Soul Realignment®

 

Soul RealignmeNT®

TRANSFORMATION & HEALING PÅ SJÄLSNIVÅ GENOM AKASHA REGISTRET

Känner du dig redo att ta ett stort steg framåt i ditt liv? Längtar du efter mer inre frihet, livsenergi och att leva ditt liv mer utifrån din själ & ditt hjärta? Är du nyfiken på att veta mer om vem du är på Själsnivå? 

Soul Realignment är en praktisk healing modalitet som använder sig av Akasha registret som ett verktyg för att lära känna oss själva på själsnivå, lära oss mer om våra unika gåvor, och som visar oss hur vi kan leva mer i linje med den vi verkligen är. Med hjälp av denna insiktsfulla modalitet kan vi också frigöra oss ifrån negativa begränsningar, blockeringar & karmiska mönster som påverkar oss i vårt nuvarande liv. Soul Realignment är ett kraftfullt & användbart verktyg för transformation på alla nivåer av oss själva!

Vårt ”Divine Blueprint”

När vår själ ”blev till” så skapades ett ursprungligt gudomligt ”blueprint”, vilket utgör vår unika & eviga ”vibrations sammansättning”. Desto mer vi minns, förkroppsligar och lever i linje med vårt unika ”divine soul blueprint” , desto mer flöde, överflöd och glädje får vi i våra liv. Desto mer vi kommer ”ur kurs”, ur ”alignment” med den vi är på Själsnivå, desto mindre livsenergi, flöde & ”framgång” får vi. Det är nämligen genom att leva & uttrycka vår själs ”Divine Soul Blueprint” som vi får tillgång till vår livsenergi! 

Soul Realignment hjälper oss att förstå vilka val som kan sätta oss mer i linje med vår själ och på så sätt också ge uttryck för det livssyfte vi är här på jorden för att skapa. Vi är alla här på Jorden för att bidra med vår unika vibration i det stora skiftet – det är alltså väldigt viktigt att vi ser gåvorna vi har inom oss & uttrycker dem aktivt i våra liv!

Soul Realignment hjälper oss även att få syn på de val vi har gjort, kanske även i tidigare liv, och som skapat karmiska mönster, blockeringar & begränsningar som påverkar oss i vårt nuvarande liv utan att vi är medvetna om det. Dessa karmiska mönster & blockeringar kan hindra oss ifrån att uttrycka mer av den vi verkligen är på Själsnivå.

Som själva namnet antyder, Soul Realignment, så syftar denna modalitet på att hjälpa oss att linjera oss med  vår Själs ursprungliga gudomliga ”blueprint” igen. Att leva utifrån ”alignment”. Allt för att vi ska må bättre, finna djupare mening med våra liv & upptäcka skapar kraften inom oss igen!

Vad får du lära dig mer om under din Soul Realignment session?

 • Lär dig mer om vem du är på Själsnivå och hur du kan leva mer i linje med ditt ”Divine Soul Blueprint”.
 • Vad är ditt livssyfte?
 • Vad har du som själ valt för livstema för detta liv?
 • Vilka är just dina unika själsliga gåvor? Och hur kan du uttrycka dem?
 • Vilken själsgrupp tillhör du? Är du ett ”starseed” eller hör du hemma på Jorden?
 • Längtar du efter att leva mer i linje med den du är på Själsnivå?
 • Längtar du efter mer flöde, framgång & pengar i ditt liv?
 • Känner du att något inom dig hindrar dig från att komma dit du vill? Känner du dig stagnerad och bockerad eller saboterar du för dig själv, utan att veta hur du skall ta dig vidare?
 • Rening och genomgång av negativa karmiska mönster & blockeringar för att frigöra mer livsenergi inom dig och i ditt liv.

Vad ingår i en Soul Realignment® konsultation? 

 • Ett omfattande förarbete på många timmar där jag gör din läsning hemma. 
 • 120 -180 min konsulation (på plats, telefon eller video/zoom) där jag berättar om vad jag fått fram i ditt Akasha register och vi samtalar om detta.
 • ”Clearings”/ healing av de blockeringar,karmiska mönster & obalanser som vi ev funnit i ditt register
 • Inspelning av samtalet på Mp3
 • 21 dagars clearing & healing efter din konsultation i form av en ”hemläxa” att arbeta med på egen hand. En mycket transformerande & viktig del av din konsultation.

boka konsultation

Du kan välja mellan att ses på plats eller ha din session via zoom på datorn, vilket fungerar lika bra. 

Boka genom att skicka ett email: 

info@nyajorden.se 

Meddela gärna dina önskade datum & tider! 

pris

1800 kr / session på plats

1500 kr / session online

Efter att du bokat en Soul Realignment kommer du att få en faktura via email. Fakturan kan du sedan enkelt betala via SWISH eller bankgiro. Ange alltid ditt fakturanummer vid inbetalning, tack! 

tid

Ca 2 – 2,5 tim

En Soul Realignment är en omfattande session med stora mängder information som skall förmedlas till dig. Tiden är därför ungefärlig.

Plats

Alt.1 / Fyrskeppsvägen 81, T-bana Björkhagen

Alt.2 / Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, Stockholm

Alt.3 / Online via ZOOM

avbokning & villkor

Så snart du bokat en Soul Realignment så sätter jag igång med din läsning, ett mycket omfattande förarbete på många timmar.

Av denna anledning är därför BOKNING BINDANDE.

Ingen avbokning eller återbetalning. Missat tillfälle ersätts ej. 

Efter bokad session är du skyldig att betala hela summan oavsett om du avser att deltaga eller ej. 

Ändring av tid & datum bör ske senast 48 tim innan utsatt tid.

 

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

”Tack än en gång för det enorma arbete du har lagt ned. Känns som en stor gåva och jag hoppas att jag kan ge tillbaka någon gång till dig och till världen. Lyssnat igenom det igen och gjort lite anteckningar och det stämmer in så bra och äntligen förstår jag mer av mitt beteende och mitt ständiga kämpande att få vara i balans. Även hur dessa blockeringar har bromsat mig och hur jag nu kan släppa dem och få flyga fritt igen. Så mycket som är en bekräftelse på det jag känt. Jag har så mycket att ge men behöver få hamna i rätt sammanhang. Börjat med att skriva varje dag på morgonen vad som är bra, vad jag är tacksam för, vad jag vill skapa och frågor samt läser min 21 dagars hemläxa minst en gång per dag. Känns väldigt bra.

Vill också gärna passa på att ge dig feedback för ditt enormt fina bemötande och mjuka sätt att vara. Tack!”

Anna

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin

BQH Practicioner

Soul Realignment Practicioner Level I,II & III

QHHT Practicioner Level 1