själsliga samtal

Stöd, vägledning & högre perspektiv på DIN resa genom livet

själsliga samtal

STÖD, VÄGLEDNING & HÖGRE PERSPEKTIV PÅ DITT MÅENDE OCH DIN RESA GENOM LIVET. 

Själsliga samtal är en kombination av terapeutiska, existentiella och helande samtal & processer. Själsliga samtal innefattar mer än traditionell terapi därför att vi tillåter både min och din intuition & själsliga visdom ta stort utrymme i din process.

Tanken med dessa samtal är att erbjuda stöd, vägledning & högre perspektiv på det som du går igenom, oavsett vad det är.

 

FÖR VEM passar själsliga samtal?

 

Dessa samtal är menade att fungera som ett mångfacetterat stöd för dig på din livsresa, oavsett vad du går igenom eller vill arbeta med. Vi kan både gå på djupet och bearbeta känslomässigt, eller öppna upp uppåt och utforska det allra ”högsta” inom dig. Jag arbetar väldigt mycket med just det Högre Självet i mina grupper & cirklar.

Samtalen är menade att fungera som stöd vid personlig & andlig utveckling. Dessa samtal är INTE ämnade för behandling på något sätt, och lämpar sig inte för den som har allvarlig psykisk sjukdom (schizofreni, psykos m.m ) där det är svårt att skilja på verklighet och fantasi.

Dessa samtal passar bra för dig som känner dig bekväm med ett andligt perspektiv & är intresserad av andligt uppvaknande på olika sätt.

 

VILKA OMRÅDEN KAN VI ARBETA MED?

 

– Vid stress, sjukdom & obalans i livet – Låt dessa samtal bli till en lugn, trygg & vilsam oas för dig i en annars stressad tillvaro. Tillåt dig ett ”heligt utrymme” där du blir omhändertagen av mig & ditt Högre själv. Vi samtalar om din stress och kopplar upp oss intuitivt på olika sätt att minska den. Jag guidar dig även i djupavslappnande meditationer och helande energiarbeten m.m. En plats för påfyllnad, vila & själslig kontakt. 

– Vad är ditt livssyfte? Vem är du egentligen, på själsnivå? Drömmer du om att leva ett liv mer i linje med din själ? Drömmer du om att förändra din livssituation, arbeta mer ”andligt” eller kliva fram mer på olika sätt? Utforska ditt hjärtas väg & finn själens sång igen! 

– Att säga JA till livet! – Är du rädd för att kliva in i form/livet? Längtar du efter att känna dig mer levande, närvarande & fri? Att förkroppsliga sitt ljus är också att säga Ja till livet. 

–  ”Själens svarta natt” – oavsett vad du går igenom för svårigheter både i ditt yttre & inre liv så fungerar jag som ett stöd, bollplank & ljus i mörkret för dig. Jag fungerar både som en empatisk medmänniska & någon som ser HELA dig under en tid i livet då du själv kanske har svårt att få fatt i ditt eget ljus. 

– Glappet mellan det gamla och det nya när gamla strukturer upplöses så uppstår ofta tomhet, existentiell förvirring & depression inom oss innan vi förankrat och funnit det Nya. Ibland kan vi då behöva hjälp att bena ut varför vi känner det som vi gör & vad som är nästa steg framåt. 

– Självkärlek & andligt uppvaknande – hur hör de ihop? Och hur kan du skapa en genuint kärleksfull relation till dig själv & livet?  Att älska oss själva är en av våra största andliga utmaningar i livet, det är en process som är intimt sammankopplad med vårt uppvaknande. 

– Intuition & andliga gåvor – vill du utforska och utveckla dina egna intuitiva förmågor? Jag hjälper dig med detta & tillsammans arbetar vi intuitivt med dina guider och vägledare för att öppna upp din väg framåt.

 

 HUR GÅR DET TILL?

 

Våra samtal utgår ifrån dig & dina behov. Vad behöver du hjälp med? Hur vill du bli bemött för att våga öppna upp & vilket sätt att arbeta passar dig bäst?

Ett själsligt samtal kan innefatta intuitiva terapeutiska samtal om dig, ditt mående & ditt liv. Det kan också innebära helande psykologiska & andliga processer där du frigör dig ifrån det förflutna och öppnar upp för det nya inom dig. Jag arbetar ofta intuitivt med direktförmedlade guidade meditationer som ett kraftfullt verktyg för helande inre energiarbeten, något som jag har stor erfarenhet av och som är en av mina styrkor.

Varje samtal är 90 min för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje session. Samtalen är menade att fungera som ett återkommande & regelbundet stöd , men hur ofta vi ses beror helt på ditt behov.

VAD JAG KAN ERBJUDA DIG

 

Jag är i grunden Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin i Stockholm. Psykosyntesen är en modern holistisk psykologi skapad av Roberto Assagioli som var lärljunge till Carl Jung. Psykosyntesen är verkligen en ”morgondagens psykologi” därför att den betonar vikten av det Själsliga inom oss & i livet. Psykosyntesen menar att högre mening & syfte är ett grundläggande behov i vårt mående. Det finns en Högre vilja som vi kan finna inom oss, och som leder oss hem inom oss. 

Under några års tid gick jag igenom ett tumultartat andligt uppvaknande som försatte mig i en djup livskris där sjukdom, utbrändhet, panikångest och en nära anhörigs självmord utlöste en ”själens svarta natt” inom mig. Dessa svåra år öppnade upp mitt hjärta och väckte till liv minnet inom mig om vem jag verkligen är på Själsnivå. Jag är idag oerhört tacksam för alla de svårigheter jag gått igenom, därför att jag nu har en djup & orubblig trygghet, kärlek & kraft inom mig som inte fanns där innan. Dessa svåra upplevelser gjorde också att jag omvärderade & frigjorde mig ifrån alla de gamla strukturerna jag levde efter. Jag valde i den processen att börja arbeta mer ”andligt” och uttrycka (istället för att gömma undan) min allt mer växande intuitiva förmåga. Jag mår nu bättre än jag gjort i hela mitt liv, och jag vill inget hellre än att hjälpa dig att finna din väg mot ett mer autentiskt liv & genuint välmående!

Jag arbetar alltid utifrån ett icke dömande, respektfullt & varmt bemötande.

Givetvis arbetar jag under tystnadsplikt.

 

boka gratis 30 min konsultation

Boka en GRATIS konsultation på 30 min via telefon eller online. 

Själsliga samtal är bokningsbart från den 19 aug 2019. 

pris

750 kr inkl.moms / enstaka sessioner

Paket om 5 sessioner, 3 250 kr

(500 kr rabatt)

Delbetalning möjlig, meddela mig dina behov.

tid

90 min per session

Plats

Hälsans Hus,Plan 1

Väntrummet till höger

Fjällgatan 23 b, 116 28 Stockholm

Online via ZOOM 

upplägg

Vi skräddarsyr upplägget så att det passar just dig på bästa sätt. Vi kan ses både på plats & ha sessioner online.

Antalet sessioner varierar utifrån dina behov, behöver du mycket stöd under en intensiv period, eller vill ses mer sällan under en längre tid, så får du också det!

VILLKOR & AVBOKNING

”Life is a beautiful collection of temporary experiences.Treasure your unique collection, and enjoy sharing it with others” – Matt Kahn

sagt om själsliga samtal

Kommer snart 
Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin

Certified BQH Practicioner

Advanced Soul Realignment Practicioner

Boka din session

 
1. Välj den tid och dag du önskar boka. Du kan också välja om du vill ses på plats (Hälsans Hus) eller online via ZOOM.
 
2. Skriv in dina uppgifter. Du betalar inte direkt, utan du kommer att få en faktura via email när vi kommit överrens om upplägget. Du kan sedan enkelt betala din faktura via bankgiro eller via SWISH. Glöm inte att fylla i fakturanumret när du betalar, det gäller även vid inbetalning via swish. 
 

Enklare än så blir det inte!