Själsmålning med visuella budskap

En själsmålning med energiöverföringar, aktiveringar och ljuskoder.

Beskrivning

En själsmålningt är en konstnärlig målning som jag skapar/kanaliserar specifikt för dig. Jag utgår ifrån ett foto på dig som du tycker om och låter ditt själsmålning ta form intuitivt utifrån vad din själsliga energi berättar för mig.

Denna målning är så mycket mer än bara en fin tolkning av dig. Din själsmålning är menad att användas som ett verktyg i din andliga utveckling, som en källa till kraft och energi och som en påminnelse om varför du är här på jorden i detta liv. 

Pris

3995 kr-12000 kr beroende på storlek. Frakt tillkommer (DHL).

Plats

Denna tjänst utförst på distans och målningen skickas till dig när den är färdigt (beräknat datum för leverans delges vid beställning).

AKTUELLT ERBJUDANDE 150KR I NYKUNDSRABATT*

*Gäller alla tjänster som bokas under våren. Erbjudandet gäller t.o.m 3 juni 2018.

exempel på själsmålningar

Kvadratiska 3D dukar (linneduk och kilram i svensk furu)
Small 50x50 cm – Medium 70x70 cm – Large 90x90 cm

Rektangulära dukar (linneduk och kilram i svensk furu)
Small 50x61 cm – Medium 65x81 cm – Large 81x100 cm

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Sagt om Åsa

Att ta en sittning för dig var fint det visste jag redan, du har så ren och fin energi som jag tycker mycket om, dina toner och ljusspråk går alltid långt in förbi sinnet och tar sig dit det ska utan att man behöver veta.

Berit

Sessionen med Åsa var helt fantastisk! Hon har, med sitt mjuka, naturliga sätt, förmågan att förmedla ett lugn, som gjorde mig totalt avslappnad. Sessionen hjälpte mig att öppna upp för mina gåvor, och minnas varför jag är här.

C. Marlene

Kära Åsa! Du är en verkligt ren och kärleksfull kanal. I behandling hos dig har jag haft upplevelser och möten bortom ord samt fått djupgående healing på multidimensionell nivå, både här och bortom tid och rum.

Sigyn

Ge bort denna tjänst

Presentkort

Vill du ge bort någon av mina tjänster till dina nära och kära så erbjuder jag även fina presentkort i vacker design.