Andlig vägledning & aktivering

Kalla hem och aktivera dina unika själsliga gåvor och uppdrag.

Beskrivning

Detta är en individuellt anpassad session med flerdimensionellt fokus. Vi arbetar tillsammans utifrån det Högre Självets perspektiv. På mitt egna unika sätt föremedlar jag och översätter högre energier, budskap och själsliga aktiveringar till den som jag arbetar med. Vad som kommer igenom under sessionen varierar från person till person.

Ibland kommer väldigt konkreta budskap och ibland rör vi oss i en mer symbolisk bildvärld med syfte att väcka din egen inre kunskap om vad som behöver ske. Vi kan arbeta med tidigare/parallella liv, uppstigning, healing eller din själsliga väg framåt i livet.

Pris

750 kr (60 min)

950 (90 min)

Tid

60-90 min

Plats

  • Götgatan 9, Stockholm (T-bana Slussen)
  • Onlinesessioner via Skype

New earth is a frequency accessed from within, stay tuned

 

Boka tid

Du bokar och betalar denna tjänst direkt via Nya Jordens bokningssida.

 

 

1. Välj den tjänst du önskar boka. Det finns flera alternativ att välja mellan beroende på hur lång session du önskar eller om du vill boka en Skypesession. 

 

 

2. Boka sedan en tid som passar dig i kalendern. 

 

 

3. Skriv in dina uppgifter och betala sedan med kort eller via faktura. Vill du betala via Swish så väljer du faktura och fyller i fakturanumret när du Swishar. 

 

 

Enklare än så blir det inte! Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Sagt om Åsa

Att ta en sittning för dig var fint det visste jag redan, du har så ren och fin energi som jag tycker mycket om, dina toner och ljusspråk går alltid långt in förbi sinnet och tar sig dit det ska utan att man behöver veta.

Berit

Sessionen med Åsa var helt fantastisk! Hon har, med sitt mjuka, naturliga sätt, förmågan att förmedla ett lugn, som gjorde mig totalt avslappnad. Sessionen hjälpte mig att öppna upp för mina gåvor, och minnas varför jag är här.

C. Marlene

Kära Åsa! Du är en verkligt ren och kärleksfull kanal. I behandling hos dig har jag haft upplevelser och möten bortom ord samt fått djupgående healing på multidimensionell nivå, både här och bortom tid och rum.

Sigyn

Ge bort denna tjänst

Presentkort

Vill du ge bort någon av mina tjänster till dina nära och kära så erbjuder jag även fina presentkort i vacker design.