ANdliga samtal för djupare stöd

Extra stöd för dig som går igenom djupa transformationsprocesser.

Beskrivning

Dessa samtal är till för dig som behöver extra stöd under en kortare eller längre period i samband med djupa transformationsprocesser. Åsa Miljand är Diplomerad Psykosyntesterapeut med lång erfarenhet av samtal. Psykosyntesen är en holistisk och transpersonell modern psykologi med fokus på hela människan, inklusive själen.

Pris

750 kr

Tid

60 min

Plats

Götgatan 9, Stockholm

T-bana Slussen

 

new earth is a frequency accessed from within, stay tuned

 

Boka tid

Du bokar och betalar denna tjänst direkt via Nya Jordens bokningssida.
 
1. Välj den tjänst du önskar boka. Det finns flera alternativ att välja mellan beroende på hur lång session du önskar eller om du vill boka en Skypesession. 
 
2. Boka sedan en tid som passar dig i kalendern. Om du önskar att komma till en specifik lokal för din session så finner du separata kalendrar för varje adress. 
 
3. Skriv in dina uppgifter och betala sedan med kort eller via faktura. Vill du betala via Swish så väljer du faktura och fyller i fakturanumret när du Swishar. 
 

Enklare än så blir det inte! Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Sagt om Åsa

Att ta en sittning för dig var fint det visste jag redan, du har så ren och fin energi som jag tycker mycket om, dina toner och ljusspråk går alltid långt in förbi sinnet och tar sig dit det ska utan att man behöver veta.

Berit

Sessionen med Åsa var helt fantastisk! Hon har, med sitt mjuka, naturliga sätt, förmågan att förmedla ett lugn, som gjorde mig totalt avslappnad. Sessionen hjälpte mig att öppna upp för mina gåvor, och minnas varför jag är här.

C. Marlene

Kära Åsa! Du är en verkligt ren och kärleksfull kanal. I behandling hos dig har jag haft upplevelser och möten bortom ord samt fått djupgående healing på multidimensionell nivå, både här och bortom tid och rum.

Sigyn

Ge bort denna tjänst

Presentkort

Vill du ge bort någon av mina tjänster till dina nära och kära så erbjuder jag även fina presentkort i vacker design.