Soul Realignment®

ANDLIG vägledning & healing genom akasha registret

Soul Realignment®

ANDLIG VÄGLEDNING & HEALING UTIFRÅN AKASHA REGISTRET

Vem är du på en Själsnivå? Varifrån kommer du som Själ och vilka är dina unika gåvor? Vilken livsväg är mest i linje med ditt högre Själsliga syfte?

Vad blockerar dig ifrån att leva utifrån ditt hjärtas innersta längtan? Vilka energimässiga och karmiska mönster påverkar dig även i detta liv, och hur kan du ta dig ur dem? 

Soul Realignment® är en intuitiv healing modalitet som använder Akasha registret och högre dimensionella aspekter av vår Själ för att låsa upp vår själsliga potential och frigöra oss ifrån karmiska blockeringar & mönster som påverkar oss i vårt dagliga liv.

Akasha registret innehåller all information om vem du är som Själ, alla tidigare liv som du har levt, och alla val du någonsin har gjort. Akasharegistret innehåller också information om alla dina relationer och på vilket sätt ni hör ihop själsligen. Soul Realignment är en väldigt praktisk och användbar healing metod som hjälper oss att förstå både våra gåvor och utmaningar, få kontakt med vår gudomliga natur och högre syfte, läka på alla plan, och bryta oss fria från det som håller oss tillbaka, och skapa ett mer tillfredställande liv här och nu på jorden.

 Soul Realignment handlar inte bara om andlig information eller en djupare förståelse för vem vi är på själsnivå. Soul Realignment ger också verktyg till hur vi kan LEVA vår Själs sannaste väg, på ett väldigt praktiskt och jordat sätt. Det handlar om att frigöra oss ifrån blockerande karmiska mönster, obalanser och annat som hindrar oss i våra liv, både sådant som vi är helt omedvetna om styr vår tillvaro & mående, eller saker som vi är medvetna om men är oförmögna att ta oss ur.

Du kommer från februari 2019 att kunna välja mellan flera olika varianter av Soul Realignment konsultationer, beroende på om det är ngt specifikt du vill fokusera på. Jag rekommenderar alla att börja med en fullständig Soul Profile + clearing om det är din första Soul Realignment session. Själsprofilen utgör en bas för att expandera vidare på inom områden som livsväg, karriär, pengar, relationer osv. Vi kan också skräddarsy en konsultation utfifrån dina önskemål, låt mig veta vad du önskar så sätter jag ihop ett passande paket till dig!

För vem passar Soul Realignment? 

– Du söker efter att lära känna dig själv på djupare nivå och förstå dina ”kosmiska rötter” och din resa genom många olika tidigare liv. (Kanske till och med i andra världar)

– Du vill ha en klar bild över dina unika själsliga gåvor och styrkor så att du kan välja en karriär & väg i livet som ger dig tillfredställelse och överflöd.

– Du vill förstå mer om och bryta dina negativa känslomässiga mönster, själv saboterande vanor, relationer, hälso eller penga problem.

– Du vill lära dig hur du linjerar dig själv med din själs Högre syfte och väg, och finna din unika ”manifesterings formula” så att du kan uppnå dina innersta drömmar på ett effektivt sätt.

 

Vad ingår i en Soul Realignment® konsultation? 

 

  • Ett omfattande förarbete där jag gör din läsning & går igenom dina frågor m.m.
  • 90 -150 minuters konsulation (på plats, telefon eller video/zoom) där jag berättar om vad jag fått fram och vi samtalar om detta
  • ”Clearings” av de blockeringar,karmiska mönster & obalanser som vi ev funnit i ditt register
  • inspelning av samtalet
  • 21 dagars clearing & healing efter din konsultation – intentionslista / ”hemläxa” att arbeta med på egen hand. En mycket transformerande & viktig del av din konsultation.

olika Sessioner

Själs profil + clearing 

Från feb 2019 kommer du kunna välja mellan flera olika varianter av Soul Realignment konsultationer.Mer info kommer innan jul.

boka tid

OBS! Första tillgängliga bokningsbara tider finns i februari – mars 2019. 

Välkommen att boka en tid som passar dig, antingen på plats eller online!

Pris

1800 kr

Tid

Cirka 1,5 – 2,5 h

Soul Realignment® är omfattande & detaljerade konsultationer. Varje session är olika, tiden beror på hur många frågor du har osv.

Plats

Sessioner online via Zoom

Götgatan 9, Stockholm, T-bana Slussen

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

Sagt om Soul Realignment

Tomas, Santa Barbara USA

Jennifer, Stockholm

Lisa, Stockholm

Lina, Tyskland

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Boka din konsultation

Du bokar din Soul Realignment via Nya Jordens bokningssida.
 
1. Välj den tid och dag du önskar boka. Kom ihåg att dessa konsultationer är omfattande och innehåller stor mängd information till dig, tiderna är därför ungefärliga. Ge dig själv utrymme för eventuell extra tid. 
 
2. Skriv in dina uppgifter.Välj sedan ”registrera dig nu och betala senare”. Du kommer sedan att få en faktura via email inom kort. Du kan betala antingen via bankgiro eller swish. Glöm inte att skriva in ditt fakturanummer när du betalar in, annars vet jag inte att det är du som betalat! 

Enklare än så blir det inte! 

Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.