nya jorden online 

meditationer & webinarier 

nya jorden online events

MEDITATIONER & WEBINARIER

NYHET!

Nya Jorden framöver att kontinuerligt erbjuda meditationer & webinarier ONLINE (utöver de ordinarie träffarna på plats). Detta sker via WebinarJam – du registrerar dig via en länk till varje event och får sedan en länk & lösenord skickat till dig via email. 

Tanken är att vi genom dessa ONLINE EVENT ska kunna skapa en större känsla av att vara ett Community där alla kan vara med, även dem som inte bor i Stockholm. Alla event är därför interaktiva – du kan som deltagare kommunicera med mig och gruppen via en chat funktion. Det går även fint att räcka upp ”handen” och bli inbjuden att tala i bild. 

Alla webinarier, meditationer & andra event via WebinarJam visas på Video och är live. Du kommer sedan att få en repris skickad till dig efteråt som du kan titta på under en begränsad tid.

Meditationer, webinarier & inbjudna gästföreläsare

Du kan välja mellan att ta del av tre olika format av online events:

1.  NYA JORDEN ONLINE MEDITATIONER 

1-2 kvällar per månad. Registrera dig för att vara med. Dessa kvällar kommer att vara GRATIS för alla!

Tillsammans skapar vi som grupp ett kraftfullt energifält där vi går in i våra egna Mästerskap, arbetar med Ascension, Nya Jorden & alltets högsta bästa. Det spelar ingen roll om vi befinner oss i samma rum eller inte, inte heller spelar det roll om vi lyssnar live eller på inspelningen vid ett senare tillfälle – allt skapas inom ”Quantum fältet” bortom tid & rum. Allt sker NU.

2.  WEBINARIER

Nya Jorden kommer att erbjuda Webinarier med spännande teman omkring andlig utveckling, ascension & nya jorden framöver. Vissa av dessa webinarier kommer att vara helt GRATIS, så håll dig uppdaterad genom att prenumerera på nyhetsbrevet!

3. LJUSET FRÅN NORR / Webinarier & meditationer ledda av inbjudna gästföreläsare ifrån hela världen!

Ljuset från Norr är ett kommande projekt som vill samla allt ”Ljus från Norr”, dvs alla OSS som genomgår andliga uppvaknanden just nu & som vill bidra till en bättre värld för alla – inifrån och ut,  under ett och samma intentions tak.

Vilka är dina unika själsliga gåvor? Är du redo att kliva fram och inspirera andra genom din egen resa?

Ljuset från Norr handlar om Community, om sam-skapande med likasinnade själar & om en vilja att dela med sig av sin själ & sitt hjärta till andra.

Som vision har Nya Jorden målet att bjuda in även globala gästföreläsare, samt erbjuda världen ”ljuset från norr”!

Vissa event hålls därför på engelska.

 

Pris

225 – 350 kr/biljett beroende på event

Många event är GRATIS!

Tid

90-120 min

Plats

Online via Webinar Jam

Efter din registrering & eventuella betalning får du en inbjudan med länk & lösenord till eventet via email.

villkor & avbokning

Online biljetter betalas direkt vid registrering och återbetalas EJ. Ingen avbokning.

Detta pga av betalsystemet som Webinar Jam använder. Tack för att du förstår!

”NEW EARTH IS A FREQUENCY ACCESSED FROM WITHIN. STAY TUNED

kalender online events – VÅREN 2019

New Earth day – gratis online meditation

DIREKTFÖRMEDLAD FINSTÄMD MEDITATION & ENERGIARBETE FÖR MODER JORD & ALLTETS HÖGSTA BÄSTA

Måndag 22 april (annandag påsk) 2019 / Kl. 20.00 – 21.00

Den 22 april är det Earth Day – eller New Earth Day som jag kallar den numera! Låt oss samlas & fira tillsammans online. Denna meditation är GRATIS för alla!

Detta är Nya Jordens och Åsa Miljands första ONLINE event. Äntligen kan alla vara med, även resten av landet! Åsa Miljand direktförmedlar en finstämd intuitiv meditation & energiarbete där vi fokuserar på Moder Jord och alltets högsta bästa. Alla Åsas meditationer är förmedlade direkt i stunden utifrån själ & hjärta. Vi öppnar upp som grupp för de rådande energierna som kommer till Jorden just där & då – och meditationens resa och process skapas utifrån gruppens samlade energier, intention & själsliga ”uppdrag”.

Dessa meditationer har inga ambitioner att vara ”perfekta” eller ”professionella” utan de är genuina, autentiskt förmedlade intuitiva budskap, energier och helande processer som vill förena oss och skapa kärleksfulla energier för alla!

Åsa Miljands meditationer passar dig som är intresserad av ascension, andligt uppvaknande, energiarbete & vet att ditt mående är kopplat till Moder Jords uppstigning på olika sätt.