Quantum Healing Hypnosis Technique℠

regression & healing -hypnos sessioner

QHHT® -Quantum Healing Hypnosis Technique℠

DOLORES CANNONS KLASSISKA TIDIGARE LIV – REGRESSIONS HYPNOS

Quantum Healing erbjuder ett spännande sätt för oss att kommunicera med all visdom & förmåga till självläkning vi har inom oss på själsnivå. Tillsammans med mig som guide får du möjlighet att få svar på dina allra viktigaste livsfrågor eller undersöka vem du är själsligen i ett djupavslappnat hypnotiskt tillstånd (theta).  Jag fungerar som en hållande, varm & trygg guide för dig under din resa.

Ordet ”Quantum” står i den här modaliteten för ”multi-dimensionell”, det innebär att läkande processer kan uppstå på flera plan inom oss samtidigt; själsligen, kroppsligt, mentalt & emotionellt. Men det innebär också att vi kan få kontakt med vårt eget Högre Själv och vårt inre själsliga ”allvetande”. Vi kan minnas våra tidigare/parallella liv & aspekter av oss själva som vet allt om Universum, andra dimensioner & energi – allt det där som vi bär inom oss men som vi i vårt vardagsliv inte riktigt minns. Våra Högre Själv vet hur vi kan läka & finna den rätta vägen i våra liv!

Quantum Healing Hypnos är ett verktyg för självkännedom & läkning på alla plan inom oss. Vi kan i dessa fantastiska sessioner adressera allt ifrån hälsoproblem, livsfrågor & blockeringar, till att utforska vem vi är på Själsnivå. Många söker sig till Quantum Healing Hypnos för att arbeta med självhealing på olika sätt. Man kanske har försökt många olika metoder för att må bättre, men utan resultat & nu är man beredd att gå inåt för att försöka finna svar. 

Under en QHHT® session guidas du in i ett djupavslappnat hypnotiskt tillstånd (theta) genom en meditation. Du kommer att vara vid medvetande hela tiden och behöver inte vara rädd för att tappa kontrollen. Läs gärna igenom FAQ sidan, där finner du svar på alla de vanligaste frågorna. Läs också en mer detaljerad beskrivning av hur en QHHT session går till längre ned på sidan.

I den första delen av hypnosen så fokuserar vi på regression bakåt till tidigare upplevelser i livet & tidigare liv. Beroende på vad det är som du vill arbeta med i din QHHT® session så kommer bilder, upplevelser och budskap upp som är relaterade till det du vill titta närmre på. Min roll är att ställa dina frågor åt dig, att guida dig vidare på resan & vara lyhörd för den information som du förmedlar utifrån ditt djupavslappnade tillstånd.

Efter den inledande regressions delen av hypnosen så fokuserar den andra delen av hypnosen på att kommunicera med det Högre Självet, få svar på dina frågor & be om healing på olika sätt. Ditt Högre Själv vet exakt vad du behöver & är redo för att ta emot just nu i ditt liv. Oavsett vad du får till dig så är det alltid oerhört läkande att vara i kontakt med det högsta inom sig, och det skickar signaler till ditt inre att du är redo för läkning på alla plan, redo att gå vidare i din andliga utveckling & redo för transformation i ditt  liv!

 Varmt välkommen att boka ett spännande & omvälvande möte med dig själv! 

boka tid

Boka genom att skicka ett email: 

info@nyajorden.se 

Meddela gärna dina önskade datum & tider! 

Pris

1950 kr

Tid

Ca 3 – 4 tim

villkor

BQH passar nästan alla, med några få undantag. 

Vid psykisk sjukdom (psykotisk, schizofreni m.m.) eller svårare trauma rekommenderas inte BQH eller QHHT.

Plats

Hälsans Hus, våning 2

Fjällgatan 23b

Stockholm

T-bana Slussen

villkor & avbokning

Avbokning senast 7 dagar innan utsatt tid.

7 dagar innan din session skickas fakturan ut. Därefter ingen återbetalning eller avbokning.

Om du vill boka om din tid så går det bra att göra det senast 7 dagar innan utsatt tid.

vanliga frågor & förberedelse

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna samt få bra tips om hur du förbereder dig på bästa sätt inför din session! 

Läs här 

”QUANTUM HEALING HYPNOSIS is powerful, heart-based, and above all; flexible. Practitioners and their clients are individuals, this method recognizes and celebrates each unique perspective.”  – Candace Craw-Goldman, Creator of BQH

hur går en QHHT® session till?

1. Förberedelse hemma – vilka frågor vill du ställa till dig själv?

Inför din Quantum Healing Hypnos session ska du förbereda några frågor eller områden som du önskar adressera under din session. Det finns inga gränser för vad du kan fråga. Det kan handla om hälsoproblem, frågor om arbete eller syftet med ditt liv. Du kan välja att fokusera både på livsfrågor och sätt att frigöra dig ifrån blockeringar och hindrande mönster, till att utforska din Själ bortom tid och rum, tidigare & parallella liv, själsliga aspekter av dig osv.

Här kommer några exempel på frågor du kan ställa:

  •  Jag har haft astma sen födseln. Varför? Kan jag bli fri från den? 
  •  Jag har precis startat en ny relation. Är denna person rätt för mig? 
  •  Jag trivs verkligen inte med mitt nuvarande arbete, jag vill sluta och hitta ett nytt jobb. Är detta möjligt för mig och vad i så fall skall jag söka mig till?
  •  Jag har ett knepigt förhållande till min syster. Varför, och kan jag göra något för att läka vår relation? 
  •  För många år sedan hade jag en märklig upplevelse i mitt liv eller inom mig. (Det kan vara en dröm, vision, känsla, upplevelse osv). Vad var det som hände, och varför? 
  • Jag har en livslång längtan efter eller dröm om …( fyll i själv ). Kan vi utforska detta närmre? 
  • Vilka tidigare liv påverkar mig i detta liv, och vad kan jag göra för att bli fri från dessa karmiska mönster & blockeringar? 

2. Intervju & Intention 

Vi börjar sessionen med en intervju där vi samtalar om dig och går igenom de områden och frågor som du önskar arbeta med under din Quantum Hypnos session. Vi går nu noga igenom din lista med frågor som du har förberett hemma innan. Detta gör vi för att vi sedan skall kunna sätta en tydlig och kraftfull intention för din session tillsammans. Det förberedande samtalet och gemensamma arbetet är viktigt, det är då vi skapar de energimässiga förutsättningarna för att du ska få ut det allra bästa av din session!

I detta samtal berättar du om dig själv, din hälsa, din bakgrund, viktiga händelser i ditt liv och annat som kan vara bra för mig att känna till när vi sedan går in i själva Hypnos delen av sessionen. Desto mer jag som guide känner till om dig, desto bättre kan jag hjälpa dig under hypnosen sen. Till exempel, om du vill försöka komma till rätta med smärta i ryggen så kan det vara bra för mig att veta hur det startade & om andra händelser i ditt liv eventuellt utlöste det hela osv.

Givetvis har jag tystnadsplikt & ingenting du berättar för mig lämnar rummet. En QHHT session ska vara en fredad plats för healing & själv utforskning. Hos mig kan du slappna av & känna dig trygg!

3. Hypnos & regression

Nu är det dags för hypnos delen av sessionen att ta plats. Du kommer att få ligga bekvämt på en soffa, mysigt omstoppad med filtar och kuddar. Du kommer även att få ta på dig ett headset med mikrofon så att vi kan kommunicera och höra varandra tydligt under hypnosen. Denna del av din session spelas in, så att du sedan skall kunna lyssna till den så ofta du vill.

Du kommer sedan att guidas in i ett djupavslappnat & hypnotiskt tillstånd av mig. Detta tillstånd av theta hjärnvågor är ett väldigt kreativt tillstånd där du kan utforska och kommunicera med djupare nivåer av ditt medvetande. Läs gärna igenom FAQ sidan, där finner du svar på många vanliga frågor om hypnos & quantum healing.

I den första delen av hypnosen så fokuserar vi på regression bakåt till tidigare upplevelser i livet & tidigare liv. Beroende på vad det är som du vill arbeta med i din QHHT session så kommer bilder, upplevelser och budskap upp som är relaterade till det du vill titta närmre på. Min roll är att ställa dina frågor åt dig, att guida dig vidare på resan & vara lyhörd för den information som du förmedlar utifrån ditt djupavslappnade tillstånd.

Efter den inledande regressions delen av hypnosen så fokuserar den andra delen av hypnosen på att kommunicera med det Högre Självet, få svar på dina frågor & be om healing på olika sätt. Ditt Högre Själv vet exakt vad du behöver & är redo för att ta emot just nu i ditt liv. Oavsett vad du får till dig så är det alltid oerhört läkande att vara i kontakt med det högsta inom sig, och det skickar signaler till ditt inre att du är redo för läkning på alla plan, redo att gå vidare i din andliga utveckling & redo för transformation i ditt  liv!

 

4. Grundning & Sammanfattning
Efter din hypnos behöver du lite tid att landa & grunda dig igen. Vi sätter oss därför och samtalar en stund om det du har varit med om & fått till dig. När du känner dig redo så avslutar vi. Du kommer att få inspelningen av din hypnos skickad till dig via email efteråt, så att du kan lyssna igen hemma i lugn & ro.
Jag rekommenderar att du inte går direkt till jobbet efter en sådan här session, boka gärna in lite extra egen tid efteråt för vila & integrering. Ta hand om dig!
 
Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin

Certified BQH Practicioner

Advanced Soul Realignment Practicioner