soul connection reading

Vad har ni för koppling PÅ SJÄLSNIVÅ? – AKASHIC RECORDS LÄSNING FÖR 2 PERSONER 

SOUL CONNECTION READING

vad har ni för koppling PÅ SJÄLSNIVÅ ?- eN AKASHIC RECORD LÄSNING FÖR 2 PERSONER 

Vad har du för själslig koppling till dina nära & kära? Hur kommer det sig att just ni har valt att komma till Jorden tillsammans i det här livet? Har ni levt flera liv tillsammans, och vilka roller hade ni då?

Lär känna din partner, ditt barn & tonåring, dina föräldrar, dina syskon eller din bästa vän på en djupare nivå. Lär er mer om varandras unika själsliga energier, gåvor & livssyften. Få en djupare förståelse, respekt & kärlek för varandra, vi är alla unika och har väldigt olika själsliga förutsättningar och vägar i livet. Och det är så det ska vara!

Soul Connection Reading är en intuitiv läsning genom Akasha registret som fokuserar på att utforska vår själsliga koppling till våra nära & kära. 

Vad har du för själslig koppling till dina nära & kära?

Den här läsningen kan du göra med alla dina nära & kära i ditt liv. Läsningen är menad att erbjuda ett kärleksfullt, spännande & roligt sätt att lära känna dom vi älskar ur ett högre perspektiv. Lyft er relation & tillåt den att expandera till nästa nivå!

Är du nyfiken på hur din själsliga koppling till din kärlekspartner ser ut? Kanske vill du förstå & förbättra relationen till din tonåring, ett syskon eller en förälder? Eller så har du en underbar vän som du ”bara vet” att du känner dig ”hemma” med, och nu är ni nyfikna på att veta mer om er själsliga koppling?

Vad är en Soul Connection Reading?

I en Soul Connection läsning så får ni lära er mer om varandra & vilka ni är på Själsnivå. Hur tar sig era unika energier uttryck och hur samverkar era energier med varandra? I en Soul Connection läsning så får ni lära er mer om varandras olikheter & likheter, och förhoppningsvis få en djupare förståelse till varför ni fungerar så olika. Vi kan lära oss att lyfta, stötta & respektera varandras olika själsliga energier och förutsättningar, istället för att ständigt försöka förändra varandra för att få det vi vill ha.

Om vi kan se att den vi älskar agerar på ett specifikt sätt därför att det är i linje med deras själsliga energi, och inte ett uttryck för ovilja, motstånd,oförmåga osv, då har vi kommit lång väg i vår relation. Vi kan då släppa varandra fria & på så sätt verkligen bli den där partnern, mamman, systern, dottern och kompisen som vi själva alltid längtat efter!

Har ni levt tidigare liv tillsammans? Vilka roller hade ni då? Bär ni med er något trauma ifrån tidigare liv som ni upprepar i det här livet, utan att vara medvetna om det? 

I denna läsning ingår en 21 dagars hemläxa/renande ”clearing process” av blockeringar & negativa karmiska mönster som kanske omedvetet påverkar er relation negativt. En mycket frigörande & transformerande process!

Vad får ni veta mer om i er Soul Connection Reading? 

 • Vad har ni för själslig koppling till varandra? Vilka är ni på Själsnivå?
 • Vilka teman arbetar ni med inom er relation?
 • Har ni levt fler liv tillsammans, och vilka roller hade ni då? 
 • Delar ni karma som ni arbetar med just nu? 
 • Vilken själsgrupp tillhör ni? Är ni ”starseeds” eller hör ni hemma på Jorden?
 • Finns det blockeringar eller negativa karmiska mönster mellan er? Vi gör ”rent hus” i er gemensamma energi så att er relation kan blomstra med ny kraft!
 • Rening och genomgång av negativa karmiska mönster & blockeringar för att frigöra mer livsenergi inom er relation & individuellt i era liv.

Vad kan ni få ut av den här läsningen? 

 • Få djupare förståelse, respekt & acceptans för era respektive olikheter & likheter.
 • Lär er mer om hur ni kan stötta varandra på era olika själsliga uppdrag & vägar framåt i livet.
 • Minns själen bakom rollerna, få ny respekt för dina nära & kära. 
 • Lyft fram & värdesätt varandras själsliga gåvor istället för att försöka förändra varandra.
 • Släpp varandra fria och se varandra ur ett större perspektiv – ni är båda gudomliga varelser som valt att komma till Jorden tillsammans. Tillåt relationen att expandera! 

Vad ingår i en Soul Connection Reading?

Läsningen baseras på visdom hämtad ur era Akasha register och modaliteten Soul Realignment.

 • Ett omfattande förarbete på många timmar/dagar där jag först gör er läsning hemma. 
 • Ca 120 min konsulation (på plats, telefon eller video/zoom) där jag berättar om vad jag fått fram i ert Akasha register och vi samtalar om detta. (Ni kan också välja alternativet Skriftlig läsning via PDF som skickas via email).
 • ”Clearings”/ healing av de blockeringar,karmiska mönster & obalanser som vi ev funnit i ditt register
 • En eventuell Inspelning av samtalet på Mp3 om så önskas.
 • 21 dagars clearing & healing efter er konsultation i form av en ”hemläxa” att arbeta med på egen hand. En mycket transformerande & viktig del av er konsultation.

nära & kära

  Den här läsningen kan du göra med alla dina nära & kära:
 • Din partner
 • Din mamma eller pappa
 • Ditt vuxna barn, tonåring eller yngre barn / barnbarn.
 • Syskon
 • Din bästa vän

Läsningen kräver dock att båda parter vill deltaga & godkänner.Viktigt vid läsningar som innefattar barn är att båda vårdnadshavare har godkänt, det räcker inte med att vara morförälder.

boka soul connection

Boka genom att skicka ett email till:

info@nyajorden.se 

Ni kan välja mellan att få er läsning:

 

 • Skriftligen via PDF dokument
 • Online via Zoom

pris

Prova på Erbjudande! Boka senast 30:e april 2020 och få hela 700 kr rabatt!

1500 kr för två personer/rabatt

Ordinarie pris 2200kr /läsning för 2 personer

Efter att du bokat en Soul Connection kommer du att få en faktura via email. Fakturan kan du sedan enkelt betala via SWISH eller bankgiro. Ange alltid ditt fakturanummer vid inbetalning, tack! 

tid

Ca 2 tim

En Soul Realignment är en omfattande session med stora mängder information som skall förmedlas till er.Tiden är därför ungefärlig.

Plats

Online via ZOOM

avbokning & villkor

Så snart ni bokat in en tid för Soul Connection Reading så sätter jag igång med er läsning, ett mycket omfattande förarbete på många timmar/dagar.

Av denna anledning så kan en en bokad Soul Realignment EJ AVBOKAS, och INGEN ÅTERBETALNING ges. 

Despite how open, peaceful and loving you attempt to be, people can only meet you, as deeply as they´ve met themselves”. – Matt kahn

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin

BQH Practicioner

Soul Realignment Practicioner Level I,II & III

QHHT Practicioner Level 1