Soul Realignment®

Soul RealignmeNT®

TRANSFORMATION & HEALING PÅ SJÄLSNIVÅ GENOM AKASHA REGISTRET

Känner du dig redo att ta ett stort steg framåt i ditt liv? Längtar du efter mer inre frihet, livsenergi och att leva ditt liv mer utifrån din själ & ditt hjärta? Är du nyfiken på att veta mer om vem du är på Själsnivå? 

Soul Realignment är en praktisk healing modalitet som använder sig av Akasha registret som ett verktyg för att lära känna oss själva på själsnivå, lära oss mer om våra unika gåvor, och som visar oss hur vi kan leva mer i linje med den vi verkligen är. Med hjälp av denna insiktsfulla modalitet kan vi också frigöra oss ifrån negativa begränsningar, blockeringar & karmiska mönster som påverkar oss i vårt nuvarande liv. Soul Realignment är ett kraftfullt & användbart verktyg för transformation på alla nivåer av oss själva!

När vår själ ”blev till” så skapades ett ursprungligt gudomligt ”blueprint”, vilket utgör vår unika & eviga ”vibrations sammansättning”. Desto mer vi minns, förkroppsligar och lever i linje med vårt unika blueprint , desto mer flöde, överflöd och glädje får vi i våra liv.

Desto mer vi kommer ”ur kurs”, ur ”alignment” med den vi är på Själsnivå, desto mindre livsenergi, flöde & ”framgång” får vi. Den mänskliga upplevelsen bygger på kontraster, och det är genom dessa konstraster som vi upplever oss själva som själar i form. Vi rör oss ständigt mellan olika nyanser inom ett brett spektra mellan polariserande kvaliteter, som till exempel ljus och mörker. Förr eller senare gör vi alla negativa val som fått oss att komma ur kurs med vår Själ på olika sätt. Med negativa val menas inom Soul Realignment endast de val som vi har gjort som gått emot vår innersta essens. Val där vi inte lyssnat till vårt hjärtas röst eller själens sång.

Det finns igen värdering i vad som är ett positivt eller negativt val i den femte dimensionen där våra Akasha register finns. I den femte dimensionen finns inte polaritet på samma sätt som här. Vi är alla unika och vad som är ett positivt val för någon, kanske inte alls är det för en annan.

Soul Realignment hjälper oss att få syn på de val vi har gjort, kanske även i tidigare liv, och som skapat karmiska mönster, blockeringar & begränsningar som påverkar oss i vårt nuvarande liv utan att vi kanske är medvetna om det. Som hindrar oss ifrån att uttrycka mer av den vi verkligen är på Själsnivå, och som blockerar flödet av livsenergi som ju kommer till oss genom vårt Blueprint

Som själva namnet antyder, Soul Realignment, så syftar denna modalitet på att hjälpa oss att linjera oss med  vår Själs ursprungliga gudomliga ”blueprint” igen. Att leva utifrån ”alignment”. Allt för att vi ska må bättre, finna djupare mening med våra liv & upptäcka skapar kraften inom oss igen!

boka konsultation

Du kan välja mellan att ses på plats eller ha din session via skype/zoom på datorn, vilket fungerar lika bra. 

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

”Tack än en gång för det enorma arbete du har lagt ned. Känns som en stor gåva och jag hoppas att jag kan ge tillbaka någon gång till dig och till världen. Lyssnat igenom det igen och gjort lite anteckningar och det stämmer in så bra och äntligen förstår jag mer av mitt beteende och mitt ständiga kämpande att få vara i balans. Även hur dessa blockeringar har bromsat mig och hur jag nu kan släppa dem och få flyga fritt igen. Så mycket som är en bekräftelse på det jag känt. Jag har så mycket att ge men behöver få hamna i rätt sammanhang. Börjat med att skriva varje dag på morgonen vad som är bra, vad jag är tacksam för, vad jag vill skapa och frågor samt läser min 21 dagars hemläxa minst en gång per dag. Känns väldigt bra.

Vill också gärna passa på att ge dig feedback för ditt enormt fina bemötande och mjuka sätt att vara. Tack!”

Anna

Gratis Akasha Webinar – ”Manifesting Demystified”

 

Om du tycker att det är spännande med Akasha registret, eller Akasha krönikan som den också kallas, så har jag glädjen att kunna erbjuda ett GRATIS WEBINARIE med min lärare Andrea Hess. Ett kul sätt att lära sig mer om Akasha registret & manifestering! Klicka på knappen nedan så kommer du direkt till registreringen.

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin

BQH Practicioner

Certified Soul Realignment Practicioner