ljuset från norr community

din unika vibration är en gåva till världen 

community

ljuset från norr

LJUSET FRÅN NORR COMMUNITY ÄR EN TJÄNST SOM KOMMER UNDER 2019. HÅLL DIG UPPDATERAD GENOM ATT PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV (längst ned på sidan).

I Sverige & norden har vi idag massor av fantastiska människor som är dedikerade till service ifrån hjärtat. Människor som är fyllda av en genuin vilja till att bidra, sam-skapa & leva sitt liv utifrån den Nya Tidens värderingar och energier. Människor som har vaknat upp andligen, gått igenom den modiga processen av att öppna sitt hjärta & ser de stora perspekiven bakom allt som sker omkring oss.  

Ljuset från Norr är namnet på ett kommande Community för oss andligt intresserade i norden. Ljuset från Norr är inte bara riktat till dem som kallar sig för ljusarbetare utan Ljuset från Norr finns inom oss alla, oavsett om vi arbetar inom vården eller som andliga vägledare! 

Syftet är att samla oss alla under ett och samma tak, för att på så sätt kunna skapa fantastiska ting tillsammans för jordens & alltets högsta bästa. Varje människas vibration är unik och en gåva till världen! När vi alla kommer samman som en enhet så skapar vi ett otroligt starkt nätverk av ljus tillsammans. Det är VI som är ”nordens Shamballa”! 

Längtar du efter ett forum där du kan kliva fram med just dina gåvor? Ljuset från Norr är ett Community som lyfter fram var och en av sina medlemmar och bjuder upp dem på scenen, om man så önskar. Var och en av oss har något unikt att bidra med till världen, och tillsammans kan vi skapa stor förändring, kärlek & ljus. 

Ljuset från Norr Community kommer att erbjuda en rad olika events, inbjudna globala vägvisare, meditationer, gatherings & olika format där vi som grupp riktar vårt ljus & energi mot att bygga upp en ny jord m.m.