Själsmålning med visuella budskap

En själsmålning med energiöverföringar, aktiveringar och ljuskoder.

Beskrivning

En själsmålning är en konstnärlig målning som jag skapar/kanaliserar specifikt för dig. Jag utgår ifrån ett foto på dig som du tycker om, eller ett kortare samtal oss emellan och låter din själsmålning ta form intuitivt utifrån vad din själsliga energi berättar för mig. En själsmålning är inte ett traditionellt porträtt utan en målning som förmedlar den energi, visdom och ljus som du har inom dig genom symboler, visuella budskap och höga frekvenser. 

Denna målning är så mycket mer än bara en fin tolkning av din ”själsliga ton”. Din själsmålning är menad att användas som ett verktyg i din andliga utveckling, som en källa till kraft och energi och som en påminnelse om varför du är här på jorden i detta liv. 

När jag målar en Själsmålning så gör jag det utifrån ett meditativt tillstånd där jag samtidigt tar emot,förmedlar och förankrar höga frekvenser och ljuskoder till dig och din tavla. Under de veckor som måleri processen pågår så får du alltså många timmars distans healing. Tavlan som ju förmedlas till mig via ditt Högre Själv,  jobbar energimässigt med dig från den stund du bestämmer dig för att investera i dig själv på detta sätt. För den som är känslig för energier kan denna process vara både kännbar och givande. En själsmålning är lika mycket en healing process och själslig aktivering på alla plan, som det är en yttre manifestering av helheten. 

Pris

8000 kr-25 000 kr beroende på storlek. Frakt tillkommer (DHL).

Plats

Denna tjänst utförs på distans och målningen skickas till dig när den är färdigt (beräknat datum för leverans delges vid beställning).

AKTUELLT ERBJUDANDE 150KR I NYKUNDSRABATT*

*Gäller alla tjänster som bokas under våren. Erbjudandet gäller t.o.m 3 juni 2018.

exempel på själsmålningar

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Sagt om Åsa

Att ta en sittning för dig var fint det visste jag redan, du har så ren och fin energi som jag tycker mycket om, dina toner och ljusspråk går alltid långt in förbi sinnet och tar sig dit det ska utan att man behöver veta.

Berit

Sessionen med Åsa var helt fantastisk! Hon har, med sitt mjuka, naturliga sätt, förmågan att förmedla ett lugn, som gjorde mig totalt avslappnad. Sessionen hjälpte mig att öppna upp för mina gåvor, och minnas varför jag är här.

C. Marlene

Kära Åsa! Du är en verkligt ren och kärleksfull kanal. I behandling hos dig har jag haft upplevelser och möten bortom ord samt fått djupgående healing på multidimensionell nivå, både här och bortom tid och rum.

Sigyn