Genom fönstret strömmar idag gyllene vårljus in, och det är alldeles stilla i luften. Himlen är mer vit än blå. Men från solen strömmar ett gyllene ljus, ända in i vår lägenhet. Det gyllene ljuset rör vid väggar, tavlor, skåp, böcker och min hud på ett alldeles fantastiskt sätt. Vårkänsla i luften, trots att det är ett tag kvar tills vi officiellt kan deklarera att det är vår. Varje år är det lika underbart, ljuset är tillbaka!

Jag mediterar med solens värme mot mitt ansikte.och öppnar upp för stillheten inom mig. Ber Universum om att påminna mig om det hav av stillhet och inre frid som jag vet är min kärna bortom allt. Och stillheten kommer, med en enorm kraft väller den in genom mitt huvud och ned in i min kropp. Som sammet mot huden, sammet om hjärtat, sammet i alla mina tankar. Allt blir stilla, vibrerande, men utan behov av riktning. Bara sitter i min stillhet och låter solens gyllene strålar lysa upp bakom mina stängda ögonlock. En flod av gyllene flytande ljus som sprider sig inom mig. En värme från solen som ger kärlek ända in i varje cell. Det är en kärlek bortom ord.