soul manifesting blueprint

Soul manifesting blueprint®

LÄR DIG MER OM DIN SJÄLS UNIKA SÄTT ATT MANIFESTERA – DITT ”SOUL MANIFESTING BLUEPRINT”.

En intuitiv läsning baserad på Soul Realignment – visdom & healing på Själsnivå genom Akasha registret. 

Visst vore det fantastiskt om vi kunde lära oss att manifestera mer överflöd i våra liv & måenden? Tänk om det ”magiska receptet för manifestering” faktiskt finns, och att det baseras på att samarbeta med Universum, gudomlig vilja & vår unika själsliga vibrationssammansättning? 

De flesta av oss drömmer om att knäcka ”manifestations koden”, eller hur? Problemet är bara att vi har länge fått lära oss att det bara finns ett tillvägagångssätt för manifestering som gäller för alla. De flesta av oss har läst otaliga böcker, gått kurser & sett videos i detta ämne, vi har gjort visionboards, uttalat mantran & försökt tänka positivt i alla lägen. Inget av detta har egentligen gett några större resultat, till vår stora besvikelse. Vi kanske till och med har börjat fundera på vad det är för ”fel” på just oss, ”alla andra” verkar ju kunna manifestera både det ena och det andra? 

Först och främst måste vi se till det faktum att vi är alla olika, och att detta är något vi skall fira, värdesätta & tycka om. Vi är alla ett på ett högre plan, men samtidigt är vi också vackra, unika & skimrande fasetter av helheten. Var och en av oss kom till Jorden för att uttrycka det som är unikt för vår just vår själ, att sjunga vårt hjärtas sång. Det är det som ÄR vårt livssyfte! Vi är inte menade att uttrycka vår skaparkraft på exakt samma sätt som alla andra, istället behöver vi uttrycka oss i linje med vår Själ för att Manifesteringsprocessen skall fungera!

Det pågår ett kollektivt medvetandeskifte just nu inom ämnen som Manifestering & Abundance. Nya, vackra & mer empatiska synsätt om hur Manifestering faktiskt fungerar (och inte fungerar) börjar ta plats i det kollektiva medvetandet. Själen, kärleken och enheten har börjat ta plats inom detta fält – något som förändrar ”spelreglerna” på djupet.

Hur är ser just ditt ”recept” för manifestering ut? 

I den här spännande läsningen får du lära dig mer om hur du som själ är ”designad” att manifestera i den här dimensionen. Hur du som Själ är ämnad att upptäcka & uttrycka din gudomlighet i form. För att manifesterings processen skall fungera så behöver vi utgå ifrån våra egna unika förutsättningar & själsliga energier. Man skulle kunna uttrycka sig som att vi alla har ett eget optimalt ”recept” för manifestering. Hur ser just ditt ”recept” ut? 

Hur skall du gå till väga för att skapa det du drömmer om, och vilka slags vägar, val och tillvägagångssätt passar just dig?

Baseras på Soul Realignment + clearing läsningen

Som grund för den här läsningen så ligger Soul Realignment + clearing läsningen som jag också erbjuder. I den läsningen får du lära dig mer om hur just din Själs energier fungerar och är sammansatta. Soul Manifesting Blueprint läsningen bygger på denna information som grund då det är viktigt att förstå vem du är på Själsnivå för att kunna hitta ditt egna manifestations recept.

Paket om 2 sessioner – Om du inte redan har gjort en Soul Realignment + clearing session med mig så erbjuder jag ett fint paket med stor rabatt. I paketet ingår en Soul Realignment+ clearing på ca 2 tim & en Soul Manifesting Blueprint läsning på ca 90 min. 

Om du redan har gjort en Soul Realignment läsning så är den här sessionen en utmärkt fortsättning. Du kan då boka in enbart en Soul Manifesting Blueprint läsning.  

Kom ihåg, mina Online & skriftliga sessioner är alltid rabatterade! 

Vad ingår i en Manifesting Blueprint konsultation? 

  • Ett omfattande förarbete på många timmar där jag gör din läsning hemma. 
  • Ca 90 min konsulation (på plats, telefon eller video/zoom) där jag berättar om vad jag fått fram och vi samtalar om detta. Du kan också välja att få denna läsning skriftligen.
  • Eventuell inspelning av samtalet på Mp3 om så önskas.

Boka

Boka via email: 

info@nyajorden.se 

pris & olika varianter

Rabatterat paket

2500 kr / Online / Rabatterat paket med 1st Soul Realignment + clearing á 2 tim + 1 st Soul Manifesting Blueprint á 90 min

För dig som redan har gjort en Soul Realignment:

1500 kr / Online

1500 kr / Skriftlig läsning eller inläst Mp3

Du får efter bekräftad bokning en faktura via email. Fakturan kan du sedan smidigt betala via SWISH eller bankgiro. Ange alltid ditt fakturanummer vid inbetalning, tack!  

tid

Ca 90 – 120 min

Skriftliga läsningar tar ca 5 -12 dagar

Plats

På grund av Corona viruset så ges i nuläget endast sessioner online via ZOOM eller skriftligen. 

Givetvis kommer sessioner på plats att erbjudas inom kort! 

avbokning & villkor

Så snart du bokat en Soul Manifesting Blueprint session så sätter jag igång med din läsning, vilket innefattar ett omfattande förarbete på många timmar/dagar.

Av denna anledning så kan en en bokad Soul Manifesting Blueprint ej avbokas, och ingen återbetalning ges. 

”True wisdom is sensing the next big step your ego isn´t ready for and doing it anyway in the name of your highest evolution. Your ego will never be ready. You have to be wiser than the patterns within you.”

– Matt kahn

”Jag vann en Soul Manifesting Blueprint läsning av Åsa och fick den idag. Vilken upplevelse! Vilken underbar, varm och ödmjuk människa och själ. Min Själ är till bredden fylld av energi och förståelse för mig själv igen. Jag rekommenderar varmt och av hela mitt hjärta Åsa och hennes reading! 🙏❤️

Bland det häftigaste & bästa jag någonsin upplevt! Jag kommer garanterat att återkomma till dig igen Åsa 🙏

Annelie, Soul Manifesting Blueprint läsning / Online

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin

BQH Practicioner

Certified Soul Realignment Practicioner

QHHT Practicioner Level 1