healing

KROPP & SJÄL I BALANS I DEN NYA TIDEN

Kropp & Själ i balans i den Nya Tiden

Dessa healing sessioner har som mål att hjälpa vår kropp & själ att komma i balans, något som verkligen behövs i den Nya Tidens energier.

Hur går det till? 

En session går till så att du får ligga bekvämt på en massagebänk, mysigt omstoppad med värmande filtar. Till tonerna av stämningsfull musik och med tända ljus så går vi in i en stund av djup avslappning. Detta är en session för återhämtning och energimässig påfyllnad. Ett tillfälle att släppa taget om allt och bara öppna upp för din högsta själsliga intention om healing & balans på alla plan.

Det är ditt Högre Själv som styr sessionen genom att förmedla helande frekvenser, budskap och processer på en multidimensionell nivå.  Givetvis finns utrymme för dig att ställa frågor eller ta upp önskade ämnen. Men i huvudsak erbjuder dessa sessioner ett utrymme för dig att slappna av på djupet och ”let it all go”.

Jag förmedlar ibland Light Language under dessa sessioner – något som är valfritt för dig då det inte passar alla. Light Language kan låta som ett märkligt  ”påhittat språk”, men handlar i själva verket om energiöverföringar via ljud, toner och ljus.

Pris

750 kr  (60  min)

950  (90 min)

Plats

Götgatan 9

T-bana Slussen

Vid enstaka tillfällen även Hälsans Hus, sal Terrassen

Aktuellt erbjudande 150 kr rabatt på alla tjänster*

*Gäller alla tjänster som bokas under våren. Erbjudandet gäller t.o.m 3 juni 2018.

Beställ denna tjänst

Du bokar och betalar denna tjänst direkt via Nya Jordens bokningssida.

 

 
1. Välj den tjänst du önskar boka. Det finns två alternativ att välja mellan beroende på hur lång session du önskar. 
 

2. Skriv in dina uppgifter och betala sedan med kort eller välj ”registrera dig och betala senare” , du får då en faktura via email. Vill du betala via Swish så väljer du faktura och fyller i fakturanumret när du Swishar. 

 

 
Enklare än så blir det inte! Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.
Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Sagt om Åsa

Att ta en sittning för dig var fint det visste jag redan, du har så ren och fin energi som jag tycker mycket om, dina toner och ljusspråk går alltid långt in förbi sinnet och tar sig dit det ska utan att man behöver veta.

Berit

Sessionen med Åsa var helt fantastisk! Hon har, med sitt mjuka, naturliga sätt, förmågan att förmedla ett lugn, som gjorde mig totalt avslappnad. Sessionen hjälpte mig att öppna upp för mina gåvor, och minnas varför jag är här.

C. Marlene

Kära Åsa! Du är en verkligt ren och kärleksfull kanal. I behandling hos dig har jag haft upplevelser och möten bortom ord samt fått djupgående healing på multidimensionell nivå, både här och bortom tid och rum.

Sigyn

Ge bort denna tjänst

Presentkort

Vill du ge bort någon av mina tjänster till dina nära och kära så erbjuder jag även fina presentkort i vacker design.