickas denna ut i nära anslutning till det bokade datumet. När du väl har fått fakturan ges ingen återbetalning eller avbokning. Din faktura kan du lätt & smidigt betala både via SWISH och bankgiro med 7 dagars inbetalningstid.

Vid bokning inom 7 dagar innan utsatt tid ges ingen avbokning eller återbetalning. 

Ändring/ombokning av tid kan göras fram till 3 dagar innan utsatt tid.

Missad tid debiteras fullt belopp och ersätts EJ med ny tid!

(Gäller även vid sjukdom, förhinder, arbete, oförutsedda händelser osv. Detta på grund av de dyra hyreskostnader som betalas vid varje session.)

Villkor för qhht & bqh sessioner

  • Du är över 18 år 
  • Du förstår att dessa sessioner endast skall ses som ”andlig underhållning” & som ett verktyg för själv-utforskning.
  • Quantum Healing Hypnos är INTE en behandling på ngt sätt, och ersätter inte på något sätt behandling hos läkare m.m. 
  • Du är fullt införstådd med att det är ditt eget ansvar att söka lämplig medicinsk vård då Quantum Healing Hypnos inte är en ersättning för behandling, läkarvård eller mediciner på något sätt.
  • Du förstår att all healing är själv-healing.
  • Det finns inga garantier eller utlovade resultat. 
  • Quantum healing hypnos är inte en Quick-fix!  Varken modaliteten eller Åsa Miljand ”fixar” något inom dig eller i ditt liv. 
  • Du är införstådd med att om jag anser att Quantum healing hypnosen inte är lämplig för just din problematik, så kommer jag med stor vänlighet att neka dig en session för ditt måendes bästa.
  • Din Quantum Healing Hypnos session kommer att bli som bäst om du släpper alla förutfattade meningar och förväntningar på resultatet. Om vi förväntar oss ett speciellt resultat eller skeende blockerar vi flödet & kommunikationen. När vi går in i ett tillstånd av tillit & öppenhet istället så får vi ut så mycket mer, och kan ta emot av de gåvor vi får till oss!
  • Quantum Healing Hypnos passar nästan alla, men med några få undantag:

Vid psykisk obalans/sjukdom (självmordstankar, vanföreställningar, svårt att skilja på verklighet & fantasi, psykotisk, schizofreni m.m.) eller svårare trauma rekommenderas inte BQH eller QHHT. Det är mycket viktigt att du som mår psykiskt dåligt eller har en diagnos söker dig till hypnos utövare som har rätt sorts utbildning, i vissa fall kan just hypnos till och med förvärra problematiken. Sök därför alltid din läkares råd innan du bokar någon slags hypnos session! 

_________________________________________________________________________________________________

cirklar, workshops & grupper

 

Avbokning

 Bokad plats i Healing Cirkeln, grupper, cirklar & workshops skall avbokas innan ett specifikt datum som anges på respektive grupps sida här på hemsidan samt på bokningssidan. Därefter är din bokning bindande. 

På respektive sida för grupperna, cirklarna & workshops så anges också ett datum då fakturan skickas till dig via email. När du väl har fått fakturan ges ingen återbetalning eller avbokning. Har du väl fått en faktura är du skyldig att betala den till fullo oavsett om du avser att deltaga eller ej! Din faktura kan du lätt & smidigt betala både via SWISH och bankgiro med 7 dagars inbetalningstid.

Missat tillfälle ersätts EJ ekonomiskt eller med ny tid & kan EJ kvittas mot annat liknande event.

(Gäller även vid sjukdom, förhinder, arbete, oförutsedda händelser osv. Detta på grund av de dyra hyreskostnader som betalas vid varje större arrangemang). 

Det är INTE tillåtet att skicka en vän i ditt ställe vid missat tillfälle, du kan alltså inte ge bort din betalda plats till ngn annan. Nya deltagare kan dock deltaga vid vissa tillfällen & betala för enskilt tillfälle, men hör med mig innan!

 

 

 

 

 

Plats

Hälsans Hus, vån 2

Fjällgatan 23b, Stockholm

T-bana Slussen

klientavtal

Här kan du ladda ned och skriva ut klientavtalet inför din QHHT & BQH session. 

Kommer snart.