nya jorden

festival 

samskapa tillsammans med andra, aktivera & förankra nya jorden inifrån och ut

om festivalen

Nya Jorden Festival är ett unikt tillfälle att samlas med andra andligt intresserade själar för att sam-skapa och förankra Nya Jordens frekvenser. ”Nya Jorden” är något vi skapar inifrån och ut, genom vårt egna uppvaknande, ökade medvetenhet & längtan efter att bidra till en bättre värld för oss alla! 

I nuläget pågår planeringen för fullt inför en potentiell Nya Jorden Festival till hösten 2019. Håll utik och kom gärna med önskemål omkring både föreläsare med hjärtat på rätt ställe, eller andra inslag som du önskar se som en del av Festivalen! 

Här nedan kan du läsa om ett tidigare upplägg som ett exempel på hur en Nya Jorden Festival kan komma att se ut. 

För andra året i rad arrangeras nu Nya Jorden Festival, en mini festival dedikerad till andligt uppvaknande och multi-dimensionellt ljusarbete. Detta blir en dag fylld med glädje, själslig gemenskap och höga frekvenser!

Nya Jorden Festival är ett unikt tillfälle att samlas med andra andligt intresserade för att sam-skapa och förankra Nya Jorden, inifrån och ut. Nya Jorden är en frekvens som finns inom oss! Nya Jorden Festival handlar om just detta, att öppna upp inåt och “uppåt” för att minnas vår egen själsliga storhet och multi-dimensionella natur. Under Nya Jorden Festival arbetar vi alla tillsammans, deltagare och ledare, med att öppna upp, ta ned och förankra de höga frekvenser som kommer till Jorden just nu. Detta blir en dag fylld med själslig service för alltet – vi har alla något viktigt att bidraga med utifrån våra hjärtan!

Årets uppsättning av ledare erbjuder en transformerande, kärleksfull och djupt aktiverande dag. Som deltagare bjuds du på spännande föreläsningar, direktkanaliserade meditationer, aktiveringar och energiöverföringar. Vi kommer att deltaga aktivt genom ljusarbete, toning och sångmeditation. Och som en perfekt avslutning kommer vi  att få ta del av magiska, meditativa vibrationer med gong & bambuflöjt.

Medverkande detta år är Caroline Yazi, Åsa Miljand, Susanna Thelin Schmidt, Manereia Hanuman och Kalle Turesson.

Kom och låt dig inspireras, aktiveras och minnas din egen roll i den Nya Tiden!

Pris

750 kr/biljett

Tid

Kl. 10.00 – 17.30

datum

Datum meddelas under våren 2019

Plats

Hjorthagens FolkKulturCentrum Artemisgatan 19,115 42 Stockholm

T-bana Ropsten

Hitta till Festivalen

”NEW EARTH IS A FREQUENCY ACCESSED FROM WITHIN. STAY TUNED

festivalprogram

KL.10.00

VÄLKOMMEN & INTRO

KL.10.05 – 11.00, CAROLINE YAZI

DEN FLERDIMENSIONELLA MÄNNISKAN

KL. 11.00 – 11.30

RAST & FRÅGESTUND

KL.11.30 – 12.30, ÅSA MILJAND

DIREKTKANALISERAD HEALINGMEDITATION, AKTIVERING

& TRANSMISSION FÖR NYA JORDEN

KL. 12.30 – 13.30

LUNCHPAUS

KL. 13.30 – 14.30, SUSANNA THELIN SCHMIDT

KANALISERING AV BORTOMS VISDOM OM NYA TIDEN, MED AKTIVERING

FÖR VÅR NÄSTA UTVECKLINGSNIVÅ

KL. 14.30 – 15.00

RAST & FRÅGESTUND

KL. 15.00 – 16.00, MANEREIA HANUMAN

SÅNGMEDITATION

KL. 16.00 – 16.30

RAST & FRÅGESTUND

KL.16.30 – 17.30 , KALLE TURESSON

KLANGRESA – GONG & BAMBUFLÖJT

medverkande

DEN FLERDIMENSIONELLA MÄNNISKAN

CAROLINE YAZI

I slutet av 2012 vaknade jag till en helt ny verklighet. Mitt kroppsliga energisystem aktiverades och mitt medvetande öppnade upp för ett flerdimensionellt vetande och varande. Genom min interaktion med andra dimensioner av mitt medvetande började jag sakta hitta svar på vem jag är och varför jag är här. Det är denna visdom som jag vill dela med mig av till alla som vill förstå människan och mänsklig evolution från ett större perspektiv.

Föreläsningens innehåll
• Energikroppen
• Återkopplingen
• Det högre jaget
• Den nya kroppen
• Transformationen
• Det universella hjärtat och hjärnan
• Allt är ett i fältet
• Den nya tiden
• Frågestund

DIREKTKANALISERAD HEALINGMEDITATION, AKTIVERING & TRANSMISSION FÖR NYA JORDEN

 ÅSA MILJAND

Nya Jorden Festivalen är sprungen ur grundaren Åsa Miljands egna (pågående) andliga upvaknande. Festivalen är ett konkret bevis på vad som är möjligt att skapa när vi börjar lyssna till våra intuition och våra högre Själv. Och det själsliga uppdraget bakom nya jorden projektet är tydligt, vi går ifrån det gamla systemet av separation till ett varande i mer enhet. När vi samlas i större grupper och samarbetar, sam-skapar och gör energiarbete så skapar vi stor förändring i det kollektiva fältet.

Åsa Miljand kommer att guida deltagarna genom en direktkanaliserad djupmeditation som tar oss på en helande inre resa med höga frekvenser. Energimässigt öppnar vi upp för djupgående själsliga aktiveringar och koder inom oss, och vi får ta emot energiöverföringar/transmissions ifrån de kraftulla inkommande frekvenserna som kommer till jorden just nu.

Läs mer om Åsa här.

KANALISERING AV BORTOMS VISDOM OM NYA TIDEN, MED AKTIVERING FÖR VÅR NÄSTA UTVECKLINGSNIVÅ

SUSANNA THELIN SCHMIDT 
Välkommen till en direktkanaliserad meditation från Bortom med aktivering och energiöverföring för den enskilde för att gå över i Den Nya Jordens frekvenser av Enhet.
Bortom som är en icke-fysisk dimension bortom alla fysiska världar, och ett samlingsnamn för bl a Skapelsens källa och vårt Ursprung, förmedlar visdom om den nya tiden, vår utveckling och vårt ursprung. För fyra år sedan blev Susanna kontaktad av Bortom med uppdraget att vara kanal för deras talan och deras energier. 
Susanna Thelin Schmidt arbetar som samtals-, kropps- och själsterapeut, medium, transmedium och healer. Hon tar emot och förmedlar budskap och högfrekventa energier från Bortom till människor för att de skall finna sin väg och sitt syfte i livet. 

Susanna arbetar med privata sessioner för att hela trauman från detta eller tidigare liv och andra blockerande minnes- och beteendemönster. Hon ger också vägledning till personlig utveckling i kanaliserade meditationer samt kurser och workshops. Allt i syfte att väcka den inre urkraften i oss alla och Moder Jord, krafter som vi alla är gjorda av från Begynnelsen. Att komma i kontakt med vår flerdimensionalitet, unicitet och eget mästerskap i vår uppstigning mot Enhet.

SÅNGMEDITATION

MANEREIA HANUMAN

Manereia Hanuman är Bhakti Yogi och mystiker och kanaliserar ner energier och koder till moder jord som hon behöver för sin egen och mänsklighetens uppstigning till ett högre medvetande. Manereia gör detta genom sin egen transformation som han vibrerar ut till sin omgivning. Få är opåverkade efter att ha deltagit i andliga övningar tillsammans med Manereia.

På Nya Jorden festivalen medverkar Manereia genom att leda ett meditativt sångpass där alla får vara med och tona in sig på de nya energierna genom att vi tillsammans sjunger enkla mantran och toner. Manereia tar även emot toner, koder och budskap som han sjungandes förmedlar till oss alla.

KLANGRESA – GONG & BAMBUFLÖJT

KALLE TURESSON 

 

Med 4 st handsmidda nordiska gonger och några bambuflöjter leder Kalle Turesson gruppen genom olika stadier i denna klangmeditation. Vi grundar oss ordentligt med andningsövningar och expanderar sedan maximalt och låter vibrationerna föra oss dit vi ska!

Gongerna är tillverkade av Martin Bläse, tredje generationens gongsmed från Tyskland. Unika instrument med djupt helande förmåga.